Een Geuther stoelverkleiner kopen

 

Jouw kleintje op een grote stoel
Voor je het weet gebeurt het; jouw kleintje kan zitten! Dit is een enorme stap die baby’s rond de 7 maanden maken. Natuurlijk is de bank, of een normale stoel veel te groot voor je kleintje, en hier komen de Geuther stoelverkleiners van pas. De stoelverkleiner van Geuther is in verschillende prints te verkrijgen, zo is er voor iedereen een kleur die bij ze past.

Lees meer...

 

Soorten stoelverkleiners
Online op de Babypark website is een groot aanbod stoelverkleiners van Geuther te vinden. Ook in de printen van de stoelverkleiners zit verschil. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een stoelverkleiner met zij steun, of eentje zonder zij steun. Je kunt de stoelverkleiners van Geuther, eenvoudig op een normale zetel plaatsen. Met dit hulpmiddel worden zelfs de grootste stoelen, voor je kindje toegankelijk.

 

Aanbiedingen en meer stoelverkleiners
Online zijn de Geuther stoelverkleiners regelmatig in de aanbieding. Ben je toch op zoek naar een andere stoelverkleiner? Neem dan een kijkje bij een van de andere merken, zoals Bumbo en Bloom. Uiteraard zijn er ook bij de andere merken regelmatig aanbiedingen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Geuther Stoelverkleiner Lux

    Met de Geuther stoelverkleiner zit je kindje stevig en comfortabel in de stoel. De stoelverkleiner is geplastificeerd, en makkelijk af te nemen met een vochtige doek. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden!
    19,99
1 Resultaten