Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Autostoelen

Nania autostoelen

Vervoer je kindje in een mooie, comfortabele en veilige Nania autostoel. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Nania autostoelen. Meestal verkopen wij groep 0/1, groep 2/3 en groep 1/2/3 autostoelen van Nania. Groep 0/1 Nania autostoelen zijn bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar, groep 2/3 voor kinderen van 4 tot 12 jaar en groep 1/2/3 voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Groep 1/2/3 Nania autostoelen groeien met je kindje mee. Dit betekent dat je deze autostoelen steeds weer verstelt zodat deze passend zijn voor elke nieuwe leeftijdsfase. In een Nania autostoel kan je kindje over het algemeen zowel zitten als liggen. Vaak is de rugleuning verstelbaar. De bekleding van een Nania autostoel is verwijderbaar en uitwasbaar in de wasmachine.

Lees meer...

De veiligheid van een Nania autostoel

Een Nania autostoel beschikt meestal over een 5-punts veiligheidsgordel. Aangezien de gordel van beide kanten aangetrokken wordt, zit je kindje extra stevig in de autostoel. De gordel verstel je heel gemakkelijk met de hand. Gordelpads voorkomen dat de gordel gaat snijden of heel onprettig aanvoelt voor je kindje. Nania autostoelen hebben meestal een verstelbare hoofdsteun. De hoofdsteun biedt namelijk de grootste veiligheid als deze helemaal passend is gemaakt. Nania autostoelen voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormering.

Installatie in de auto

Een Nania autostoel bevestig je meestal in de auto met behulp van de 3-punts autogordel. Het voordeel van dit bevestigingssysteem is dat dit in elke auto mogelijk is. In de eerste periode na de geboorte bevestig je de autostoel tegen de rijrichting in. Is je kindje zwaarder dan 9 kg, dan plaats je het Nania autostoeltje met de rijrichting mee. Je kindje heeft inmiddels voldoende beenruimte nodig en dat heeft het niet als het Nania autostoeltje omgekeerd in de auto staat. Nania autostoelen bestel je snel en eenvoudig online via Babypark.nl. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Leeftijdscategorie
Filteren

4 producten

Populariteit
 • Nania Racer Autostoeltje
  Adviesprijs 0,-
 • Nania Befix Autostoeltje
  Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  4 producten

  Populariteit
  Oval loader