A3 Baby & Kids

Onder de naam A3 Baby & Kids vind je uiteenlopende artikelen voor je kindje. Op deze pagina zie je ons volledige A3 Baby & Kids assortiment. Hier zitten leuke accessoires tussen die jou een hoop werk uit handen nemen óf je kindje extra beschermen. Het bedrijf heeft meerdere merken onder zich, waaronder Babydoor.

Lees meer...

Babydoor

Andere producten van A3 Baby & Kids zijn vooral gericht op de veiligheid van je kindje. Neem de Babydoor traphekjes. Deze klem je tussen een deur- of trapgat, zodat je kindje er niet doorheen kan. Vooral in het trapgat is een traphekje heel belangrijk. Het voorkomt dat je kindje van de trap naar beneden kan vallen. Met A3 Baby & Kids producten geef je je kindje de bescherming en het comfort dat het verdient.

Altijd de laagste prijs

Bij Babypark betaal je altijd de laagste prijs voor een product van A3 Baby & Kids. Mocht je in een andere winkel tóch hetzelfde product tegenkomen voor een lagere prijs, laat het ons dan weten. Dan betalen wij jou het verschil terug.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Badring

  Met de A3 Baby & Kids Badring wordt je kindje in bad doen nog leuker! Je kindje kan heerlijk spelen in bad, terwijl jij je handen vrij hebt. Dankzij de 4 anti-slip zuignappen is het zitje eenvoudig te bevestigen.
  15,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Buggyhaak 2 Stuks

  De A3 Baby & Kids Buggyhaak wordt geleverd per 2 stuks en zorgt ervoor dat jij de verzorgingstas of andere tasjes altijd gemakkelijk mee kunt nemen als je op pad gaat met je kindje.
  8,99
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel

  Met de A3 Baby & Kids Autospiegel kunnen jij en je kindje elkaar zien. Dit bevordert het communiceren tussen ouder en kind tijdens het autorijden. Geschikt voor vrijwel iedere auto dankzij de verschillen bevestigingsopties.
  14,95
 • Quick view

  A3 RolyGate Traphekje

  Het A3 RolyGate Traphekje is oprolbaar en neemt daardoor zeer weinig ruimte in. Opgerold is het traphekje slecht 9 cm breed. Het traphekje is extra hoog en heeft geen drempel waardoor deze extra veilig is.
  74,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Stretchy Zonnescherm

  De A3 Baby & Kids Stretchy Zonnescherm is zowel in de hoogte als in de breedte rekbaar en past daardoor op elke autoruit. Het zonnescherm biedt tijdens het autorijden optimale bescherming tegen felle zonnestralen!
  14,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Autospiegel

  De A3 Baby & Kids Autospiegel zorgt ervoor dat je je kindje goed in de gaten kunt houden terwijl je zelf aan het rijden bent.Deze autospiegel kun je eenvoudig aan de hoofdsteun van de bijrijdersstoel vastmaken.
  17,95
 • Beste uit de test
  Quick view

  A3 SafetyDoor Traphekje

  Het A3 SafetyDoor Traphekje is geschikt voor vrijwel alle deuropeningen en trappen (van 75,5 tot 116 cm breed) en is extra hoog, namelijk 85 cm gemeten vanaf de grond. Extra veilig voor je kindje dus!
  69,95
 • Quick view

  A3 Baby & Kids Magnetronsterilisator

  Deze A3 Baby & Kids magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in 4 tot 8 minuten. De compacte sterilisator is BPA-vrij, past in bijna elke magnetron en ideaal voor thuis of op vakantie.
  14,95
13 Resultaten