kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen, accessoires, accessoire

8 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Little Architect Table Poppy Red

  Met de Ferm Living Little Architect Table Poppy Red creëer je een eigen speelplek voor je kindje waar hij of zij aan kan knutselen, spelen of andere bezigheden kan doen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  269,-
 • Quick view

  Ferm Living Little Architect Krukje Poppy Red

  Het Ferm Living Little Architect Krukje Poppy Red is erg leuk in combinatie met het bijpassende bureau of het tafeltje uit deze serie. Het bankje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te monteren.
  99,-
 • Quick view

  Ferm Living Little Architect Kinderstoeltje Poppy Red

  Het stijlvolle Ferm Living Little Architect Kinderstoeltje Poppy Red is een musthave voor je kindje. Het leuke kinderstoeltje heeft een aangename zithoogte waardoor je kindje er gemakkelijk zelf op kan zitten.
  135,-
 • Quick view

  Ferm Living Little Architect Kinderstoeltje Grey

  Het stijlvolle Ferm Living Little Architect Kinderstoeltje Grey is een musthave voor je kindje. Het leuke kinderstoeltje heeft een aangename zithoogte waardoor je kindje er gemakkelijk zelf op kan zitten.
  135,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Ferm Living Little Architect Bankje Poppy Red

  Het Ferm Living Little Architect Bankje Poppy Red is erg leuk in combinatie met het bijpassende stoeltje of het tafeltje uit deze serie. Het bankje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te monteren.
  175,-
 • Quick view

  Ferm Living Little Architect Table Cashmere

  Met de Ferm Living Little Architect Table Cashmere creëer je een eigen speelplek voor je kindje waar hij of zij aan kan knutselen, spelen of andere bezigheden kan doen. De tafel is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  269,-
 • Quick view

  Ferm Living Little Architect Bankje Grey

  Het Ferm Living Little Architect Bankje Grey is erg leuk in combinatie met het bijpassende stoeltje of het tafeltje uit deze serie. Het bankje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te monteren.
  175,-
 • Quick view

  Ferm Living Little Architect Kinderstoeltje Cashmere

  Het stijlvolle Ferm Living Little Architect Kinderstoeltje Cashmere is een musthave voor je kindje. Het leuke stoeltje heeft een aangename zithoogte waardoor je kindje er gemakkelijk zelf op kan zitten.
  135,-
8 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot