kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Blauwe kinderstoel

Bij Babypark hebben we niet alleen babystoelen voor alle leeftijden maar ook in vele verschillende kleuren. Zo hebben we ook schitterende blauwe kinderstoelen. Bij Babypark betaal je daar ook nooit teveel voor aangezien we een laagsteprijsgarantie hanteren. En doordat we enkel gerenommeerde merken voeren, is de kwaliteit van de blauwe kinderstoelen altijd prima.

Lees meer...

Assortiment blauwe kinderstoelen

Of je nu voor een stoeltje gaat van hout of een stoeltje met eetblad of eentje die verstelbaar is, je vindt ze allemaal in het assortiment van Babypark. Zo hebben we een robuuste houten stoel van Kidsmill. Dit stoeltje is gemaakt van massief beukenhout dus super stevig. De zitting en voetensteun zijn in hoogte verstelbaar. De stoel heeft een ergonomisch design en de poten steken niet uit waardoor het zeer geschikt is voor kleinere ruimtes. Met het apart verkrijgbare newborn-zitje kun je het stoeltje direct vanaf de geboorte gebruiken en door de verstelbaarheid groeit het met je kindje mee tot maximaal 60 kilogram. Ook het merk Bloom heeft een schitterende blauwe kinderstoel dat mee kan groeien met je kindje tot zijn of haar 8e levensjaar (36kg). Het stoeltje is 360 graden te draaien en ziet er van alle kanten schitterend uit. Het wordt standaard geleverd met veel accessoires. Naast deze twee voorbeelden hebben we nog veel meer modellen in het blauw beschikbaar, bekijk het volledige assortiment in een van onze megastores of online in de webshop.

Blauwe kinderstoel online bestellen

Heb je een model gevonden dat voldoet aan jouw wensen dan is het slechts nog een kwestie van het plaatsen van de bestelling. Doe je dat voor 23:59 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag en kun je het de volgende dag verwachten. Verzendingen vanaf 20 euro verzenden we bovendien gratis.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel

  De stijlvolle Kidsmill Up! Kinderstoel groeit met je kindje mee door de verstelbare zitting en voetensteun. De kinderstoel is uit te breiden met accessoires zoals een newborn zitje en veiligheidsbeugel.
  179,95
 • Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset

  De Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset groeit vanaf 6 maanden met je kindje mee door de verstelbare zitting en voetensteun. De kinderstoel is uit te breiden met handige accessoires zoals een newborn zitje.

  239,98

  214,99

 • Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset + Newbornset

  De Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset + Newbornset is al te gebruiken vanaf de geboorte en groeit met je kindje mee. De kinderstoel is uit te breiden met een wipstoel onderstel en handige accessoires.

  329,-

  324,94

 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Noir Compleet

  De stoere Bloom Fresco Chrome Noir Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  599,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Wit Compleet

  De stralend witte Bloom Fresco Chrome Wit Kinderstoel Compleet maakt jouw kindje tot het middelpunt in huis. De prachtige kinderstoel is aan te passen aan de wensen van jou en je kindje en gaat jarenlang mee.
  599,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Silver Compleet

  Kies de Bloom Fresco Chrome Silver Compleet in de kleur die het beste past bij jouw interieur. De kinderstoel is handig in gebruik, verstelbaar in hoogte en geschikt vanaf de geboorte van je kind tot 8 jaar.
  799,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet

  Met de Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet heb je een prachtige zitplaats voor je kindje in huis vanaf de geboorte tot ongeveer de 8e verjaardag. Deze handige kinderstoel is een aanwinst voor je interieur!
  799,-
 • Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel + Newbornset

  De Kidsmill Up! Kinderstoel + Newbornset is al te gebruiken vanaf de geboorte en groeit met je kindje mee. De stijlvolle kinderstoel is uit te breiden met een wipstoel onderstel en handige accessoires.
  279,95
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet

  De stijlvolle Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  799,-
 • Quick view

  Cybex Lemo Kinderstoel

  De Cybex Lemo Kinderstoel is met behulp van apart verkrijgbare accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.

  179,95

  149,-

 • Quick view

  Cybex Lemo Wood Kinderstoel

  De Cybex Lemo Wood Kinderstoel is met behulp van apart verkrijgbare accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.

  209,95

  169,-

 • Quick view

  Nomi Nature Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Nature Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  299,95
 • Quick view

  Nomi Black Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Black Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  219,95
 • Quick view

  Maxi-Cosi Minla Kinderstoel

  De Maxi-Cosi Minla Kinderstoel is een handige kinderstoel die met je kindje meegroeit vanaf de geboorte tot 6 jaar. De kinderstoel is voorzien van wielen aan de voorzijde en een geïntegreerde bekerhouder.

  219,-

  199,99

 • Quick view

  Nomi Walnut Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Walnut Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  299,95
 • Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel

  De ergonomische Nomi White Oak Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  219,95
16 Resultaten
Trustpilot