Laessig

Laessig is een merk met allerlei leuke spulletjes voor je kindje zoals verzorgingstassen, plastic bordjes en bekers, slabbetjes, knuffels en andere producten. Ons assortiment van Laessig is heel gevarieerd. Kijk op deze pagina voor al onze producten van Laessig.

Lees meer...

Mooi en functioneel

Het motto van Laessig is “leven met bezieling en stijl”. Laessig ontwerpt mooie en functionele producten die lang mooi blijven. De zwemkleding is ideaal voor een dagje aan het strand. De verzorgingstassen zijn heel praktisch ingedeeld. Lekt de fles in de tas, dan is dat minder erg. De kans is groot dat andere spulletjes niet nat worden. Een handige aanvulling is het bijgeleverde verzorgingsmatje. Hierop kun je onderweg je kindje verschonen. De tas en het verzorgingsmatje zijn niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Laessig tassen zien er stoer en hip uit. Daar wil je mee gezien worden!

Voor elke dag

Laessig producten zijn bedoeld voor dagelijks gebruik. Als je ze eenmaal hebt, wil je ze niet meer missen. De plastic bordjes en bekers zien er leuk uit. Dankzij de kleurige figuurtjes op de bordjes wil je kindje maar wat graag van het bordje eten. Laat je kindje het bord of de beker per ongeluk vallen, dan is dat geen punt. Deze producten zijn onbreekbaar en gemakkelijk schoon te maken. Kortom, precies wat je nodig hebt!

Lees minder...
145 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  Laessig Little Water Slabbetje

  Het Laessig Little Water Slabbetje zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  7,75
 • Quick view

  Laessig Little Water Slabbetjes Swan 5 Stuks

  Met de Laessig Little Water Slabbetjes Swan 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De leuke slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De slabbetjes worden per 5 stuks geleverd.
  25,95
 • Quick view

  Laessig Lela Slabbetjes 5 Stuks

  Met de Laessig Lela Slabbetjes 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De leuke slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De slabbetjes worden per 5 stuks geleverd.
  20,95
 • Quick view

  Laessig Lela Longsleeve Slabbetje

  Het Laessig Lela Longsleeve Slabbetje zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  11,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Whale

  Het Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Whale zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  11,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Swan

  Het Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Swan zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  11,95
 • Quick view

  Laessig Adventure Lunchbox Bus

  Met de Laessig Adventure Lunchbox Bus neemt je kindje gemakkelijk een gezonde lunch mee. In de rand van de deksel zit een silicone ring die er voor zorgt dat het eten heerlijk vers blijft.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Adventure Lunchbox Tipi

  Met de Laessig Adventure Lunchbox Tipi neemt je kindje gemakkelijk een gezonde lunch mee. In de rand van de deksel zit een silicone ring die er voor zorgt dat het eten heerlijk vers blijft.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Beker Whale

  De Laessig Little Water Beker Whale zorgt er voor dat je kindje leert drinken uit een beker. Dankzij de oortjes kan je kindje de beker goed vast houden. Verder is de beker gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Beker Swan

  De Laessig Little Water Beker Swan zorgt er voor dat je kindje leert drinken uit een beker. Dankzij de oortjes kan je kindje de beker goed vast houden. Verder is de beker gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Adventure Fles Bus Roestvrijstaal

  Deze Laessig Adventure Fles Bus Roestvrijstaal is onbreekbaar en lekvrij! De fles is handig mee te nemen op reis en voorzien van een vrolijke print. Verder kan de fles worden gewassen in de vaatwasser.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Adventure Fles Tipi Roestvrijstaal

  Deze Laessig Adventure Fles Tipi Roestvrijstaal is onbreekbaar en lekvrij! De fles is handig mee te nemen op reis en voorzien van een vrolijke print. Verder kan de fles worden gewassen in de vaatwasser.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Dinerset Swan

  Met de Laessig Little Water Dinerset Swan beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Dinerset Whale

  Met de Laessig Little Water Dinerset Whale beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Mok Whale

  Met deze Laessig Little Water Mok Whale kan je kindje zelfstandig leren drinken. De stijlvolle mok is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met bordjes en bestek van Laessig.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Mok Swan

  Met deze Laessig Little Water Mok Swan kan je kindje zelfstandig leren drinken. De stijlvolle mok is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met bordjes en bestek van Laessig.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Uni Mokken 2 Stuks

  Met deze Laessig Uni Mokken 2 Stuks kan je kindje zelfstandig leren drinken. De mokken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met bordjes en bestek van Laessig.
  11,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Kom Whale

  Met deze Laessig Little Water Kom Whale kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek van Laessig.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Kom Swan

  Met deze Laessig Little Water Kom Swan kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek van Laessig.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Uni Kommenset 2 Stuks

  Met de Laessig Uni Kommenset 2 Stuks kan je kindje zelfstandig leren eten. De kommetjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met ander servies van Laessig.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Bord Swan

  Dit Laessig Little Water Bord Swan is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het lichtgewicht bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Bord Whale

  Dit Laessig Little Water Bord Whale is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het lichtgewicht bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Uni Bordenset 2 Stuks

  Deze Laessig Uni Bordenset 2 Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De bordjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor de vaatwasser.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Lepelset Whale 4 Stuks

  De Laessig Little Water Lepelset Whale 4 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 4 stuks geleverd en zijn leuk te combineren met ander bestek van Laessig.
  7,95
145 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7