Oli & Carol

Oli & Carol

Oli & Carol is een Spaans bedrijf dat rubberen speelgoed voor baby’s maakt. Op deze pagina vind je allerlei leuke Oli & Carol speeltjes, zoals Oli & Carol badeendjes en andere rubberen figuurtjes. De creatieve breinen achter Oli & Carol zijn de zusjes Olimpia en Carolina.

Lees meer...

Oli & Carol speeltjes van puur rubber

De zusjes vinden het belangrijk dat de Oli & Carol speeltjes goed zijn voor het milieu. De speeltjes zijn gemaakt van 100% puur rubber van hevea bomen. Verder valt het op dat Oli & Carol speeltjes uit één stuk rubber bestaan. Ze zijn niet hol vanbinnen en er zit ook geen gaatje in om de speeltjes te kunnen vullen met water.

Gezond om aan te bijten

Kleine kinderen houden ervan om speeltjes in hun mond te stoppen. Als je kindje last heeft van tandjes die doorkomen, geeft het bijten aan speelgoed soms ook verlichting van de pijn. Oli & Carol speeltjes zijn erop gemaakt om aan te bijten. Het rubber bevat ook geen stoffen die schadelijk zijn voor je kindje.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Oli & Carol Dots Badeendje

  Met dit schattige Oli & Carol Dots Badeendje kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het eendje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,50
 • Quick view

  Oli & Carol Pastel Badeendje

  Met dit schattige Oli & Carol Pastel Badeendje kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het eendje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,50
 • Quick view

  Oli & Carol Origami Boot

  Met dit schattige Oli & Carol Origami Boot kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het bootje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  15,25
 • Quick view

  Oli & Carol Olive The Deer Armband

  Met dit schattige Oli & Carol Olive The Deer Armband kan je kindje heerlijk spelen. Je kindje kan buiten, binnen en zelfs in bad met het hertje spelen! De armband is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  15,95
 • Quick view

  Oli & Carol Monochrome Badeendje

  Met dit schattige Oli & Carol Monochrome Badeendje kan je kindje heerlijk spelen in bad! Daarnaast is het ook een leuke decoratie voor op de baby- of kinderkamer. Het eendje is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,50
5 Resultaten