Bright Starts

Bright Starts is een merk van Kids II. De afgelopen vier jaar vindt Kinds II steeds weer nieuwe baby- en kinderspullen uit. Het bedrijf doet het goed en groeit heel snel. Dat is geen wonder, want het bedrijf creëert een erg leuke, fantasierijke wereld voor baby’s.

Lees meer...

Vrolijk en kleurrijk

Plezier moet op de eerste plaats komen, vinden de ontwerpers van Bright Starts. Alle wipstoeltjes, swings, loopstoeltjes en speeltjes stralen dan ook één en al vrolijkheid uit. De sprekende kleuren, de eenvoudige figuurtjes en de bewegende onderdelen vindt elk kind leuk.

Supersnelle bezorgservice

De leukste Bright Starts producten bestel je online via onze webshop. Vervolgens doen wij er alles aan om de producten zo snel mogelijk bij je thuis af te leveren. Indien de producten bij ons op voorraad zijn, geldt: op een werkdag vóór 20:00 uur online besteld en betaald, morgen al in huis.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bright Starts Ford Mustang 3-in-1 Loopwagen Red

    De Bright Starts Ford Mustang 3-in-1 Loopwagen Red beschikt over een inklapbaar frame en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het afneembare speelblad is voorzien van autogeluiden en verlichting.

    179,99

    119,90

1 Resultaten
Trustpilot