Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Opvouwbare kinderstoel

Opvouwbare kinderstoel

Met een kleine erbij merk je al snel dat je vaak ruimte te kort komt. Het mag dan wel een klein mensje zijn, hij of zij heeft wel veel nodig. En natuurlijk gaat een deel van de ruimte al op aan een speelplek. Het is daarom prettig wanneer zoveel mogelijk spullen compact zijn zodat ze weinig ruimte in beslag nemen. Bij Babypark hebben wij bijvoorbeeld ook opvouwbare kinderstoelen. Heel handig want wanneer het etenstijd is, pak je de stoel en klap je hem uit zodat jouw kindje daarin plaats kan nemen. Zo maakt hij/zij deel uit van de gezellige momenten aan tafel en na afloop kun je de stoel weer opgeklapt opbergen.

Lees meer...

Opvouwbare kinderstoelen

Wanneer ruimtebesparing een belangrijke vereiste is, biedt een kinderstoel die opvouwbaar is natuurlijk uitkomst. Voor een mooie opvouwbare kinderstoel kun je prima in ons assortiment slagen. Zo hebben we stoeltjes die niet alleen eenvoudig zijn in te klappen maar ook de ideale hoogte heeft om aan de eettafel te zitten. En wordt er wat gemorst dan is dat eenvoudig schoon te maken. Door een veiligheidstuigje zit jouw kindje veilig. Ook hebben we stoelen die direct vanaf de geboorte zijn te gebruiken en door de vertelmogelijkheden aan te passen zijn op de groei van jouw kindje.

Opvouwbare kinderstoel bestellen

Zelf het gemak van onze opvouwbare kinderstoelen ervaren? Kom dan eens langs in een van onze megastores die je verspreid over Nederland vindt. Zo is er altijd wel eentje in de buurt waar je een bezoekje aan kunt brengen. Onze verkoopspecialisten vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden van een kinderstoel die opvouwbaar is. Ze beantwoorden alle vragen die je nog hebt. Bestel je toch liever online dan is dat ook geen probleem. Je kunt jouw eventuele vragen dan altijd nog via telefoon, WhatsApp of mail voorleggen voordat je bestelt. Doordat wij veel op voorraad hebben, kunnen wij jouw opvouwbare kinderstoel vaak dezelfde dag nog versturen.

Lees minder...

Filters

Prijs
In hoogte verstelbaar
Inclusief eetblad
Inclusief veiligheidstuigje
Verstelbare rugleuning
Verstelbare voetensteun
Filteren

7 producten

Populariteit
 • Puck Kinderstoel
  Adviesprijs 0,-
 • Qute Q-Lunch Kinderstoel
  Adviesprijs 0,-
 • KAOS Klapp Kinderstoel - Inklapbaar - Gerecycled Plastic
  Adviesprijs 0,-
 • Chicco Crescendo Up Kinderstoel
  Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader