Quinny

Quinny

Alles wat Quinny maakt, is gemaakt voor de stad. Voor jouw natuurlijke omgeving, waar jij je volledig thuis voelt. De energie van de straat doet je hart sneller slaan. Hier wil je ook je kinderen opvoeden. In deze omgeving vol hobbels, onverwachte wendingen en kansen.

Lees meer...

 

Glimlachend accepteer je elke verrassing die de stad op je afvuurt. Want jij past je makkelijk aan aan je omgeving. Meer nog, je zorgt er gewoon voor dat die omgeving je past. Live, work & play. Maak je niet druk om de kleine dingen, maar beweeg je vrij door de stad met Quinny's slimme reisoplossingen. Trek erop uit en geniet met volle teugen van de city vibe. Dit is jouw leven, jouw kind en jouw Quinny die daar perfect op aansluit. Speciaal voor jou en jouw lifestyle.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Hubb Beschermbeugel

  De Quinny Hubb Beschermbeugel is geschikt voor de Quinny Hubb Kinderwagen en is snel te bevestigen. De beschermbeugel kan ook worden gebruikt als draagbeugel voor de Quinny Hux reiswieg.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Deken

  De Quinny Deken kan aan twee kanten gebruikt worden en beschermt je kindje tegen wind en kou. Extra handig: de deken kan worden vastgemaakt aan het frame van de Zapp Flex, Zapp Flex Plus en Zapp Xpress.
  39,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Kinderwagen Black On Black

  De Quinny Hubb Kinderwagen Black On Black is een veelzijdige kinderwagen die eenvoudig uit te breiden is tot een praktische duowagen. Het frame met foam banden is bijzonder wendbaar en stabiel en is slechts 57 cm breed.
  719,-
 • Quick view

  Quinny Hubb Regenhoes Frost

  De Quinny Hubb Regenhoes Frost is geschikt voor de Quinny Hubb kinderwagen en beschermt je kindje tegen kou en regen. Het regenscherm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen.
  29,99
 • Quick view

  Quinny Yezz Regenhoes

  De Quinny Yezz Regenhoes is een handige accessoire voor de Quinny Yezz en Yezz Air buggy. Met deze regenhoes zit je kindje warm en droog in de buggy, ook als het buiten regent of waait.
  29,-
5 Resultaten

 

QUINNY ZAPP X

Eén kinderwagen, eindeloze mogelijkheden

 

Als de baby er eenmaal is, verandert je leven razendsnel. Bij Quinny weten ze dat maar al te goed, daarom hebben ze iets geweldigs ontwikkeld: de Zapp X collectie! Deze collectie bestaat uit drie super flexibele, comfortabele en compacte kinderwagens, beschikbaar in heel veel verschillende kleuren, en een uitgebreide keus aan accessoires. De Zapp X is de perfecte reisoplossing vanaf de geboorte.

 

Bekijk de Quinny Zapp X...

 

 

QUINNY MOODD

De hippe opvaller

 

Met de Moodd maakt iedere ouder een uitgesproken statement. Deze city-smart kinderwagen is even stijlvol als functioneel. Wie van design houdt, kiest voor de Quinny Moodd met al zijn slimme functies. Snel en automatisch ontvouwen bijvoorbeeld en supermakkelijk opvouwen. Hij is verstelbaar, aanpasbaar, gewaagd en opvallend. Je ontdekt de buurt, verovert de straat met de Quinny Moodd.

 

Bekijk de Quinny Moodd...

 

 

QUINNY BUZZ XTRA

De stoere ontdekker

 

De Buzz Xtra gaat door waar andere kinderwagens stoppen. Met zijn stoere looks en robuuste bouw staat hij te popelen om elke straat en ieder steegje in de stad te verkennen. Of buiten de stad, want zijn stoere wielen kunnen elk terrein aan. Ideaal dus voor avontuurlijke ouders en nieuwsgierige kinderen. De Buzz Xtra heeft een comfortabel zitje. En met een kinderwagenbak of baby-autostoeltje erbij is het jonge gezin helemaal klaar voor het avontuur!

 

Bekijk de Quinny Buzz Xtra...

 

 

QUINNY YEZZ

De kleinste avonturier

 

De nieuwste technologie en lichtste materialen komen samen in de Yezz. Deze kleinste avonturier maakt de stad tot een fantastische speeltuin. Wat de bestemming ook is, welke verrassingen zich ook voordoen, deze makkelijke buggy komt overal. Ingevouwen hang je hem met zijn unieke band over je schouder, zodat je beide handen vrij hebt. En met één hand vouw je hem zo weer uit. Ouders kunnen alles met de Yezz.

 

Bekijk de Quinny Yezz...

 

 

LIFETIME WARRANTY

Wat er ook gebeurd, wij zijn er voor je

 

Als je op pad bent met je kleintje, willen we dat je zorgeloos geniet. We kunnen natuurlijk niet elke hobbel wegnemen, maar we zorgen er wél voor dat je altijd kunt vertrouwen op de kwaliteit van je Quinny. Als je je nieuwe Quinny binnen 3 maanden registreert, krijg je van ons een levenslange Quinny garantie. Mocht er iets niet helemaal in orde zijn met je kinderwagen of From-Birth oplossing, dan helpen we je graag. Wat er ook gebeurt, we staan voor je klaar.

 

Meer informatie...

 

Trustpilot