Autostoeltjes

Nania autostoelen

Vervoer je kindje in een mooie, comfortabele en veilige Nania autostoel. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Nania autostoelen. Meestal verkopen wij groep 0/1, groep 2/3 en groep 1/2/3 autostoelen van Nania. Groep 0/1 Nania autostoelen zijn bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar, groep 2/3 voor kinderen van 4 tot 12 jaar en groep 1/2/3 voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Groep 1/2/3 Nania autostoelen groeien met je kindje mee. Dit betekent dat je deze autostoelen steeds weer verstelt zodat deze passend zijn voor elke nieuwe leeftijdsfase. In een Nania autostoel kan je kindje over het algemeen zowel zitten als liggen. Vaak is de rugleuning verstelbaar. De bekleding van een Nania autostoel is verwijderbaar en uitwasbaar in de wasmachine.

Lees meer...

De veiligheid van een Nania autostoel

Een Nania autostoel beschikt meestal over een 5-punts veiligheidsgordel. Aangezien de gordel van beide kanten aangetrokken wordt, zit je kindje extra stevig in de autostoel. De gordel verstel je heel gemakkelijk met de hand. Gordelpads voorkomen dat de gordel gaat snijden of heel onprettig aanvoelt voor je kindje. Nania autostoelen hebben meestal een verstelbare hoofdsteun. De hoofdsteun biedt namelijk de grootste veiligheid als deze helemaal passend is gemaakt. Nania autostoelen voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormering.

Installatie in de auto

Een Nania autostoel bevestig je meestal in de auto met behulp van de 3-punts autogordel. Het voordeel van dit bevestigingssysteem is dat dit in elke auto mogelijk is. In de eerste periode na de geboorte bevestig je de autostoel tegen de rijrichting in. Is je kindje zwaarder dan 9 kg, dan plaats je het Nania autostoeltje met de rijrichting mee. Je kindje heeft inmiddels voldoende beenruimte nodig en dat heeft het niet als het Nania autostoeltje omgekeerd in de auto staat. Nania autostoelen bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Nania Autostoel Groep 0/1 Maxim Black

  Nania Autostoel Groep 0/1 Maxim Black is geschikt voor kinderen van 0-13kg (0-4 jaar) en heeft een slaapstand en gordelpads. De autostoel is tegen de rijrichting en met de rijrichting mee te gebruiken.

  89,99

  69,-

 • Quick view

  Nania Racer Isofix Autostoeltje Grey

  Het Nania Racer Isofix Autostoeltje Grey is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je lang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.

  119,-

  109,-

 • Quick view

  Nania Dream Zitverhoger Grey

  De Nania Dream Zitverhoger Grey is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de ideale oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.

  34,99

  29,99

 • Quick view

  Nania I-Max Autostoeltje Grey

  Het Nania I-Max Autostoeltje Grey geschikt voor kindjes van 9-36 kg (1 jaar - 12 jaar) en gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en wordt geleverd met een comfortabele zitverkleiner.

  129,-

  109,-

 • Quick view

  Cybex Solution G I-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Solution G I-Fix Autostoeltje groeit jarenlang met je kindje mee. De autostoel is gemakkelijk met Isofix te bevestigen in de auto en voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm (R 129/03).

  219,95

  209,-

 • Quick view

  Nania Topo Comfort Zitverhoger

  De Nania Topo Comfort Zitverhoger is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.
  24,99
 • Quick view

  Nania Driver Autostoeltje

  Het Nania Driver Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 18 kg (0-4 jaar). Het autostoeltje voldoet aan de veiligheidsnorm en kan zowel achterwaarts als voorwaarts gericht gebruikt worden.
  79,99
 • Quick view

  Nania Racer Autostoeltje

  Het Nania Racer Autostoeltje is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je jarenlang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.
  69,99
 • Quick view

  Nania Befix Autostoeltje

  Het Nania Befix Autostoeltje is geschikt voor kindjes van 15-36 kg (ca. 3 tot 12 jaar)en erg gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en kan ook als losse zitverhoger worden gebruikt.
  59,-
9 Resultaten
Trustpilot