Abus

Abus is een Duits bedrijf van veiligheidsproducten voor thuis en onderweg. Inmiddels heeft Abus al bijna honderd jaar ervaring in het maken van deze producten. Regelmatig verkopen wij kinderhelmen van Abus. Op deze pagina tref je ons complete assortiment van Abus aan.

Lees meer...

Abus helm voor kinderen

Een ongeluk met de fiets kan zomaar gebeuren. Misschien zit je kindje voorop of achterop de fiets. Draagt je kindje een Abus fietshelm, dan wordt het risico op hoofdletsel door een ongeluk drastisch verminderd. De energieabsorberende schuimlaag van de Abus fietshelm vangt een groot deel van de klappen op. Sommige ouders die op de fiets een ongeluk kregen, gaven later aan dat ze maar wat blij waren dat hun kind een helm droeg. Hierdoor kwam hun kind er heel goed vanaf en had het nauwelijks letsel. Een Abus helm voor kinderen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen en het professionele design. In onze uitgebreide productbeschrijvingen bij Abus kinderhelmen kun je kijken welke helm bij jouw kindje past. Abus helmen beschermen je kindje optimaal en zijn tegelijkertijd zodanig gemaakt dat de luchtcirculatie optimaal is. Verder is het draagcomfort van een Abus helm uitstekend.

Het design van een Abus kinderhelm

Een Abus kinderhelm ziet er heel leuk uit. Onze Abus kinderhelmen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en met allerlei motiefjes. Met zo’n helm wil je kindje wel gezien worden! Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Abus kinderhelm online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de Abus kinderhelm zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt. Als de Abus helm bij ons op voorraad is en wij jouw online order en betaling nog vóór 20.00 uur ontvangen, kunnen wij de helm meestal meteen op de post doen. Jij krijgt deze dan morgen al thuisgestuurd. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je niet teveel betaalt.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Abus Smiley 2.0 Helm Rose Princess

  De Abus Smiley 2.0 Helm Rose Princess biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  32,90

 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask

  De Abus Smiley 2.1 Helm Blue Mask biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 2.1 Helm White Crush

  De Abus Smiley 2.1 Helm White Crush biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  34,90

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Car biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Rainbow

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm Blue Rainbow biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Blue Whale

  De Abus Smiley 3.0 Helm Blue Whale biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Green Nordic

  De Abus Smiley 3.0 Helm Green Nordic biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 Helm Grey Police

  De Abus Smiley 3.0 Helm Grey Police biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  39,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Helm

  De Abus Smiley 3.0 LED Helm biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Dankzij de verstelbare banden heeft de helm een goede pasvorm.

  34,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Smiley 3.0 LED Ace Helm

  De Abus Smiley 3.0 LED Ace Helm biedt veiligheid en comfort. De helm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de veiligheidsnorm. Het LED lampje is oplaadbaar via een USB-kabel.

  59,95

  33,95

 • Quick view

  Abus Reservelamp Smiley 3.0 LED Helm

  Met de Abus Reservelamp Smiley 3.0 LED Helm vervang je de verlichting van de fietshelm van je kindje. De verlichting is oplaadbaar door middel van de meegeleverde USB-kabel.
  14,95
11 Resultaten
Trustpilot