Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Plastic kinderstoeltje

Plastic kinderstoeltje

Bij Babypark heb je genoeg keuze wanneer je op zoek bent naar een kinderstoeltje van plastic. Deze stoeltjes zijn eenvoudig schoon te maken en komen in vele uitvoeringen. Zo hebben wij een stoeltjes die gebruikt kunnen worden wanneer jouw kindje wilt liggen, zitten, spelen (speelboog) of eten. In de ligstand is zo’n stoeltje vaak direct vanaf de geboorte te gebruiken (al dan niet door een verkleiner). Doordat rugleuning, eet blad en voetensteun vaak aan zijn te passen, zit jouw kindje altijd comfortabel. Wij hebben ook hoge modellen die mede door de veiligheidsgordels voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Lees meer...

Kinderstoeltje als plastic stoelverhoger

Naast hoge plastic kinderstoeltjes, hebben wij ook kinderstoeltjes van plastic die te gebruiken zijn als stoelverhoger of op de grond kunnen worden gezet. Deze stoeltjes worden al dan niet met een speelboog geleverd. Het speelgoed houdt het kindje zoet en is goed voor diens ontwikkeling. Om een goede indruk te krijgen van alle plastic kinderstoeltjes uit ons ruime assortiment, is het zeker aan te raden eens een bezoekje te brengen aan een van onze 10 megastores. Daar vind je ook onze verkoopspecialisten die jou alles kunnen vertellen over kinderstoelen.

Plastic kinderstoeltje bestellen

Je kunt uiteraard ook jouw plastic kinderstoeltje via onze webshop bestellen. Bij veel van onze stoeltjes vind je ook een demonstratievideo met meer uitleg. Maar je kunt jouw vragen ook altijd via telefoon, WhatsApp of email voorleggen. Alle verzendingen boven de 20 euro worden gratis verzonden. Wanneer het product op voorraad is en wordt besteld voor 20:00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog. Zo is de kans groot dat je de bestelling de volgende dag al in ontvangst kunt nemen. Wil je dezelfde dag nog van jouw kinderstoeltje genieten, kom dan langs bij een van onze 10 megastores. Je vindt de adresgegevens op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
In hoogte verstelbaar
Inclusief eetblad
Inclusief veiligheidstuigje
Verstelbare rugleuning
Verstelbare voetensteun
Filteren

11 producten

Populariteit
 • Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel
  169,- Adviesprijs 0,-
 • Stokke® Steps™ Kinderstoel White
  232,14 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Lemo 3-in-1 Kinderstoel
  299,95 Adviesprijs 0,-
 • Cybex Lemo 4-in-1 Kinderstoel
  359,- Adviesprijs 0,-
 • Cybex Lemo Kinderstoel
  239,95 Adviesprijs 0,-
 • Bloom Fresco Chrome Wit Compleet
  599,- Adviesprijs 0,-
 • Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet
  799,- Adviesprijs 0,-
 • Bloom Fresco Chrome Silver Compleet
  799,- Adviesprijs 0,-
 • Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet
  849,- Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Bloom Fresco Chrome Noir Compleet
  599,- Adviesprijs 0,-
Filteren

11 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader