Babymoov

Babymoov

Ontspannen, rustige ouders maken hun kinderen het meest gelukkig. Daarom maken de oprichters van Babymoov producten voor de zorg van je kindje die zo goed mogelijk zijn. Elk babymoov product neemt je weer werk uit handen. Dat is weer een zorg minder.

Lees meer...

Handig en gebruiksvriendelijk

De ontwerpers van Babymoov bedenken telkens weer ingenieuze, innovatieve oplossingen die het leven met je kindje stukken comfortabeler maken. Neem als voorbeeld de Babymoov Nutribaby+. Met deze handige keukenmachine bereid je in een mum van tijd een gezonde maaltijd voor je kindje. Met de Babymoov Nutribaby+ pureer je heel gemakkelijk je aardappels, groenten en andere ingrediënten.

Innovatieve Babymoov producten

Babymoov maakt allerlei vernieuwende producten die je heel wat gemak bezorgen. De Babymoov Aquasoft Ligzetel is een handig zitje voor in bad. Dankzij dit zitje kun je je kindje heel gemakkelijk verzorgen. De Babymoov Aquasoft ligzetel past in vrijwel alle kinderbadjes en is ook los in de badkuip te gebruiken. Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Babymoov Nutribaby+

  De Babymoov Nutribaby+ is een praktische hulpmiddel bij het bereiden van een gezonde maaltijd voor je kindje. Het apparaat heeft bijzonder veel functies en is eenvoudig schoon te maken na gebruik.
  132,95
 • Quick view

  Babymoov Mum & B Zwangerschapskussen Dotwork

  Het Babymoov Mum & B Zwangerschapskussen Dotwork is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent! Het kussen is inclusief een afneembare hoes.
  41,90
 • Quick view

  Babymoov Dream Belt Slaapriem Smokey

  De Babymoov Dream Belt Slaapriem Smokey zorgt voor een goede nachtrust en verhoogt het comfort van de zwangere vrouw. De riem is voorzien van een klittenbandsluiting en sluit goed aan de lichaamsbouw aan.
  46,90
 • Quick view

  Babymoov Yoo Travel Babyfoon

  Met de Babymoov Yoo Travel Babyfoon hoor je direct wanneer je kindje je nodig heeft. De babyfoon geeft een helder geluid en wordt geleverd met een camera. De camera heeft een zoomfunctie en nachtzicht.
  179,90
 • Quick view

  Babymoov Yoo See Babyfoon

  De Babymoov Yoo See Babyfoon heeft een duidelijk scherm met touchscreen en diverse handige opties zoals een terugspreekfunctie en auditieve en visuele meldingen zodat je weet wanneer je nodig heeft.

  139,90

  117,95

 • Quick view

  Babymoov Aqua Verzorgingsset Smokey

  Met de Babymoov Aqua Verzorgingsset Smokey heb je alles in huis voor de verzorging van je kindje. Inclusief: thermometer, neusreiniger, schaartje, nagelknipper, vijl, badthermometer, borstel, bijtring en gummy stick.
  36,90
 • Quick view

  Babymoov Cosymorpho Steunkussen Smokey

  Op dit comfortabele Babymoov Cosymorpho Steunkussen Smokey zal je kindje heerlijk slapen! Door dit kussen te gebruiken blijft je kindje op zijn of haar rugje liggen en voorkom je het risico van een afgeplat hoofdje.
  39,90
 • Quick view

  Babymoov Nutribaby+ Cover Aluminium

  Met de Babymoov Nutribaby+ Cover Aluminium geef je de Nutribaby+ een nieuwe look. De Nutribaby+ cover is makkelijk te installeren en eenvoudig schoon te maken. Zowel een praktische als een stijlvolle accessoire dus!
  34,95
 • Quick view

  Babymoov Aquaseat Badring White

  Met deze Babymoov Aquaseat Badring White kan je kindje heerlijk spelen in bad, terwijl jij je handen vrij hebt! In de badring zit je kindje veilig, stevig en extra comfortabel. De badring is geschikt vanaf 7 maanden.
  44,90
 • Quick view

  Babymoov Yoo Travel Extra Camera

  Met de Babymoov Yoo Travel Extra Camera kun jij je kinderen in verschillende ruimtes tegelijkertijd in de gaten houden. Deze extra camera is alleen compatibel met de compacte Babymoov Yoo Travel babyfoon.
  89,-
 • Quick view

  Babymoov Swoon Motion Swing Zinc

  De Babymoov Swoon Motion Swing Zinc is een moderne swing met tal van mogelijkheden. Zo kan de swing met behulp van een sensor vanzelf beginnen te schommelen op het moment dat je kindje huilt.

  219,90

  189,-

 • Quick view

  Babymoov Balancelle Swoon Bubble Swing Zinc

  De Babymoov Balancelle Swoon Bubble Swing Zinc schommelt met verschillende snelheden en wordt geleverd met een speelboog met speeltjes. Het comfortabele zitje van de swing is verstelbaar in 2 standen.

  129,90

  95,20

 • Quick view

  Babymoov Yoo See Extra Camera

  Met de Babymoov Yoo See Extra Camera kun jij je kinderen in verschillende ruimtes tegelijkertijd in de gaten houden. Deze extra camera is alleen compatibel met de compacte Babymoov Yoo See babyfoon.
  59,90
 • Quick view

  Babymoov Hygro+ Luchtbevochtiger

  De Babymoov Hygro+ Luchtbevochtiger verdeelt essentiële oliën en zorgt op een natuurlijke wijze voor de juiste luchtvochtigheid in de babykamer. De luchtbevochtiger is voorzien van LED-verlichting en maakt geen geluid.

  109,90

  89,99

 • Quick view

  Babymoov Aqua Verzorgingsset Peach

  Met de Babymoov Aqua Verzorgingsset Peach heb je alles in huis voor de verzorging van je kindje. Inclusief: thermometer, neusreiniger, schaartje, nagelknipper, vijl, badthermometer, borstel, bijtring en gummy stick.
  36,90
 • Quick view

  Babymoov Badstandaard Aquascale + Afvoerbuis

  De Babymoov Badstandaard Aquascale + Afvoerbuis is erg handig wanneer je in het bezit bent van de Babymoov Aquascale 4-in-1 Bad. Dankzij de badstandaard kun je jouw kindje op de meest optimale hoogte wassen!
  59,50
 • Quick view

  Babymoov Nutribaby+ XL

  Met de Babymoov Nutribaby+ XL is het mogelijk tot wel 14 gezonde en gevarieerde babymaaltijden in één keer te bereiden. Het handige apparaat heeft bijzonder veel opties en is eenvoudig schoon te maken.
  174,95
 • Quick view

  Babymoov Lovenest Hoofdkussen

  Dit hartvormige Babymoov Lovenest Hoofdkussen zorgt er voor dat je kindje in de beste positie, namelijk de rugligging, kan slapen en dat het hoofdje mooi rond blijft. Het kussen voelt zacht en comfortabel aan.
  21,90
 • Quick view

  Babymoov Babybols Kit Eetset XXL

  Deze Babymoov Babybols Kit Eetset XXL is erg praktisch wanneer je het eten van je kindje wilt bewaren of vervoeren. De set is inclusief 3 zachte lepels en 12 schaaltjes in verschillende afmetingen.
  27,90
 • Quick view

  Babymoov Aquascale 4-in-1 Bad

  Dit handige Babymoov Aquascale 4-in-1 Bad beschikt over opbergruimte, een geïntegreerde thermometer én weegschaal. Het anti-slip zitje kan verwijderd worden als je kindje ouder is dan 6 maanden.

  99,90

  89,99

20 Resultaten