Opvouwbare kinderstoel

Met een kleine erbij merk je al snel dat je vaak ruimte te kort komt. Het mag dan wel een klein mensje zijn, hij of zij heeft wel veel nodig. En natuurlijk gaat een deel van de ruimte al op aan een speelplek. Het is daarom prettig wanneer zoveel mogelijk spullen compact zijn zodat ze weinig ruimte in beslag nemen. Bij Babypark hebben wij bijvoorbeeld ook opvouwbare kinderstoelen. Heel handig want wanneer het etenstijd is, pak je de stoel en klap je hem uit zodat jouw kindje daarin plaats kan nemen. Zo maakt hij/zij deel uit van de gezellige momenten aan tafel en na afloop kun je de stoel weer opgeklapt opbergen.

Lees meer...

Opvouwbare kinderstoelen

Wanneer ruimtebesparing een belangrijke vereiste is, biedt een kinderstoel die opvouwbaar is natuurlijk uitkomst. Voor een mooie opvouwbare kinderstoel kun je prima in ons assortiment slagen. Zo hebben we stoeltjes die niet alleen eenvoudig zijn in te klappen maar ook de ideale hoogte heeft om aan de eettafel te zitten. En wordt er wat gemorst dan is dat eenvoudig schoon te maken. Door een veiligheidstuigje zit jouw kindje veilig. Ook hebben we stoelen die direct vanaf de geboorte zijn te gebruiken en door de vertelmogelijkheden aan te passen zijn op de groei van jouw kindje.

Opvouwbare kinderstoel bestellen

Zelf het gemak van onze opvouwbare kinderstoelen ervaren? Kom dan eens langs in een van onze megastores die je verspreid over Nederland vindt. Zo is er altijd wel eentje in de buurt waar je een bezoekje aan kunt brengen. Onze verkoopspecialisten vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden van een kinderstoel die opvouwbaar is. Ze beantwoorden alle vragen die je nog hebt. Bestel je toch liever online dan is dat ook geen probleem. Je kunt jouw eventuele vragen dan altijd nog via telefoon, WhatsApp of mail voorleggen voordat je bestelt. Doordat wij veel op voorraad hebben, kunnen wij jouw opvouwbare kinderstoel vaak dezelfde dag nog versturen.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Cam Pappananna Kinderstoel

  Cam Pappananna Kinderstoel is geschikt voor kinderen van 0-3 jaar. De rugleuning en voetensteun zijn verstelbaar waardoor je de in hoogte verstelbare kinderstoel in allerlei situaties kunt gebruiken.
  99,-
 • Quick view

  Puck Kinderstoel

  De Puck Kinderstoel biedt je kindje een comfortabel plekje aan verschillende soorten tafels. De in hoogte verstelbare stoel kan in allerlei situaties worden gebruikt en wordt geleverd met een eetblad.
  19,99
 • Quick view

  Kidsriver Loup Kinderstoel

  De Kidsriver Loup Kinderstoel is multifunctioneel en beschikt over veel handige eigenschappen. De kinderstoel is volledig verstelbaar en aan te schuiven aan tafel. Zo heeft je kindje een fijne zitplaats!

  89,-

  79,99

 • Quick view

  Topmark Robin Kinderstoel

  De praktische Topmark Robin Kinderstoel schuif je eenvoudig aan de eettafel of de salontafel. De kinderstoel beschikt over een groot en verstelbaar eetblad met een opstaande rand en een 5-punts veiligheidsgordel.

  119,-

  107,-

 • Quick view

  Topmark Jess Kinderstoel

  De praktische Topmark Jess Kinderstoel schuif je eenvoudig aan de eettafel of de salontafel. De kinderstoel beschikt over een groot en afneembaar eetblad met een opstaande rand en een 5-punts veiligheidsgordel.
  59,-
 • Quick view

  Chicco Baby Hug 4 in 1 Glacial

  De Chicco Baby Hug 4 in 1 Glacial is multifunctioneel. De stoel is te gebruiken als wieg voor korte dutjes, verhoogde ligstoel en als (eerste) eetstoel. Vanaf de eerste dag heb je veel plezier van de Chicco Baby Hug!

  249,-

  199,-

 • Quick view

  Chicco Polly Magic Relax Kinderstoel

  Vanaf de eerste dag dat je kindje thuis is biedt de Chicco Polly Magic Relax Kinderstoel een zitplaats aan je kindje. De kinderstoel beschikt over uitgebreide opties en verstel mogelijkheden en biedt je kindje veel comfort.

  229,-

  169,-

 • Quick view

  BabyBjörn Kinderstoel

  De BabyBjörn Kinderstoel is gemaakt van BPA-vrij kunststof en zit vol met slimme oplossingen. Dankzij het aansluitende, verstelbare en kantelbare eetblad heb je geen veiligheidstuigje nodig bij deze kinderstoel.
  199,-
 • Quick view

  Topmark Xavi Swing Kinderstoel Pink

  De Topmark Xavi Swing Kinderstoel Pink is vanaf de geboorte tot max. 15 kg te gebruiken. De Topmark Xavi biedt veel verstelopties en kan zowel als swing en als kinderstoel gebruikt worden. Multifunctioneel dus!

  199,-

  149,-

9 Resultaten