Kidsmill kinderstoel

Ben jij op zoek naar een praktische kinderstoel? Dan is een Kidsmill Up! kinderstoel wellicht iets voor jou! Deze stevige kinderstoel is groeit met je kindje mee en biedt jarenlang gebruiksplezier. Dankzij het slimme ontwerp staan de Kidsmill kinderstoelen stevig op de poten.

Lees meer...

Altijd comfortabel

Doordat de Kidsmill kinderstoel aan te passen is aan de lengte van je kindje, zit je kindje altijd op een perfect passende stoel. De voetensteun en zitting zijn verstelbaar zodat de beentjes en de rug altijd optimaal ondersteund worden. Zo zit je kindje altijd comfortabel!

Veiligheid voorop!

Kidsmill kinderstoelen voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormen voor kinderstoelen. Hierdoor kun jij je kindje met een gerust hart op een Kidsmill kinderstoel laten zitten. De kinderstoelen worden geleverd inclusief een veiligheidsbeugel, veiligheidstuigje en een tussenbeenriem. Shop ook nog Kidsmill Up! kinderstoel accessoires bij je kinderstoel.

Lees minder...
4 Resultaten
 • 10% korting
  Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel

  De stijlvolle Kidsmill Up! Kinderstoel groeit met je kindje mee door de verstelbare zitting en voetensteun. De kinderstoel is uit te breiden met accessoires zoals een newborn zitje en veiligheidsbeugel.

  179,95

  170,99

 • 10% korting
  Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset

  De Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset groeit vanaf 6 maanden met je kindje mee door de verstelbare zitting en voetensteun. De kinderstoel is uit te breiden met handige accessoires zoals een newborn zitje.

  239,98

  206,99

 • 10% korting
  Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset + Newbornset

  De Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset + Newbornset is al te gebruiken vanaf de geboorte en groeit met je kindje mee. De kinderstoel is uit te breiden met een wipstoel onderstel en handige accessoires.

  329,-

  296,95

 • 10% korting
  Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel + Newbornset

  De Kidsmill Up! Kinderstoel + Newbornset is al te gebruiken vanaf de geboorte en groeit met je kindje mee. De stijlvolle kinderstoel is uit te breiden met een wipstoel onderstel en handige accessoires.

  270,-

  260,95

4 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot