Boon

Boon verrast met de leukste producten voor kleine kinderen en hun ouders. Elk product is heel functioneel. De prijs is betaalbaar en het design is aansprekend. Boon maakt het leven met een kindje gemakkelijker en nóg leuker.

Lees meer...

Praktisch en mooi

Boon speelt werkelijk in op de behoeften van ouders en hun kinderen. Telkens weer zoeken de ontwerpers naar nieuwe manieren om kleine probleempjes op een leuke manier op te lossen. Aan het design besteedt Boon veel aandacht. Op deze pagina vind je onze actuele Boon collectie. Van de leuke ontwerpen, de mogelijkheden die de producten bieden en de trendy kleurtjes word je blij.

Online bestellen

Ben jij ook fan geworden van de handige producten van Boon? Plaats dan vandaag nog je bestelling in deze webshop. Doe je dat op een werkdag voor 20.00 uur en betaal je direct online? Dan heb je de producten in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Boon Forb Plus Flessenborstel

  De Boon Forb Plus Flessenborstel is voorzien van een handige speenreiniger dat verborgen zit in het handvat. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met borstelhouder.
  15,-
 • Quick view

  Boon Twig Afdruiprekje

  Het Boon Twig Afdruiprekje is handig voor het laten drogen van kleinere babyspullen zoals fopspenen. Dit afdruiprekje heeft een vorm van een boom en maakt ruimte voor wat grotere producten.
  6,99
 • Quick view

  Boon Afdruiprekje Grass Grijs

  Dit Boon Afdruiprekje Grass Grijs is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.
  29,50
 • Quick view

  Boon Lawn Afdruiprekje Grijs

  Dit Boon Lawn Afdruiprekje Grijs is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.
  37,50
 • Quick view

  Boon Cactus Flesvoeding Schoonmaakset

  Deze Boon Cactus Flesvoeding Schoonmaakset kan niet ontbreken als je jouw kindje flesvoeding geeft. Dankzij de set kun je heel makkelijk de flessen schoonmaken. En het ziet er ook nog eens leuk uit. Win-win dus!
  26,50
 • Quick view

  Boon Stem Afdruiprekje

  Met het Boon Stem Afdruiprekje laat je kleinere babyspullen gemakkelijk drogen. Dit afdruiprekje heeft een vorm van een plant en is erg praktisch. Tevens creëert het ruimte voor andere grote spullen.
  6,99
 • Quick view

  Boon Sprig Afdruiprekje

  Het Boon Sprig Afdruiprekje is handig voor het laten drogen van kleinere babyspullen zoals fopspenen en flesjes. Dit afdruiprekje heeft een vorm van een plant en maakt ruimte voor wat grotere producten.
  27,-
 • Quick view

  Boon Afdruiprekje Grass Groen

  Dit Boon Afdruiprekje Grass Groen is een ideaal afdruiprekje! Het gras houdt de objecten rechtop terwijl het overtollige water wegdruipt in het opvangbakje. Het afdruiprekje is gemakkelijk te onderhouden.

  29,90

  23,49

8 Resultaten
Black Friday
Trustpilot