Opvouwbare kinderstoel

Met een kleine erbij merk je al snel dat je vaak ruimte te kort komt. Het mag dan wel een klein mensje zijn, hij of zij heeft wel veel nodig. En natuurlijk gaat een deel van de ruimte al op aan een speelplek. Het is daarom prettig wanneer zoveel mogelijk spullen compact zijn zodat ze weinig ruimte in beslag nemen. Bij Babypark hebben wij bijvoorbeeld ook opvouwbare kinderstoelen. Heel handig want wanneer het etenstijd is, pak je de stoel en klap je hem uit zodat jouw kindje daarin plaats kan nemen. Zo maakt hij/zij deel uit van de gezellige momenten aan tafel en na afloop kun je de stoel weer opgeklapt opbergen.

Lees meer...

Opvouwbare kinderstoelen

Wanneer ruimtebesparing een belangrijke vereiste is, biedt een kinderstoel die opvouwbaar is natuurlijk uitkomst. Voor een mooie opvouwbare kinderstoel kun je prima in ons assortiment slagen. Zo hebben we stoeltjes die niet alleen eenvoudig zijn in te klappen maar ook de ideale hoogte heeft om aan de eettafel te zitten. En wordt er wat gemorst dan is dat eenvoudig schoon te maken. Door een veiligheidstuigje zit jouw kindje veilig. Ook hebben we stoelen die direct vanaf de geboorte zijn te gebruiken en door de vertelmogelijkheden aan te passen zijn op de groei van jouw kindje.

Opvouwbare kinderstoel bestellen

Zelf het gemak van onze opvouwbare kinderstoelen ervaren? Kom dan eens langs in een van onze megastores die je verspreid over Nederland vindt. Zo is er altijd wel eentje in de buurt waar je een bezoekje aan kunt brengen. Onze verkoopspecialisten vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden van een kinderstoel die opvouwbaar is. Ze beantwoorden alle vragen die je nog hebt. Bestel je toch liever online dan is dat ook geen probleem. Je kunt jouw eventuele vragen dan altijd nog via telefoon, WhatsApp of mail voorleggen voordat je bestelt. Doordat wij veel op voorraad hebben, kunnen wij jouw opvouwbare kinderstoel vaak dezelfde dag nog versturen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Puck Kinderstoel

  De Puck Kinderstoel biedt je kindje een comfortabel plekje aan verschillende soorten tafels. De in hoogte verstelbare stoel kan in allerlei situaties worden gebruikt en wordt geleverd met een eetblad.
  34,95
 • Quick view

  Cam il Mondo del Bambino Pappananna Kinderstoel Wood / Dark Grey

  De Cam il Mondo del Bambino Pappananna Kinderstoel Wood / Dark Grey is geschikt voor kinderen van 0-3 jaar. De kinderstoel is verstelbaar zodat je de in kinderstoel in allerlei situaties kunt gebruiken.

  139,-

  119,-

 • Quick view

  Qute Q-Lunch Kinderstoel

  Met de Qute Q-Lunch Kinderstoel kan je kindje voortaan met het hele gezin aan de eettafel zitten. De Qute kinderstoel beschikt over een verstelbare rugleuning met ligstand en kan compact worden ingeklapt.
  119,-
 • Quick view

  Chicco Polly Progres5 Kinderstoel Dandelion

  De Chicco Polly Progres5 Kinderstoel Dandelion is een ideale kinderstoel met veel verschillende opties. De stoel is vanaf geboorte tot 3 jaar te gebruiken. De stoel wordt geleverd inclusief stoelkussen en eetblad.
  219,99
 • Quick view

  Puck Plain Kinderstoel Zwart

  Met de Puck Plain Kinderstoel Zwart kan je kindje voortaan met het hele gezin aan de eettafel zitten. De Puck Plain kinderstoel beschikt over een verstelbare 3-punts gordel en kan compact worden ingeklapt.

  59,-

  54,99

 • Quick view

  Puck Plain Kinderstoel Met Kussen Zwart

  Met de Puck Plain Kinderstoel Met Kussen Zwart kan je kindje voortaan met het hele gezin aan de eettafel zitten. De Puck Plain kinderstoel beschikt over een verstelbare 3-punts gordel en kan compact worden ingeklapt.

  69,-

  64,99

6 Resultaten
Trustpilot