Maxi-cosi Autostoel, Autostoel Maxi-Cosi

Nania autostoel

 

Dat een veilige autostoel niet duur hoeft te zijn bewijst Nania. De autostoeltjes zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren en zijn daarmee geschikt voor zowel jongens al meisjes en staan bij het interieur van elke auto.

Lees meer...

 

Voor de oppas

Pas jij regelmatig op je kleinkinderen, de kinderen van de buurvrouw of ben je gastouder? Dan is het fijn om een reserve autostoel te hebben voor het geval dat je bij minder weer toch de deur uit moet. Natuurlijk wil je niet de hoofdprijs betalen omdat je het autostoeltje niet dagelijks gebruikt, maar je wilt de kinderen wél veilig vervoeren. De autostoelen van Nania zijn de oplossing!

 

Gebruiksgemak

De Nania autostoeltjes zijn gemakkelijk te installeren met behulp van de 3-punts autogordel en daarmee geschikt voor praktisch elke auto. De autostoelen zijn gemakkelijk schoon te maken. En dat is natuurlijk geen overbodige luxe, aangezien knoeien in de auto geen uitzondering is.

 

Nania autostoel online verkrijgbaar

Bij Babypark vind je en ruime collectie Nania autostoelen. Heb jij jouw favoriet gevonden? Bestel het autostoeltje dan eenvoudig en snel online. Wanneer je je bestelling plaatst op een werkdag en direct betaalt met iDEAL of Credit Card, heb je jouw Nania autostoel in de meeste gevallen de volgende dag al in huis.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Nania Autostoel Groep 2/3 Starter SP

  Nania Autostoel Groep 2/3 is een comfortabele autostoel voor kindjes van 15-36 kg (3-12 jaar) waar je jarenlang plezier van zult hebben. De autostoel is voorzien van een verstelbare hoofdsteun.

  38,95

  34,95

 • Quick view

  Nania Autostoel Groep 0/1

  Nania Autostoel Groep 0/1 is geschikt voor kinderen van 0-18kg (0-4 jaar) en heeft een slaapstand en gordelpads. De autostoel is tegen de rijrichting in en met de rijrichting mee te gebruiken.

  39,95
 • Quick view

  Nania Autostoel Groep 1/2/3

  Nania Autostoel Groep 1/2/3 is een comfortabele autostoelt voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je jarenlang plezier van zult hebben. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.
  39,95
 • Quick view

  Nania Zitverhoger Topo

  De Nania Zitverhoger is geschikt voor kinderen vanaf 22 kg. Doordat je kind wat hoger zit kan de gordel niet in de nek snijden. De zitverhoger voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/03.

  16,95

  14,95

4 Resultaten