Nania

Nania maakt al meer dan dertig jaar veilige autostoeltjes tegen betaalbare prijzen. Bekijk op deze pagina ons uitgebreide Nania assortiment. Je treft hier autostoeltjes aan voor kinderen van allerlei leeftijden.

Lees meer...

Veiligheid heeft prioriteit

Nania vindt veiligheid heel belangrijk. Het is voor jou als ouder of verzorger een hele geruststelling als je kindje optimaal beschermd in de auto zit. Alle Nania autostoeltjes voldoen volledig aan de wettelijke veiligheidseisen ECE R44/04. Het bedrijf werkt samen met de Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC), de grootste autoclub van Duitsland. Samen met ADAC probeert Nania de veiligheid van kinderen in de auto steeds weer te vergroten.

Bestel online via Babypark.nl

De Nania autostoeltjes bestel je heel eenvoudig online via onze webshop. Maak ook gebruik van onze snelle bezorgservice. Bereikt jouw bestelling ons nog vóór 20.00 uur en heb je ook direct online betaald, dan krijg jij het autostoeltje meestal al de volgende dag bij je thuisbezorgd.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Nania Autostoel Groep 2/3 Starter SP

  Nania Autostoel Groep 2/3 is een comfortabele autostoel voor kindjes van 15-36 kg (3-12 jaar) waar je jarenlang plezier van zult hebben. De autostoel is voorzien van een verstelbare hoofdsteun.

  38,95

  34,95

 • Quick view

  Nania Autostoel Groep 1/2/3

  Nania Autostoel Groep 1/2/3 is een comfortabele autostoelt voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je jarenlang plezier van zult hebben. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.
  39,95
 • Quick view

  Nania Autostoel Groep 0/1

  Nania Autostoel Groep 0/1 is geschikt voor kinderen van 0-18kg (0-4 jaar) en heeft een slaapstand en gordelpads. De autostoel is tegen de rijrichting in en met de rijrichting mee te gebruiken.

  39,95
 • Quick view

  Nania Zitverhoger Topo

  De Nania Zitverhoger is geschikt voor kinderen vanaf 22 kg. Doordat je kind wat hoger zit kan de gordel niet in de nek snijden. De zitverhoger voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/03.

  16,95

  14,95

4 Resultaten