kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen

Puck kinderstoelen

 

De Puck kinderstoel is heel fijn voor kinderen tot de leeftijd van ongeveer 3 jaar. Je kindje kan de stoel in gebruik nemen als het zelfstandig kan zitten. Meestal is dit rond de 6 maanden. De Puck kinderstoel is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en heeft veel verstelopties. Daarnaast is de Puck kinderstoel ook heel gemakkelijk schoon te maken.

 

Lees meer...

De verstelopties van een Puck kinderstoel

De Puck kinderstoel heeft twee verschillende stoelhoogtes. Het is fijn om een stoelhoogte te kiezen die het beste past bij de tafel waarin je kindje gaat zitten. Om de stoelhoogte te veranderen, die je lange delen van de stoelpoten te bevestigen of te verwijderen. De kinderstoel van Puck is met of zonder eetblad te gebruiken. Het verwijderen van het eetblad gaat heel eenvoudig. Het eetblad is te reinigen in de vaatwasser. Gebruik je het eetblad en delen van de stoelpoten niet, dan kun je deze opbergen aan de achterkant van de stoel. De kinderstoel van Puck is verder heel gemakkelijk uit elkaar te halen en weegt heel weinig. Dat maakt deze kinderstoel heel geschikt om mee te nemen naar een restaurant of je logeer- of vakantieadres.

De veiligheid van een Puck kinderstoel

Puck kinderstoelen hebben meestal een 3-punts veiligheidsgordel. Hierin zit je kindje heel stevig vast, zodat het niet zomaar uit de stoel kan vallen. Dit vergroot natuurlijk de veiligheid. Verder voldoen Puck kinderstoelen volledig aan de Europese veiligheidsregels. De Puck kinderstoel bestel je eenvoudig online via onze webshop. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over een leverdatum. Wij bezorgen de Puck kinderstoel bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een aantrekkelijke bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie.

1 Resultaten
  • Quick view

    Puck Kinderstoel

    De Puck Kinderstoel biedt je kindje een comfortabel plekje aan verschillende soorten tafels. De in hoogte verstelbare stoel kan in allerlei situaties worden gebruikt en wordt geleverd met een eetblad.
    19,99
1 Resultaten