Walk your way met de Quinny kinderwagens

 

Alles wat Quinny maakt, is gemaakt voor de stad. Voor jouw natuurlijke omgeving, waar jij je volledig thuis voelt. De energie van de straat doet je hart sneller slaan. Hier wil je ook je kinderen opvoeden. In deze omgeving vol hobbels, onverwachte wendingen en kansen. Glimlachend accepteer je elke verrassing die de stad op je afvuurt. Want jij past je makkelijk aan aan je omgeving. Meer nog, je zorgt er gewoon voor dat die omgeving je past.

Live, work & play. Maak je niet druk om de kleine dingen, maar beweeg je vrij door de stad met Quinny's slimme reisoplossingen. Trek erop uit en geniet met volle teugen van de city vibe. Dit is jouw leven, jouw kind en jouw Quinny die daar perfect op aansluit. Speciaal voor jou en jouw lifestyle.

 

 

 

 

 

49 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end
 • Quick view Quinny Zapp Flex Plus Buggy

  Quinny Zapp Flex Plus Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  399,-
 • Quick view Quinny Zapp Flex Buggy

  Quinny Zapp Flex Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  349,-
 • Quick view Quinny Zapp Lux Reiswieg

  Quinny Zapp Lux Reiswieg

  Beperkte voorraad
  199,-
 • Quick view Quinny Zapp Voetenzak

  Quinny Zapp Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar
  95,-
 • Quick view Quinny Zapp Parasol

  Quinny Zapp Parasol

  Uit voorraad leverbaar
  39,-
 • Quick view Quinny Seat Liner

  Quinny Seat Liner

  Uit voorraad leverbaar
  39,-
 • Quick view Quinny Deken

  Quinny Deken

  Uit voorraad leverbaar
  39,-
 • Quick view Quinny Pebble Plus Autostoeltje

  Quinny Pebble Plus Baby Autostoeltje

  Beperkte voorraad
  269,-
 • Quick view Quinny Buzz Xtra Reworked Red

  Quinny Buzz Xtra Reworked Red

  Uit voorraad leverbaar

  579,-

  499,-

 • Quick view Quinny Yezz Air Buggy

  Quinny Yezz Air Buggy

  Uit voorraad leverbaar
  199,-
49 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. 3
 6. Go to end

 

 

 

 

 

 

Quinny Moodd

 

De hippe opvaller

Met de Moodd maakt iedere ouder een uitgesproken statement. Deze city-smart kinderwagen is even stijlvol als functioneel. Wie van design houdt, kiest voor de Quinny Moodd met al zijn slimme functies. Snel en automatisch ontvouwen bijvoorbeeld en supermakkelijk opvouwen. Hij is verstelbaar, aanpasbaar, gewaagd en opvallend. Je ontdekt de buurt, verovert de straat met de Quinny Moodd.

 

Bekijk de Quinny Moodd...

 

 

Quinny Buzz Xtra

 

De stoere ontdekker

De Buzz Xtra gaat door waar andere kinderwagens stoppen. Met zijn stoere looks en robuuste bouw staat hij te popelen om elke straat en ieder steegje in de stad te verkennen. Of buiten de stad, want zijn stoere wielen kunnen elk terrein aan. Ideaal dus voor avontuurlijke ouders en nieuwsgierige kinderen. De Buzz Xtra heeft een comfortabelzitje. En met een kinderwagenbak of baby-autostoeltje erbij is het jonge gezin helemaal klaar voor het avontuur!

 

Bekijk de Quinny Buzz Xtra...

 

 

 

 

 

 

Quinny Zapp Xtra²

 

De flexibele topper

‘Kan niet’ bestaat niet voor de Zapp Xtra². Voor welke uitdaging de stad jonge ouders ook stelt, ze zijn erop voorbereid. Geen enkele kinderwagen is zo veelzijdig als de Zapp Xtra². Het opvouwbare zitje kan helemaal plat, rechtop, omgekeerd naar je toe, of juist vooruit zodat het kindje alles kan zien wat er op straat gebeurt. Compact, licht, comfortabel. De Zapp Xtra² is het helemaal!

 

Bekijk de Quinny Zapp Xtra²...

 

 

Quinny Yezz

 

De kleinste avonturier

De nieuwste technologie en lichtste materialen komen samen in de Yezz. Deze kleinste avonturier maakt de stad tot een fantastische speeltuin. Wat de bestemming ook is, welke verrassingen zich ook voordoen, deze makkelijke buggy komt overal. Ingevouwen hang je hem met zijn unieke band over je schouder, zodat je beide handen vrij hebt. En met één hand vouw je hem zo weer uit. Ouders kunnen alles met de Yezz.

 

Bekijk de Quinny Yezz...