2 Resultaten
2 Resultaten

Plastic kinderstoeltje

Bij Babypark heb je genoeg keuze wanneer je op zoek bent naar een kinderstoeltje van plastic. Deze stoeltjes zijn eenvoudig schoon te maken en komen in vele uitvoeringen. Zo hebben wij een stoeltje dat op zichzelf al vele verschillende uitvoeringen biedt: De Chicco Polly Magic Relax kinderstoel. Dit plastic kinderstoeltje kan gebruikt worden wanneer jouw kindje wilt liggen, zitten, spelen (speelboog) of eten. Doordat het gebruikt kan worden in de ligstand en het inclusief een comfortabele verkleiner wordt geleverd, kan het al direct vanaf de geboorte gebruikt worden. Rugleuning, eet blad en voetensteun zijn allemaal aan te passen. Zo zit jouw kindje altijd comfortabel en ook veilig want mede door de 5-punts veiligheidsgordel voldoet het stoeltje aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988 voor hoge kinderstoelen.

Kinderstoeltje als plastic stoelverhoger

Naast hoge plastic kinderstoeltjes zoals de genoemde Chicco Polly Magic relax, hebben wij ook kinderstoeltjes van plastic die te gebruiken zijn als stoelverhoger of op de grond kunnen worden gezet. Deze stoeltjes worden al dan niet met een speelboog geleverd. Het speelgoed houdt het kindje zoet en is goed voor diens ontwikkeling. Om een goede indruk te krijgen van alle plastic kinderstoeltjes uit ons ruime assortiment, is het zeker aan te raden eens een bezoekje te brengen aan een van onze 10 megastores. Daar vind je ook onze verkoopspecialisten die jou alles kunnen vertellen over kinderstoelen.

Plastic kinderstoeltje bestellen

Je kunt uiteraard ook jouw plastic kinderstoeltje via onze webshop bestellen. Bij veel van onze stoeltjes vind je ook een demonstratievideo met meer uitleg. Maar je kunt jouw vragen ook altijd via telefoon, Whatasapp of email voorleggen. Alle verzendingen boven de 20 euro worden gratis verzonden. Wanneer het product op voorraad is en wordt besteld voor 20:00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog. Zo is de kans groot dat je de bestelling de volgende dag al in ontvangst kunt nemen.