Tuigje kinderstoel

Is jouw kindje nogal beweeglijk en heeft het daardoor moeite met stilzitten? Dan is een kinderstoel met gordels waarschijnlijk geen overbodige luxe. Zo hoef je niet continu een oogje in het zeil te houden dat je kindje stil blijft zitten en er niet uit valt. Wanneer jouw kinderstoeltje niet over gordels of een tuigje beschikt, dan kun je dat nog bij bestellen. Sommige merken bieden daar hun eigen oplossing voor maar bij Babypark kun je daarnaast terecht voor universele tuigjes voor de kinderstoel. Net als de rest van ons assortiment vallen de tuigjes onder onze laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaalt. Zie je het betreffende tuigje binnen twee weken na aanschaf toch nog ergens goedkoper dan betalen we het verschil gewoon terug.

Lees meer...

Assortiment babytuigje kinderstoel

Heb je een stoeltje van bijvoorbeeld Kidsmill dan is hiervoor een tuigje te verkrijgen dat precies is ontworpen voor deze stoel (Up). Naast de specifieke merken hebben we ook universele tuigjes die op verschillende merken kinderstoelen te monteren zijn. Vaak zijn de kinderstoel tuigjes ook geschikt voor kinderwagens, fietszitjes en wandelwagens. Bekijk alle universele tuigjes en die van de verschillende merken in ons assortiment.

Tuigje voor kinderstoel bestellen

Bestel ook jouw babytuigje voor een kinderstoel zodat jouw kindje er niet eenvoudig uit kan klimmen. Plaats je de bestelling voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Bij een bestelwaarde van 20 euro of meer rekent Babypark geen verzendkosten. Wanneer het tuigje voor de kinderstoel dat jij op het oog hebt, goedkoper is dan loont het wellicht om er nog iets bij te bestellen. In ons assortiment is er in ieder geval voldoende keuze. Je kunt die keuze ook altijd eens in een van onze 10 megastores komen bekijken. Wij heten je daar van harte welkom.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Leander Veiligheidstuigje Wit

  Met het Leander Veiligheidstuigje Wit zit je kindje nog veiliger in de Leander Meegroeistoel. Met dit tuigje kan je kindje niet meer zelf uit de Leander Meegroeistoel klauteren. Het tuigje is snel te bevestigen.
  39,-
 • Quick view

  Kidsmill Up! Tuigje Zwart

  Met het Kidsmill Up! Tuigje zit je kindje nog veiliger in de Kidsmill Up! Kinderstoel. Met dit tuigje kan je kindje niet meer zelf uit de Kidsmill Up! Kinderstoel klauteren. Het tuigje is snel te bevestigen.

  22,-

  19,95

 • Quick view

  Stokke® Gordel Beige

  Wil je voorkomen dat je kindje uit de Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel klimt? Gebruik dan de handige Stokke® Gordel. Hiermee voorkom je onveilige situaties zonder de bewegingen van je kindje te belemmeren.
  45,-
 • Quick view

  Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn

  Het Titaniumbaby Veiligheidstuigje Met Looplijn is universeel en past daardoor op vrijwel alle kinderwagens, fietsstoeltjes en kinderstoelen. Het tuigje wordt geleverd met een looplijn van 85 cm.
  6,99
 • Quick view

  Jippie's Veiligheidstuigje Grijs

  Dit veiligheidstuigje is speciaal ontworpen voor gebruik in fietsstoeltjes, wandelwagens, hoge kinderstoelen en om je kind te leren lopen.

  8,95

  8,70

5 Resultaten
Trustpilot