Babyflow

Natuurlijk gun jij jouw kindje een heerlijke nachtrust. Baby's slapen natuurlijk niet alleen 's nachts, maar ook overdag doen ze vaak nog meerdere keren een dutje. Omdat Baby's zo veel slapen is het extra belangrijk dat ze een goed, comfortabel en veilig matras hebben. Met een Babyflow beschermmatje zorg je voor een extra ventilerende laag bovenop het matras. Perfect voor buikslapers dus!

Redenen om voor een Babyflow beschermmat te kiezen

Een Babyflow beschermmatje zorgt niet alleen voor betere ventilatie, het maakt een bed verschonen na een ongelukje ook een stuk eenvoudiger. De beschermmat is eenvoudig van het matras te verwijderen en kan worden uitgewassen in de wasmachine. Hierdoor blijft de tijk van het matras schoon en hoef je deze minder vaak uit te wassen. Door de verbeterde ventilatie vergroot een Babyflow beschermmat het slaapcomfort voor jouw kindje.

Bestel een Babyflow matras

De producten van Babyflow zijn zowel online als in onze winkels te bestellen. Het spreekt voor zich dat het belangrijk is om een matras en een matrasbeschermer in de juiste maat te kiezen. De Babyflow artikelen zijn in diverse maten verkrijgbaar, zowel voor een wieg als voor een babyledikant of peuterbed. Wil je graag advies van één van onze verkoopspecialisten? Dan ben je van harte welkom in één van onze megastores. De Babyflow artikelen zijn in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar. Hierdoor heb je jouw bestelling altijd supersnel in huis.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Babyflow Tencel Beschermmat 70 x 150 cm

  Deze Babyflow Tencel Beschermmat 70 x 150 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort en dient ook als incontinentiedoek. Verder is het matje gemaakt van hoogwaardig materiaal en neemt uitstekend vocht op.
  35,95
 • Quick view

  Babyflow Tencel Beschermmat 60 x 120 cm

  Deze Babyflow Tencel Beschermmat 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort en dient ook als incontinentiedoek. Verder is het matje gemaakt van hoogwaardig materiaal en neemt uitstekend vocht op.
  29,95
 • Quick view

  Babyflow Tencel Beschermmat 40 x 80 cm

  Deze Babyflow Tencel Beschermmat 40 x 80 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort en dient ook als incontinentiedoek. Verder is het matje gemaakt van hoogwaardig materiaal en neemt uitstekend vocht op.
  18,95
 • Quick view

  Babyflow Tencel Beschermmat 70 x 140 cm

  Deze Babyflow Tencel Beschermmat 70 x 140 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort voor je kindje. Verder is het matje gemaakt van hoogwaardig materiaal en neemt uitstekend vocht op. Geschikt voor in de wasmachine.
  33,95
4 Resultaten
Black Friday
Trustpilot