Yrda

Onder de naam Yrda vind je uiteenlopende artikelen voor je kindje. Op deze pagina zie je ons volledige Yrda assortiment. Hier zitten leuke accessoires tussen die jou een hoop werk uit handen nemen óf je kindje extra beschermen. Het bedrijf heeft meerdere merken onder zich, waaronder Babydoor.

Lees meer...

Babydoor

Andere producten van Yrda zijn vooral gericht op de veiligheid van je kindje. Neem de Yrda traphekjes. Deze klem je tussen een deur- of trapgat, zodat je kindje er niet doorheen kan. Vooral in het trapgat is een traphekje heel belangrijk. Het voorkomt dat je kindje van de trap naar beneden kan vallen. Met Yrda producten geef je je kindje de bescherming en het comfort dat het verdient.

Altijd de laagste prijs

Bij Babypark betaal je altijd de laagste prijs voor een product van Yrda. Mocht je in een andere winkel tóch hetzelfde product tegenkomen voor een lagere prijs, laat het ons dan weten. Dan betalen wij jou het verschil terug.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Yrda Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar

  Het Yrda Bedhek Trombone Wit Uitschuifbaar is uitschuifbaar en voorkomt dat je kleintje uit bed valt. Het zorgt dus voor extra veiligheid! Het bedhek heeft drie spijlen en is eenvoudig op elk bed te monteren.

  39,95

  36,95

 • Quick view

  Yrda Autostoelbeschermer

  De Yrda Autostoelbeschermer biedt optimale bescherming van de autobekleding als je een autostoeltje in de auto wilt plaatsen. Gemaakt van duurzaam materiaal en past onder alle autostoelen.

  21,95

  17,95

 • Quick view

  Yrda Autospiegel Zwart

  De Yrda Autospiegel Zwart zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent. Deze breukvaste autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun vastmaken met twee riempjes.

  19,95

  14,99

 • Beste uit de test
  Quick view

  Yrda SafetyDoor Traphekje

  Het Yrda SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!
  79,99
4 Resultaten
Trustpilot