Plastic kinderstoel

Naast prachtige houten stoelen kun je bij Babypark ook terecht voor stevige plastic kinderstoelen. Zo hebben we stoeltjes die gebruikt kunnen worden tot 36 kg (wanneer een kind een jaar of 8 is). En stevig betekent niet dat het een lompe uitstraling heeft want het zijn schitterende designstoelen die mooi zijn afgewerkt. De stoelen zijn meteen vanaf de geboorte te gebruiken en door de verstelbaarheid kun je ze aanpassen aan de lengte van jouw kindje dat natuurlijk snel verandert. Dus een stoel die daarop is aan te passen is natuurlijk heel handig. Door onze ruime keuzen aan kleuren en dessins zijn de stoelen tevens eenvoudig aan te sluiten op jouw interieur.

Lees meer...

Kinderstoel van plastic met magneten of schommelfunctie

We zien op het gebied van plastic stoelen ook handige en praktische oplossingen. Zoals een eet blad dat met magneten is vast te maken aan de stoel. Zo is het eenvoudig te plaatsen en verwijderen. Dit type stoel wordt zelfs geleverd met een magnetische kom die het kindje niet makkelijk van het eet blad kan stoten. Het eet uiteraard ook makkelijker doordat de kom beter op zijn plaats blijft staan dankzij de magnetische onderkant. Een andere leuke optie is de schommelfunctie van sommige stoelen. Zo gebruik je de kinderstoel van plastic eerst als schommelstoel en wanneer het kindje zelfstandig kan zitten (vanaf zo’n 6 maanden) gebruik je het als kinderstoeltje.

Plastic kinderstoel bekijken in megastore

Zoals je ziet, is er veel mogelijk wanneer het gaat om plastic kinderstoelen. Kom gerust ons assortiment eens bekijken in een van onze megastores. Onze verkoopspecialisten laten graag alle verschillende mogelijkheden zien en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Online bestellen kan natuurlijk ook. Vaak kunnen wij de plastic kinderstoel de volgende dag al leveren (mits voorradig en voor 20:00 uur besteld).

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Lambda 3 Meegroeistoel

  De Childhome Lambda 3 Meegroeistoel is een praktische meegroeistoel voor jarenlang plezier. De stoel wordt geleverd inclusief een eetblad met een beschermer, een veiligheidsbeugel en een veiligheidstuigje.
  138,99
 • Quick view

  Kidsriver Loup Kinderstoel

  De Kidsriver Loup Kinderstoel is multifunctioneel en beschikt over veel handige eigenschappen. De kinderstoel is volledig verstelbaar en aan te schuiven aan tafel. Zo heeft je kindje een fijne zitplaats!

  89,-

  79,99

 • Quick view

  Childhome Ironwood Kinderstoel

  De Childhome Ironwood Kinderstoel valt op dankzij het retro design. De kinderstoel is geschikt voor kinderen van 6-36 maanden en is gemakkelijk schoon te maken dankzij de gebruikte materialen en gladde oppervlakten.
  129,-
 • Quick view

  Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel

  De Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel is stevig en te gebruiken vanaf 6 maanden tot 6 jaar. De kinderstoel is eenvoudig aan te passen aan verschillende tafelhoogtes en wordt inclusief 5-puntsgordel geleverd.
  109,-
 • Quick view

  Cybex Lemo Kinderstoel

  De Cybex Lemo Kinderstoel is met behulp van apart verkrijgbare accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.

  179,95

  145,99

 • Quick view

  Childhome Evolu One.80° 2-in-1 Kinderstoel

  De Childhome Evolu One.80° 2-in-1 Kinderstoel is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar. De kinderstoel is te gebruiken op twee verschillende hoogtes en kan zowel naar links als naar rechts 90° draaien.
  139,-
 • Quick view

  Nuna Zaaz™ Kinderstoel

  De Nuna Zaaz™ Kinderstoel is een mooie, trendy kinderstoel. Naast het design biedt de kinderstoel ook veel praktische opties. De kinderstoel groeit mee met je kindje en is gemakkelijk schoon te maken.
  179,99
 • Quick view

  Bloom Fresco Solo Kinderstoel Black

  Met de Bloom Fresco Solo Kinderstoel Black heb je een prachtige zitplaats voor je kindje in huis vanaf de geboorte tot ongeveer de 8e verjaardag. Deze handige kinderstoel is een aanwinst voor je interieur!

  379,-

  369,-

 • Quick view

  Topmark Jess Kinderstoel

  De praktische Topmark Jess Kinderstoel schuif je eenvoudig aan de eettafel of de salontafel. De kinderstoel beschikt over een groot en afneembaar eetblad met een opstaande rand en een 5-punts veiligheidsgordel.
  56,95
 • Quick view

  4moms Kinderstoel Wit / Grijs

  De 4moms kinderstoel is voorzien van een uniek, magnetisch eetblad. Hierdoor bevestig je het eetblad heel eenvoudig op de kinderstoel. Bij de kinderstoel wordt een kom met magnetische bodem meegeleverd.

  249,-

  199,99

 • Quick view

  BabyBjörn Kinderstoel

  De BabyBjörn Kinderstoel is gemaakt van BPA-vrij kunststof en zit vol met slimme oplossingen. Dankzij het aansluitende, verstelbare en kantelbare eetblad heb je geen veiligheidstuigje nodig bij deze kinderstoel.
  249,90
 • Quick view

  Stokke® Steps™ Kinderstoel

  De Stokke® Steps™ Kinderstoel is in combinatie met de bijhorende wipstoel en baby set een absolute aanwinst voor in huis. De praktische Stokke® Steps™ serie ziet er fantastisch uit en gaat jarenlang mee.

  195,-

  189,-

 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Silver Compleet

  Kies de Bloom Fresco Chrome Silver Kinderstoel Compleet in de kleur die het beste past bij jouw interieur. De kinderstoel is handig in gebruik, verstelbaar in hoogte en geschikt vanaf de geboorte van je kind tot 8 jaar.
  630,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Wit Compleet

  De stralend witte Bloom Fresco Chrome Wit Kinderstoel Compleet maakt jouw kindje tot het middelpunt in huis. De prachtige kinderstoel is aan te passen aan de wensen van jou en je kindje en gaat jarenlang mee.
  530,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Gold Compleet

  De stijlvolle Bloom Fresco Chrome Gold Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  730,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet

  Met de Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet heb je een prachtige zitplaats voor je kindje in huis vanaf de geboorte tot ongeveer de 8e verjaardag. Deze handige kinderstoel is een aanwinst voor je interieur!
  630,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Noir Compleet

  De stoere Bloom Fresco Chrome Noir Kinderstoel Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  530,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet

  De stijlvolle Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  730,-
18 Resultaten