Chewies & More

Chewies & More is een merkje met stijlvol bijtspeelgoed. Ideaal voor kindjes met doorkomende tandjes! Christine, de oprichtster van Chewies & More kwam er toen haar dochtertje tandjes kreeg achter dat er nauwelijks mooi bijtspeelgoed verkrijgbaar is. Het grootste gedeelte aan bijtringen is tenslotte bijna uitsluitend functioneel. Chewies & More biedt prachtige bijtspeeltjes in verschillende kleuren. Je vindt het assortiment op deze pagina.

Lees meer...

Chewies & More online bestellen

Ben jij enthousiast geworden over één of meerdere artikelen van Chewies & More? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen op Babypark.nl. De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Bestel je deze op een werkdag voor 20 uur dan heb je jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Ideaal wanneer je snel een cadeautje nodig hebt voor een babyshower, verjaardag of kraamvisite.

Chewies & More

Heb je nog vragen over de artikelen van Chewies & More? Schroom niet en neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen je graag. Wij zijn bereikbaar via vragen@babypark.nl of telefonisch en via WhatsApp via 0488 488 888.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Chewies & More Basic Ringrammelaar

  De Chewies & More Basic Ringrammelaar zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  15,95
 • Quick view

  Chewies & More Basic Bijtspeeltje

  Het stijlvolle Chewies & More Basic Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  Normale prijs: 11,95

  Special Price 9,56

 • Quick view

  Chewies & More Play Bijtspeeltje

  Het Chewies & More Play Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  Normale prijs: 15,95

  Special Price 14,04

 • Quick view

  Chewies & More Siliconen Speenclip

  Met deze Chewies & More Siliconen Speenclip heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het stijlvolle koord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje.

  Normale prijs: 16,95

  Special Price 14,36

 • Quick view

  Chewies & More Silicone Slab

  De handige Chewies & More Silicone Slab zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. Je kan de slab bevestigen om de nek van je kindje en gemakkelijk reinigen met een doekje.
  11,95
 • Quick view

  Chewies & More Engraved Ringrammelaar

  De stijlvolle Chewies & More Engraved Ringrammelaar zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  17,95
 • Quick view

  Chewies & More Leather Speenclip

  Met deze stijlvolle Chewies & More Leather Speenclip heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het koord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan de kleding van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Chewies & More Basic Animal Bijtspeeltje

  Het Chewies & More Basic Animal Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,95
 • Quick view

  Chewies & More Basic Mini Ringrammelaar

  De Chewies & More Basic Mini Ringrammelaar zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  14,95
 • Quick view

  Chewies & More Flower Bijtspeeltje

  Het Chewies & More Flower Bijtspeeltje zal het tandvlees verzachten als je kindje erop kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  21,95
10 Resultaten
Trustpilot