Play & Go

Play & Go is een Belgisch label van inspirerende producten voor je kinderen die ook heel goed in je huis passen. De producten zijn mooi om te zien, leuk én heel functioneel. Met zijn producten tovert Play & Go graag een glimlach op het gezicht van je kind.

Lees meer...

Creatief bedacht

Play & Go producten verrassen je telkens weer. Een Play & Go opbergzak is bijvoorbeeld niet zomaar een opbergzak. Deze is in veel gevallen ook te gebruiken als een speelkleed. Is de opbergzak bedrukt met een vrolijk design, dan is dat natuurlijk extra leuk.

Play & Go vindt kwaliteit belangrijk

Play & Go hecht veel waarde aan kwaliteit. De producten zijn gemaakt van duurzame materialen, zodat je nog lang plezier kunt hebben van Play & Go producten. Voor een opbergzak is het natuurlijk extra belangrijk dat deze stevig is. Vaak is een Play & Go opbergzak gemaakt van heel degelijk katoen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Play & Go Stripes Speelzak Green

  Met deze Play & Go Stripes Speelzak Green heeft je kindje een eigen plekje in huis. De stijlvolle speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en het speelgoed van je kindje is in één beweging opgeruimd.
  36,95
 • Quick view

  Play & Go Stripes Speelzak Mustard

  Met deze Play & Go Stripes Speelzak Mustard heeft je kindje een eigen plekje in huis. De stijlvolle speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en het speelgoed van je kindje is in één beweging opgeruimd.
  36,95
 • Quick view

  Play & Go Miffy Standard Speelzak

  Met deze Play & Go Miffy Standard Speelzak heeft je kindje een eigen speelplekje in huis. De stijlvolle speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en het speelgoed van je kindje is in één beweging opgeruimd.
  36,95
3 Resultaten
Trustpilot