4 Resultaten
4 Resultaten

Speelgoed kinderstoel

Stilzitten is vaak niet de favoriete bezigheid van kinderen. Daarom worden sommige stoelen uitgevoerd met speelgoed of is er een speelboog te bevestigen met speeltjes. Niet alleen prettig om jouw kindje wat te doen te geven maar het stimuleert ook de ontwikkeling van het kind. Speelgoed kinderstoelen zijn natuurlijk vooral leuk door het uitdagende speelgoed. Dit speelgoed is vaak ook los te maken zodat er mee op de grond gespeeld kan worden. Zo heb je een veelzijdig stoeltje dat door de verschillende activiteiten prima de ontwikkeling van jouw kind kan bevorderen.

Speelgoed kinderstoelen voor kinderen en poppen

Een aantal van onze kinderstoelen, zoals de autostoeltjes, zijn uit te rusten met verschillende soorten speelgoed zodat jouw kindje zich onderweg niet hoeft te vervelen. Daarnaast hebben wij zelfs een kinderstoel voor speelgoed. Dat wil zeggen een stoeltje waar een speelgoedpop van jouw kind in gezet kan worden. Het stoeltje is te verstellen als reisstoel, schommelstoel of wieg voor de betreffende pop. De stoel beschikt over schattige bedtijd verhaaltjes, gezongen liedjes (25 melodietjes en 5 gezongen liedjes) en zinnetjes. Via de speelgoed kinderstoel leert jouw kind letters, kleuren en dieren herkennen en leert het tellen. Het stoeltje is geschikt voor poppen tot 36 cm groot.

Kinderstoel speelgoed bestellen

Bestel je voor 20:00 uur uit onze webshop dan wordt het nog dezelfde dag verstuurd. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis thuisbezorgd. Of kom alle kinderstoelen met speelgoed bekijken in een van onze 10 megastores in Nederland. Hier vind je niet alleen ons uitgebreide assortiment maar ook ons team van deskundige verkoopspecialisten dat je kan helpen met het beantwoorden van elke vraag die je hebt. Of leg eventuele vragen voor via telefoon, WhatsApp of mail wanneer je online bestelt. Een tevreden klant is immers waar het bij Babypark allemaal om draait.