Bumbo

Bumbo heeft diverse, handige producten in haar collectie die het leven van je kindje vergemakkelijken. Zo heeft dit merk praktische opstapjes, toilettrainers en stoelverhogers en kinderstoeltjes in de collectie. Omdat ook wij weten dat dit soort spullen erg makkelijk zijn, zijn de verschillende producten van Bumbo aan de online shop van Babypark toegevoegd.

Lees meer...

Vrolijke kleurtjes

De diverse producten die je van Bumbo in de webshop van Babypark kunt vinden, hebben allerlei vrolijke kleurtjes. Daardoor zijn de accessoires niet alleen erg handig, maar tevens heel leuk om naar te kijken. Juist voor kleine kinderen is dat van grote toegevoegde waarde. Er zijn zelfs verschillende andere variaties te verkrijgen met bloemetjes, sterretjes en andere prints.

Kwaliteit

De accessoires van Bumbo zijn gemaakt van een goede kwaliteit, waardoor ze alle lang mee kunnen gaan. Je kunt ze dus voor langere tijd gebruiken, keer op keer weer.

Voordelig

Vaak zijn diverse producten van Bumbo in de aanbieding bij Babypark, wat het extra voordelig maakt om deze leuke spulletjes van Bumbo te kopen. Door het totaalaanbod van Babypark kun je alles vinden wat jij nodig hebt en voor een goede prijs.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Bumbo Floorseat + Tuigje

  De Bumbo Floorseat is ontworpen voor baby's die nog niet zelfstandig kunnen zitten. Je kindje zit veilig en wordt op een goede manier ondersteunt. Met je kindje in de Bumbo Floorseat heb jij je handen vrij.
  43,95
 • Quick view

  Bumbo Speeltafeltje

  De Bumbo speeltafeltje is geschikt voor alle Bumbo Babysitters

  14,95

  12,95

 • Quick view

  Bumbo Step ´n Potty Po

  Met een Bumbo Step 'n Potty Po haal je in één klap een po, toilettrainer en opstapje in huis. Ideaal ter ondersteuning van het zindelijk worden van je kindje.
  39,96
 • Quick view

  Bumbo Floorseat Cover

  De Bumbo Floorseat Cover is eenvoudig om een Bumbo Floorseat te plaatsen. Houdt de Floorseat schoon en is verkrijgbaar in een hippe print.
  14,90
 • Quick view

  Bumbo Verschoningsmatje

  Met het Bumbo Verschoningsmatje heb je altijd een comfortabel verschoningsmatje bij de hand. Eenvoudig te verplaatsen & schoon te maken.
  69,-
 • Quick view

  Bumbo Elipad Kniekussen

  Een Bumbo Elipad kniekussen is geschikt voor jong en oud. Voor volwassenen erg handig om op je knieën je kindje in bad te doen zonder dat het pijnlijk wordt. Erg handig dus!
  16,50
 • Quick view

  Bumbo Enzo De Olifant Speeltje

  Bevestig het Bumbo Enzo de Olifant speeltje eenvoudig aan een tafeltje. Met deze kindervriend hoeft een kindje zich nooit meer te vervelen. Prikkelt het kindje met diverse kleuren en texturen.
  17,95
 • Quick view

  Bumbo Safari Activiteitencentrum

  Het Bumbo Safari Activiteitencentrum bestaat uit diverse onderdelen waarmee je kindje zich nooit hoeft te vervelen. Bevat diverse texturen en kleuren voor de ontwikkeling de van je kindje.

  27,50

  26,95

 • Quick view

  Bumbo Multi Seat

  De Bumbo Multi Seat is een handige kinderstoel die gebruikt kan worden als stoelverhoger en als Floor Seat. De Multi Seat wordt geleverd inclusief tafeltje en veiligheidstuigje.
  54,50
 • Quick view

  Bumbo Stepstool

  Dit opstapje geeft een vrolijke uitstraling is te combineren met de toilettrainer van Bumbo, zodat je kind zelf leert om naar de wc te gaan
  16,95
10 Resultaten