9 Resultaten
 • Quick view Kidsriver Loup Kinderstoel

  Kidsriver Loup Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar

  89,-

  74,99

 • Quick view Kidsriver Viola Kinderstoel

  Kidsriver Viola Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  39,99
 • Quick view Topmark Jess Kinderstoel

  Topmark Jess Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  59,-
 • Quick view Topmark Xavi Swing Kinderstoel

  Topmark Xavi Swing Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  199,-
 • Quick view Chicco Baby Hug 4 in 1

  Chicco Baby Hug 4 in 1

  Uit voorraad leverbaar
  239,-
 • Quick view BabyBjörn Kinderstoel

  BabyBjörn Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  244,90
 • Quick view Chicco Polly Kinderstoel Nature

  Chicco Polly Kinderstoel Nature

  Uit voorraad leverbaar

  149,99

  119,-

 • Quick view Bloom Nano Kinderstoel

  Bloom Nano Kinderstoel

  Uit voorraad leverbaar
  149,-
9 Resultaten

Opvouwbare kinderstoel

Met een kleine erbij merk je al snel dat je vaak ruimte te kort komt. Het mag dan wel een klein mensje zijn, hij of zij heeft wel veel nodig. En natuurlijk gaat een deel van de ruimte al op aan een speelplek. Het is daarom prettig wanneer zoveel mogelijk spullen compact zijn zodat ze weinig ruimte in beslag nemen. Bij Babypark hebben wij bijvoorbeeld ook opvouwbare kinderstoelen. Heel handig want wanneer het etenstijd is, pak je de stoel en klap je hem uit zodat jouw kindje daarin plaats kan nemen. Zo maakt hij/zij deel uit van de gezellige momenten aan tafel en na afloop kun je de stoel weer opgeklapt opbergen.

Opvouwbare kinderstoelen

Wanneer ruimtebesparing een belangrijke vereiste is, biedt een kinderstoel die opvouwbaar is natuurlijk uitkomst. Voor een mooie opvouwbare kinderstoel kun je prima in ons assortiment slagen. Zo hebben we stoeltjes die niet alleen eenvoudig zijn in te klappen maar ook de ideale hoogte heeft om aan de eettafel te zitten. En wordt er wat gemorst dan is dat eenvoudig schoon te maken. Door een veiligheidstuigje zit jouw kindje veilig. Ook hebben we stoelen die direct vanaf de geboorte zijn te gebruiken en door de vertelmogelijkheden aan te passen zijn op de groei van jouw kindje.

Opvouwbare kinderstoel bestellen

Zelf het gemak van onze opvouwbare kinderstoelen ervaren? Kom dan eens langs in een van onze megastores die je verspreid over Nederland vindt. Zo is er altijd wel eentje in de buurt waar je een bezoekje aan kunt brengen. Onze verkoopspecialisten vertellen je graag over de verschillende mogelijkheden van een kinderstoel die opvouwbaar is. Ze beantwoorden alle vragen die je nog hebt. Bestel je toch liever online dan is dat ook geen probleem. Je kunt jouw eventuele vragen dan altijd nog via telefoon, WhatsApp of mail voorleggen voordat je bestelt. Doordat wij veel op voorraad hebben, kunnen wij jouw opvouwbare kinderstoel vaak dezelfde dag nog versturen.