ByKay

In het uitgebreide assortiment van ByKay op deze pagina vind je de geweven en tricot draagdoeken van ByKay maar ook alle voorgevormde dragers. Met een Bykay draagdoek kun je je kindje in een natuurlijke, ergonomische houding bij je dragen terwijl jij je handen vrij hebt om andere dingen te doen. Zo creëer je een win-win situatie!

Lees meer...

Je kindje veilig & comfortabel dragen

Het knopen of klikken van een babydrager vraagt om enige oefening, maar met behulp van een duidelijke instructieboekje en eventuele ondersteuning van Youtube filmpjes heb je het  zo onder de knie. Welk systeem het beste bij je past is heel persoonlijk maar wat je ook kiest, in iedere babydrager van ByKay kan je kindje vanaf het begin op geheel ergonomische wijze gedragen worden.

Online bestellen

De producten van ByKay zijn eenvoudig online te bekijken en te bestellen. Heb je een keuze kunnen maken voor het model draagdoek die bij jou past en heb je een favoriete kleur gekozen? Plaats dan met enkele muisklikken je bestelling. Is het product op voorraad en bestel je op een werkdag voor 20.00 uur? Als de bestelling direct online betaald is kun je jouw gekozen ByKay product de volgende dag al bij jou thuis verwachten. Zo eenvoudig is online shoppen op Babypark.nl!

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  ByKay AQUAcarrier Draagdoek Black

  De ByKay AQUAcarrier Draagdoek is een comfortabele en veilige draagdoek die mee kan onder de douche, in het zwembad of naar het strand. De draagdoek is gemaakt van zacht materiaal dat snel droogt.
  39,95
 • Quick view

  ByKay Stretchy Classic Draagdoek

  De ByKay Stretchy Classic Draagdoek is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 10 kg (circa 1 jaar). De draagdoek is verkrijgbaar in 1 lengtemaat en kan gewassen worden in de wasmachine.
  39,99
 • Quick view

  ByKay 4way Click Carrier Draagzak

  De ByKay 4way Click Carrier Draagzak is erg praktisch in gebruik en geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 18 kg. Met deze stoere draagzak kun je je kindje jarenlang op een veilige en gezonde manier dragen.
  92,95
 • Quick view

  ByKay Mei Tai Classic Draagdoek Baby

  De ByKay Mei Tai Classic Draagdoek Baby heeft een verstevigde buikband en brede schouderbanden. De draagdoek is geschikt vanaf de geboorte tot 25 kg en biedt je kindje de beste positie voor een gezonde heupontwikkeling.
  89,95
 • Quick view

  ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek

  De ByKay Stretchy Wrap Deluxe Draagdoek is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg (circa 3 jaar). De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.

  59,95

  47,96

 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Draagzak Toddler

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak kun jij je kindje op een comfortabele manier dicht bij je dragen. De draagzak is aan te passen aan het postuur van de drager en geschikt voor kinderen vanaf 1,5 tot circa 5 jaar oud.
  79,95
 • Quick view

  ByKay Mei Tai Deluxe Draagdoek

  De ByKay Mei Tai Deluxe Draagdoek is ergonomisch en ondersteunend. Het is een unieke tussenvorm van een klikgespensysteem en een knoopdoek, waarmee je je kindje op de buik, heup en rug kunt dragen.
  84,-
 • Quick view

  ByKay Woven Deluxe Draagdoek

  De ByKay Woven Deluxe Draagdoek geeft je kindje een geborgen gevoel en biedt jou de mogelijkheid om je kindje op een comfortabele manier te dragen. De draagdoek heeft een maximum draaggewicht van 23 kg.

  89,95

  71,96

 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby

  Met de ByKay Click Carrier Classic Draagzak Baby kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  69,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Reversible Draagzak

  Met de ByKay Click Carrier Classic Reversible Draagzak kan jij je kindje op een comfortabele manier dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 18 kg. Voor iedereen die wil klikken en gaan!
  74,95
 • Quick view

  ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Leopard

  De ByKay Stretchy Deluxe Draagdoek Leopard is geschikt vanaf de geboorte en heeft een maximaal draaggewicht van 18 kg (circa 3 jaar). De draagdoek is verkrijgbaar in twee lengtematen en kan gewassen worden.
  69,95
 • Quick view

  ByKay Classic Ringsling Draagdoek

  Met de ByKay Classic Ringsling Draagdoek kun je je kindje tot maximaal 18 kg comfortabel dragen op je heup. Je kindje zit in een goede ergonomische houding in deze geweven draagdoek die gemakkelijk te verstellen is.
  59,95
 • Quick view

  Bykay Mei Tai Classic Draagdoek Toddler

  De Bykay Mei Tai Classic Draagdoek Toddler heeft een verstevigde buikband en brede schouderbanden. De draagdoek is geschikt vanaf 1 jaar en biedt je kindje de beste positie voor een gezonde heupontwikkeling.
  89,95
 • Quick view

  ByKay Click Carrier Classic Reversible Dark Jeans/Delfy

  Met de ByKay Click Carrier Classic Reversible Dark Jeans/Delfy kan jij je kindje op een comfortabele manier dichtbij je dragen. De drager is geschikt vanaf de geboorte en voor iedereen die wil klikken en gaan!

  109,95

  88,-

 • Quick view

  ByKay AQUAsling Draagdoek Black

  De Bykay AQUAsling Draagdoek is veilig en waterbestendig. De draagdoek is ideaal voor onder de douche, in het zwembad of op het strand. De draagdoek is gemaakt van zacht, sneldrogend materiaal.
  27,99
 • Quick view

  ByKay Ringsling Draagdoek

  Met de ByKay Ringsling Draadoek kun je je kindje tot maximaal 18 kg comfortabel dragen op je heup. Je kindje zit in een goede ergonomische houding in deze geweven draagdoek die gemakkelijk te verstellen is.
  59,95
16 Resultaten