Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Meegroeistoel

Kinderen groeien snel en groeien al snel uit hun kleertjes of passen al snel niet meer in het stoeltje dat eerst nog wat te groot leek. Met een meegroeistoeltje kies je voor een stoel die de groeiontwikkeling van jouw kind kan volgen. Door de verstelbare zitting en voetensteun kun je de stoel blijven aanpassen op de grootte van jouw kindje waardoor je jarenlang plezier hebt van de kinderstoel

Lees meer...

Meegroeistoelen in verschillende uitvoeringen

Al vanaf het moment dat jouw kindje zelfstandig kan zitten kun je een meegroeistoel gaan gebruiken. Het stoeltje kun je dus verstellen zodat jouw kind steeds weer de juiste zithouding en ondersteuning heeft. Het stoeltje is meestal geschikt voor kinderen tot 3 jaar maar gaan soms wel 10 jaar mee. Door het gladde oppervlak is het al die jaren ook eenvoudig schoon te houden en heeft het geen kieren of gleuven waar etensresten in achter kunnen blijven. Het eetblad is ook afneembaar. Met het meegeleverde 5-puntsgordeltje kun je jouw kindje ook veilig laten zitten. Bekijk ons assortiment voor alle merken en stoelen die wij bieden.

Meegroeistoeltje bestellen

De meegroeistoelen zijn vaak direct uit voorraad leverbaar wat inhoudt dat ze de volgende dag al geleverd kunnen worden (mits voor 20:00 uur besteld). Wil je ze liever eerst uitproberen voordat je tot aanschaf overgaat? Loop dan binnen in een van onze 10 megastores die je verspreid over Nederland vindt. Daar vind je al onze producten ruim gepresenteerd. Onze verkoopspecialisten kunnen dan ook al jouw vragen beantwoorden. Uiteraard kun je jouw vragen ook altijd via mail, Whatsapp of telefoon aan ons voorleggen. Alles draait bij ons om een tevreden klant dus wij informeren je graag over onze producten.

Lees minder...

Filters

Inklapbaar
In hoogte verstelbaar
Prijs
Inclusief eetblad
Inclusief veiligheidstuigje
Filteren

3 producten

Populariteit
  • KAOS Klapp Kinderstoel - Inklapbaar - Gerecycled Plastic
    Adviesprijs 0,-
  • Europe Baby Fold 3-in-1 Kinderstoel
    Adviesprijs 0,-
  • Chicco Crescendo Up Kinderstoel
    Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader