Plastic kinderstoeltje

Bij Babypark heb je genoeg keuze wanneer je op zoek bent naar een kinderstoeltje van plastic. Deze stoeltjes zijn eenvoudig schoon te maken en komen in vele uitvoeringen. Zo hebben wij een stoeltjes die gebruikt kunnen worden wanneer jouw kindje wilt liggen, zitten, spelen (speelboog) of eten. In de ligstand is zo’n stoeltje vaak direct vanaf de geboorte te gebruiken (al dan niet door een verkleiner). Doordat rugleuning, eet blad en voetensteun vaak aan zijn te passen, zit jouw kindje altijd comfortabel. Wij hebben ook hoge modellen die mede door de veiligheidsgordels voldoen aan de Europese veiligheidsnormen.

Lees meer...

Kinderstoeltje als plastic stoelverhoger

Naast hoge plastic kinderstoeltjes, hebben wij ook kinderstoeltjes van plastic die te gebruiken zijn als stoelverhoger of op de grond kunnen worden gezet. Deze stoeltjes worden al dan niet met een speelboog geleverd. Het speelgoed houdt het kindje zoet en is goed voor diens ontwikkeling. Om een goede indruk te krijgen van alle plastic kinderstoeltjes uit ons ruime assortiment, is het zeker aan te raden eens een bezoekje te brengen aan een van onze 10 megastores. Daar vind je ook onze verkoopspecialisten die jou alles kunnen vertellen over kinderstoelen.

Plastic kinderstoeltje bestellen

Je kunt uiteraard ook jouw plastic kinderstoeltje via onze webshop bestellen. Bij veel van onze stoeltjes vind je ook een demonstratievideo met meer uitleg. Maar je kunt jouw vragen ook altijd via telefoon, WhatsApp of email voorleggen. Alle verzendingen boven de 20 euro worden gratis verzonden. Wanneer het product op voorraad is en wordt besteld voor 20:00 uur dan versturen wij het dezelfde dag nog. Zo is de kans groot dat je de bestelling de volgende dag al in ontvangst kunt nemen. Wil je dezelfde dag nog van jouw kinderstoeltje genieten, kom dan langs bij een van onze 10 megastores. Je vindt de adresgegevens op onze website.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Steps™ Kinderstoel White

  De Stokke® Steps™ Kinderstoel White is in combinatie met de bijhorende wipstoel en baby set een absolute aanwinst voor in huis. De praktische Stokke® Steps™ serie ziet er fantastisch uit en gaat jarenlang mee.

  Normale prijs: 219,-

  Special Price 195,-

 • Quick view

  Nomi Nature Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Nature Kinderstoel heeft een stijlvol ontwerp en is een comfortabele kinderstoel voor je kindje. De stoel weegt slechts 4,9 kg en kan tijdens het schoonmaken aan de tafel gehangen worden.
  299,95
 • Quick view

  Nomi Black Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Black Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  239,-
 • Quick view

  Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel

  De Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel is een stevige kinderstoel die te gebruiken is vanaf 6 maanden tot 6 jaar. De kinderstoel is eenvoudig aan te passen aan verschillende tafelhoogtes en wordt inclusief 5-puntsgordel geleverd.
  169,-
 • Quick view

  Cybex Lemo 3-in-1 Kinderstoel

  De Cybex Lemo 3-in-1 Kinderstoel is met behulp van apart verkrijgbare accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.
  299,95
 • Quick view

  Nomi Walnut Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Walnut Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  299,95
 • Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel

  De ergonomische Nomi White Oak Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  239,-
 • Quick view

  Cybex Lemo 4-in-1 Kinderstoel

  De Cybex Lemo 4-in-1 Kinderstoel is met behulp van alle meegeleverde accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.

  399,95

  399,-

 • Quick view

  Childhome Ironwood Kinderstoel

  De Childhome Ironwood Kinderstoel valt op dankzij het retro design. De kinderstoel is geschikt voor kinderen van 6-36 maanden en is gemakkelijk schoon te maken dankzij de gebruikte materialen en gladde oppervlakten.
  79,95
 • Quick view

  Cybex Lemo Kinderstoel

  De Cybex Lemo Kinderstoel is met behulp van apart verkrijgbare accessoires te gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. De kinderstoel groeit steeds weer met je kindje mee voor optimale ondersteuning.
  239,95
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Silver Compleet

  Kies de Bloom Fresco Chrome Silver Compleet in de kleur die het beste past bij jouw interieur. De kinderstoel is handig in gebruik, verstelbaar in hoogte en geschikt vanaf de geboorte van je kind tot 8 jaar.
  799,-
 • Quick view

  Childhome Evolu One.80° 2-in-1 Kinderstoel

  De Childhome Evolu One.80° 2-in-1 Kinderstoel is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar. De kinderstoel is te gebruiken op twee verschillende hoogtes en kan zowel naar links als naar rechts 90° draaien.
  199,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Wit Compleet

  De stralend witte Bloom Fresco Chrome Wit Kinderstoel Compleet maakt jouw kindje tot het middelpunt in huis. De prachtige kinderstoel is aan te passen aan de wensen van jou en je kindje en gaat jarenlang mee.
  599,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet

  Met de Bloom Fresco Chrome Titanium Compleet heb je een prachtige zitplaats voor je kindje in huis vanaf de geboorte tot ongeveer de 8e verjaardag. Deze handige kinderstoel is een aanwinst voor je interieur!
  799,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Noir Compleet

  De stoere Bloom Fresco Chrome Noir Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  599,-
 • Quick view

  Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet

  De stijlvolle Bloom Fresco Chrome Rosegold Compleet is erg praktisch. De kinderstoel is verstelbaar in hoogte en past daarmee zelfs aan een keukenbar. De kinderstoel is geschikt vanaf de geboorte tot 8 jaar.
  799,-
16 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot