Flexa kinderstoel accessoires

 

Maak jouw Flexa kinderstoel compleet met bijpassende accessoires. Op deze pagina zie je met welke producten jij de stoel kunt aanvullen. Klik de accessoires aan en je vindt een uitgebreide productbeschrijving.

Lees meer...

 

Over Flexa

Flexa is een Deens merk van baby- en kinderkamerinterieurs. Het doel van Flexa is het creëren van een veilige omgeving waarin je kindje opgroeit en de leukste avonturen beleeft met andere kinderen. Flexa vindt het ook belangrijk dat het interieur je kindje stimuleert in het spelen, het leren en de anderen dingen die het doet.

 

Online shoppen

Neem eens een kijkje tussen de Flexa kinderstoel accessoires op onze webshop. Wist je dat je heel gemakkelijk online je bestelling kunt doen? Het voordeel van online shoppen is dat je dit overal kunt doen, thuis of waar je ook bent. Vervolgens stellen wij alles in het werk om jouw bestelde Flexa kinderstoel accessoires zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Flexa Kussen Hoge Kinderstoel

    Met dit Flexa Kussen zit je kindje comfortabel in de Hoge Kinderstoel.Het kussen is gemaakt van zacht materiaal en is voorzien van een afneembare hoes welke gewassen kan worden.
    43,-
1 Resultaten