Stokke, Stokke tripp trapp, Stokke kinderstoel

Bloom kinderstoelen

Haal design in huis met een Bloom kinderstoel! Bloom kinderstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook erg praktisch in gebruik. Doordat bijvoorbeeld de rugleuning verstelbaar is, kun je de kinderstoel al gebruiken vanaf de geboorte. Een kinderstoel van Bloom is meestal vrij lang te gebruiken, totdat je kindje ongeveer 8 jaar oud is. Zo heb je extra lang plezier van een Bloom kinderstoel. Bloom kinderstoelen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleurencombinaties. Zo kun je voor zowel het frame als de zitting jouw favoriete kleur kiezen. Als je later toch een andere kleur zitje wilt hebben, kun je een nieuwe zitting aanschaffen in een andere kleur. Je hoeft dan niet meteen een compleet nieuwe zitting te kopen. Lees meer...

Het gemak van Bloom kinderstoelen

De Bloom kinderstoelen zijn verstelbaar in diverse hoogtes en zijn daarmee geschikt voor elke tafel. Zo schuif je je kindje gemakkelijk bij de eettafel, maar ook aan de salontafel of de bar bij de keuken kan je kindje prima zitten. De rugleuning van een Bloom kinderstoel is meestal verstelbaar in ongeveer drie posities. Verder zijn veel Bloom kinderstoelen ook 360° draaibaar. Bij een kinderstoel van Bloom zit meestal ook een zitverhoger en een eetblad inbegrepen. Meer informatie hierover vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen. Bloom kinderstoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormering.

Over Bloom

Bloom is opgericht door vier vaders. Hun doel was het brengen van eigentijds design in een wereld van baby-producten die veelal functioneel waren, maar niet echt pasten bij een moderne inrichting. Bij Bloom kinderstoelen en andere producten is dan ook veel aandacht besteed aan het design. Wacht niet langer en koop vandaag nog een mooie kinderstoel van Bloom online via onze webshop. Profiteer van de Laagste Prijs Garantie en een snelle bezorgservice!Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Noir Compleet

  De stoere Bloom Fresco Chrome Noir Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  599,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Wit Compleet

  De stralend witte Bloom Fresco Chrome Wit Kinderstoel Compleet maakt jouw kindje tot het middelpunt in huis. De prachtige kinderstoel is aan te passen aan de wensen van jou en je kindje en gaat jarenlang mee.
  599,-
 •  
  Tijdelijk extra korting
  op Stokke Tripp Trapp!
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet

  De stijlvolle Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  799,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Silver Compleet

  Kies de Bloom Fresco Chrome Silver Compleet in de kleur die het beste past bij jouw interieur. De kinderstoel is handig in gebruik, verstelbaar in hoogte en geschikt vanaf de geboorte van je kind tot 8 jaar.
  799,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet

  Met de Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet heb je een prachtige zitplaats voor je kindje in huis vanaf de geboorte tot ongeveer de 8e verjaardag. Deze handige kinderstoel is een aanwinst voor je interieur!
  799,-
5 Resultaten
Trustpilot