kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Groene kinderstoel

Ook groen ontbreekt niet in het gevarieerde palet aan kleuren waarin je bij Babypark je kinderstoel kunt bestellen. We hebben stoelen in verschillende groentinten beschikbaar van bekende merken als Stokke, Cybex en Kidsmill. Of je nu voor mosgroen, olijfgroen of limoengroen kiest, de stoeltjes zijn altijd van hoge kwaliteit en voldoen aan Europese veiligheidsvoorschriften. Daarnaast hanteren we bij Babypark een laagsteprijsgarantie zodat je altijd de beste deal hebt.

Lees meer...

Assortiment groene kinderstoelen

Om de stoeltjes te bekijken, kun je terecht in onze webshop waar je vaak ook een demonstratievideo vindt. Je bent daarnaast ook altijd welkom om een van onze megastores te bezoeken, daar kan een verkoopspecialist je alles vertellen over de stoelen en je een demonstratie geven. We hebben verschillende mooie en praktische groene kinderstoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bekijk bijvoorbeeld eens het kinderstoeltje van Stokke dat je in één minuut al in elkaar zet. Het stoeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals de FSC-gecertificeerde beukenhouten poten. Het is te gebruiken vanaf het moment dat je kindje kan zitten (vanaf zo’n 6 maanden) tot het derde levensjaar. Zoek je naar een model waarbij je het eerder en/of langer kunt gebruiken dan vind je daar ook opties voor in ons assortiment. Bekijk ze allemaal in de megastore of webshop.

Online bestellen groene kinderstoel

Is de keuze op een bepaald model gevallen dan heb je het snel in huis wanneer je via onze webshop bestelt. Bestel je voor 23:59 uur en is de stoel op voorraad dan verzenden we nog dezelfde dag en heb je de stoel de volgende dag in huis. Bestellingen met een bestelwaarde vanaf 20 euro worden kosteloos verzonden.

Lees minder...
14 Resultaten
 • 10% korting
  Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel

  De stijlvolle Kidsmill Up! Kinderstoel groeit met je kindje mee door de verstelbare zitting en voetensteun. De kinderstoel is uit te breiden met accessoires zoals een newborn zitje en veiligheidsbeugel.

  179,95

  170,99

 • 10% korting
  Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset

  De Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset groeit vanaf 6 maanden met je kindje mee door de verstelbare zitting en voetensteun. De kinderstoel is uit te breiden met handige accessoires zoals een newborn zitje.

  239,98

  206,99

 • 10% korting
  Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset + Newbornset

  De Kidsmill Up! Kinderstoel incl. Babyset + Newbornset is al te gebruiken vanaf de geboorte en groeit met je kindje mee. De kinderstoel is uit te breiden met een wipstoel onderstel en handige accessoires.

  329,-

  296,95

 • + Gratis babyset
  Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Kinderstoel

  De Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel groeit mee met je kind. De zitting en voetensteun zijn zowel in hoogte als in diepte verstelbaar zodat je kindje altijd op de juiste hoogte zit om te eten, knutselen of een spelletje te doen.

  209,-

  194,-

 • + Gratis Tray
  Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Kinderstoel incl. Babyset™

  Van de Stokke® Tripp Trapp® Kinderstoel incl. Babyset™ heb je dagelijks veel plezier vanaf het moment dat je kindje kan zitten t/m de tienerjaren. Dankzij de verstelbare zitting en voetensteun zit je kindje altijd comfortabel.
  285,-
 • + Gratis Reistas
  Quick view

  Stokke® Clikk™ Kinderstoel

  De Stokke® Clikk™ Kinderstoel is een ergonomische kinderstoel die slechts 1 minuut nodig heeft om in elkaar gezet te worden. De kinderstoel wordt geleverd met afneembaar eetblad en veiligheidstuigje.

  199,-

  179,-

 • Quick view

  Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel

  De Childhome Evolu 2-in-1 Kinderstoel is een stevige kinderstoel die te gebruiken is vanaf 6 maanden tot 6 jaar. De kinderstoel is eenvoudig aan te passen aan verschillende tafelhoogtes en wordt inclusief 5-puntsgordel geleverd.
  169,-
 • Quick view

  Nomi Nature Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Nature Kinderstoel heeft een stijlvol ontwerp en is een comfortabele kinderstoel voor je kindje. De stoel weegt slechts 4,9 kg en kan tijdens het schoonmaken aan de tafel gehangen worden.
  299,95
 • Quick view

  Nomi Black Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Black Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  239,-
 • 10% korting
  Quick view

  Kidsmill Up! Kinderstoel + Newbornset

  De Kidsmill Up! Kinderstoel + Newbornset is al te gebruiken vanaf de geboorte en groeit met je kindje mee. De stijlvolle kinderstoel is uit te breiden met een wipstoel onderstel en handige accessoires.

  270,-

  260,95

 • Quick view

  Nomi Walnut Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Walnut Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  299,95
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Mimzy 2-in-1 Kinderstoel Leo

  De Joie Mimzy 2-in-1 Kinderstoel Leo wordt geleverd inclusief zitverkleiner en biedt je kindje veel comfort. Deze praktische, inklapbare kinderstoel is volledig verstelbaar en heel eenvoudig schoon te maken.

  169,-

  152,10

 • Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel

  De ergonomische Nomi White Oak Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  239,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Incl. Newborn Set™

  De Stokke® Tripp Trapp® Incl. Newborn Set™ is vernieuwd. Met dit comfortabele zitje kan je kindje al vanaf de geboorte gezellig bij jullie aan tafel zitten. Het ergonomische zitje is verstelbaar in 2 standen.

  333,-

  299,-

14 Resultaten
Trustpilot