10 Resultaten
 • Quick view Kidsriver Loup Kinderstoel

  Kidsriver Loup Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar

  89,-

  74,99

 • Quick view Kidsriver Viola Kinderstoel

  Kidsriver Viola Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  39,99
 • Quick view Topmark Jess Kinderstoel

  Topmark Jess Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  59,-
 • Quick view Topmark Xavi Swing Kinderstoel

  Topmark Xavi Swing Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  169,15
 • Quick view Topmark Luxe Kinderstoel

  Topmark Luxe Jaden Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  79,99
 • Quick view Chicco Baby Hug 4 in 1

  Chicco Baby Hug 4 in 1

  Uit voorraad leverbaar
  249,-
 • Quick view BabyBjörn Kinderstoel

  BabyBjörn Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  244,90
 • Quick view Bloom Nano Kinderstoel

  Bloom Nano Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  149,-
10 Resultaten

Opvouwbare kinderstoel

Met een kleine erbij merk je al snel dat je vaak ruimte te kort komt. Het mag dan wel een klein mensje zijn, hij of zij heeft wel veel nodig. En natuurlijk gaat een deel van de ruimte al op aan een speelplek. Het is daarom prettig wanneer zoveel mogelijk spullen compact zijn zodat ze weinig ruimte in beslag nemen. Bij Babypark hebben wij bijvoorbeeld ook opvouwbare kinderstoelen. Heel handig want wanneer het etenstijd is, pak je de stoel en klap je hem uit zodat jouw kindje daarin plaats kan nemen. Zo maakt hij/zij deel uit van de gezellige momenten aan tafel en na afloop kun je de stoel weer opgeklapt opbergen.

Opvouwbare kinderstoelen

De Basicline London kinderstoel is een prima keuze wanneer ruimtebesparing een belangrijke vereiste is. Deze fraaie opvouwbare kinderstoel is niet alleen makkelijk in te klappen maar maak je ook eenvoudig schoon. Het kinderstoeltje is vooral bedoeld als stoel aan de eettafel aangezien het daar de ideale hoogte voor heeft. Jouw kindje zit niet alleen lekker hoog met een goed overzicht maar zit ook veilig. De Basicline London kinderstoel voldoet namelijk aan de Europese veiligheidsnorm EN 14988 voor hoge kinderstoelen. De stoel is dan ook voorzien van een veiligheidstuigje en is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. Je kunt ook kiezen voor de Chicco Polly Magic Relax kinderstoel die inklapbaar is en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Door de vele verschillende standen kan het al meteen gebruikt worden vanaf de geboorte van jouw kindje.

Opvouwbare kinderstoel bestellen

Zelf het gemak van onze opvouwbare kinderstoelen ervaren? Kom dan eens langs in een van onze megastores die je verspreid over Nederland vindt. Zo is er altijd wel eentje in de buurt waar je een bezoekje aan kunt brengen. Onze verkoopspecialisten vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden en beantwoorden alle vragen die je nog hebt. Bestel je toch liever online dan is dat ook geen probleem. Je kunt jouw eventuele vragen dan altijd nog via telefoon, Whatsapp of mail voorleggen voordat je bestelt. Doordat wij veel op voorraad hebben, kunnen wij jouw opvouwbare kinderstoel vaak dezelfde dag nog versturen.