Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Swimtrainer

Ben je op zoek naar een veilige manier om je kindje kennis te laten maken met water? Ontdek dan Swimtrainer! Deze opblaasbare zwembanden zijn van premium kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen zodat je je kindje met een gerust hart mee kunt nemen naar het zwembad. Bekijk de uitgebreide productbeschrijvingen om te ontdekken welke maat Swimtrainer jij nodig hebt voor jouw kindje. Op deze pagina vind je ons volledige Swimtrainer assortiment, inclusief de compacte handpomp om de opblaasbare zwemband op te blazen.

Lees meer...

Swimtrainer voor jouw baby

De zwembanden van Swimtrainer zijn verkrijgbaar in diverse maten. Zo kun je al met kinderen vanaf 3 maanden gebruik maken van een Swimtrainer speciaal voor baby's. Doordat je kindje stevig vastzit in een tuigje hoef je je kindje niet continu vast te houden. Uiteraard is het wel de bedoeling dat je in de buurt van je baby blijft als hij of zij zwemt met de Swimtrainer. Je baby ligt in de Swimtrainer een beetje voorover waardoor een natuurlijke, actieve houding gestimuleerd wordt en je kindje zo al een beetje leert om te zwemmen.

Zwemband voor baby's en kinderen tot 36 kg

Doordat de Swimtrainer zwemband verkrijgbaar is in diverse maten, kun je in ons assortiment terecht voor een zwemband voor kinderen vanaf 3 maanden tot 4 jaar. Dankzij de unieke houding die je kindje in de Swimtrainer aanneemt raakt je kindje al snel vertrouwd met een natuurlijke zwemhouding. Wil jij een Swimtrainer zwemband bestellen voor jouw kindje? Plaats dan vandaag nog je bestelling op Babypark.nl of kom langs in één van onze tien megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

 • Swimtrainer Classic Rood 6-18 kg
  Waardering:
  90%
  19,99 16,99
 • Swimtrainer Classic Oranje 15-30 kg
  Waardering:
  80%
  19,99 19,11
 • Swimtrainer Classic Geel 20-36 kg
  Waardering:
  60%
  19,99
 • Filteren

  4 producten

  Oval loader