Nania

Nania maakt al meer dan dertig jaar veilige autostoeltjes tegen betaalbare prijzen. Bekijk op deze pagina ons uitgebreide Nania assortiment. Je treft hier autostoeltjes aan voor kinderen van allerlei leeftijden.

Lees meer...

Veiligheid heeft prioriteit

Nania vindt veiligheid heel belangrijk. Het is voor jou als ouder of verzorger een hele geruststelling als je kindje optimaal beschermd in de auto zit. Alle Nania autostoeltjes voldoen volledig aan de wettelijke veiligheidseisen ECE R44/04. Het bedrijf werkt samen met de Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC), de grootste autoclub van Duitsland. Samen met ADAC probeert Nania de veiligheid van kinderen in de auto steeds weer te vergroten.

Bestel online via Babypark.nl

De Nania autostoeltjes bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Maak ook gebruik van onze snelle bezorgservice. Bereikt jouw bestelling ons nog vóór 20.00 uur en heb je ook direct online betaald, dan krijg jij het autostoeltje meestal al de volgende dag bij je thuisbezorgd.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Nania Autostoel Groep 0/1 Maxim Black

  Nania Autostoel Groep 0/1 Maxim Black is geschikt voor kinderen van 0-13kg (0-4 jaar) en heeft een slaapstand en gordelpads. De autostoel is tegen de rijrichting en met de rijrichting mee te gebruiken.

  89,99

  69,-

 • Quick view

  Nania I-Max Autostoeltje Grey

  Het Nania I-Max Autostoeltje Grey geschikt voor kindjes van 9-36 kg (1 jaar - 12 jaar) en gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en wordt geleverd met een comfortabele zitverkleiner.

  129,-

  109,-

 • Quick view

  Nania Dream Zitverhoger Grey

  De Nania Dream Zitverhoger Grey is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de ideale oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.

  34,99

  29,99

 • Quick view

  Nania Racer Isofix Autostoeltje Grey

  Het Nania Racer Isofix Autostoeltje Grey is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je lang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.

  119,-

  109,-

 • Quick view

  Nania Topo Comfort Zitverhoger

  De Nania Topo Comfort Zitverhoger is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.
  24,99
 • Quick view

  Nania Racer Autostoeltje

  Het Nania Racer Autostoeltje is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je jarenlang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.
  69,99
 • Quick view

  Nania Befix Autostoeltje

  Het Nania Befix Autostoeltje is geschikt voor kindjes van 15-36 kg (ca. 3 tot 12 jaar)en erg gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en kan ook als losse zitverhoger worden gebruikt.
  59,-
 • Quick view

  Nania Driver Autostoeltje

  Het Nania Driver Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 18 kg (0-4 jaar). Het autostoeltje voldoet aan de veiligheidsnorm en kan zowel achterwaarts als voorwaarts gericht gebruikt worden.
  79,99
8 Resultaten
Trustpilot