24 Resultaten
 • Quick view

  BEZISA Leaves Bijtring Pistache Green

  De BEZISA Leaves Bijtring Pistache Green zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft rustige kleuren om overprikkeling te voorkomen.
  14,90
 • Quick view

  BEZISA Leaves Walk Trough The Forest Mobiel

  De BEZISA Leaves Walk Trough The Forest Mobiel is geschikt voor boven het bedje of de box van je kindje. De mobiel is voorzien van rustige kleuren, hierdoor past het in elk interieur.
  46,50
 • Quick view

  BEZISA Fantasie Set

  Met de BEZISA Fantasie Set kan je kindje van alles bouwen. De set bestaat uit 4 paddenstoelen, 4 piramides en 4 houten blokjes. Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal.
  24,-
 • Quick view

  BEZISA Architectuur set

  Met de BEZISA Architectuur set kan je kindje van alles bouwen. De set bestaat uit 4 huisjes, 4 flats, 3 fabrieken en 3 pijpen. Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal.
  23,-
 • Quick view

  BEZISA Wooden Basics Trapeze Natural

  De BEZISA Wooden Basics Trapeze Natural is geschikt voor onder het bedje of de box van je kindje. Je kindje kan zo oefenen met optrekken of spelen met de speeltjes aan de trapeze.
  54,-
 • Quick view

  BEZISA Wooden Basics Rammelaar

  De BEZISA Wooden Basics Rammelaar is ideaal als speeltje en bijtring voor je kindje. De rammelaar geeft geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  14,50
 • Quick view

  BEZISA Wooden Basics Crossball Natural

  Met de BEZISA Wooden Basics Crossball Natural kan je kindje heerlijk spelen. Door de vele kralen wordt je kindje uitgedaagd om er mee te gaan spelen en wordt de motorische ontwikkeling gestimuleerd.
  16,-
 • Quick view

  BEZISA Wooden Basics Speenkoord Quartz

  Met de BEZISA Wooden Basics Speenkoord Quartz maak je de speen van je kindje eenvoudig vast aan zijn of haar kleding. Zo is de speen altijd dichtbij.
  15,-
 • Quick view

  BEZISA Wooden Basics Speenkoord Honey

  Met de BEZISA Wooden Basics Speenkoord Honey maak je de speen van je kindje eenvoudig vast aan zijn of haar kleding. Zo is de speen altijd dichtbij.
  15,-
 • Quick view

  BEZISA Houten Mobiel Houder

  Deze BEZISA Houten Mobiel Houder is, in combinatie met een BEZISA mobiel, een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Je kunt de houder eenvoudig aan ieder box, wiegje of ledikant monteren.
  40,-
 • Quick view

  BEZISA Daisy Mobiel Daylight Triple

  De BEZISA Daisy Mobiel Daylight Triple is geschikt voor boven het bedje of de box van je kindje. De mobiel is voorzien van rustige kleuren, hierdoor past het in elk interieur.
  49,-
 • Quick view

  BEZISA Daisy Mobiel Daylight Beige

  De BEZISA Daisy Mobiel Daylight Beige is geschikt voor boven het bedje of de box van je kindje. De mobiel is voorzien van rustige kleuren, hierdoor past het in elk interieur.
  46,50
 • Quick view

  BEZISA Sunset Bijtring

  De BEZISA Sunset Bijtring zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft rustige kleuren om overprikkeling te voorkomen.
  16,-
 • Quick view

  BEZISA Leaves Rammelaar Pistache Green

  De BEZISA Leaves Rammelaar Pistache Green is ideaal als speeltje en bijtring voor je kindje. De rammelaar geeft geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,-
 • Quick view

  BEZISA Birds Wagenspanner Pistache Green

  De BEZISA Birds Wagenspanner Pistache Green kan je kindje heerlijk spelen wanneer het in de kinderwagen ligt. De wagenspanner is voorzien van kralen, ringen en blaadjes die voorzien zijn van rustige kleuren.
  34,50
 • Quick view

  BEZISA Daisy Wagenspanner

  De BEZISA Daisy Wagenspanner kan je kindje heerlijk spelen wanneer het in de kinderwagen ligt. De wagenspanner is voorzien van kralen, ringen en blaadjes die voorzien zijn van rustige kleuren.
  42,50
 • Quick view

  BEZISA Birds Bijtring Pistache Green

  De BEZISA Birds Bijtring Pistache Green zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft rustige kleuren om overprikkeling te voorkomen.
  14,90
 • Quick view

  BEZISA Landschap Set

  Met de BEZISA Landschap Set kan je kindje van alles bouwen. De set bestaat uit 3 bruggen, 2 halve rondjes, een schijf, pyramide, kegel, boom en schroefdraad. Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal.
  26,-
 • Quick view

  BEZISA Sunset Rammelaar

  De BEZISA Sunset Rammelaar is ideaal als speeltje en bijtring voor je kindje. De rammelaar geeft geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  18,-
 • Quick view

  BEZISA Birds Rammelaar Sand

  De BEZISA Birds Rammelaar Sand is ideaal als speeltje en bijtring voor je kindje. De rammelaar geeft geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,-
 • Quick view

  BEZISA Daisy Rammelaar

  De BEZISA Daisy Rammelaar is ideaal als speeltje en bijtring voor je kindje. De rammelaar geeft geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  22,50
 • Quick view

  BEZISA Sunset Wagenspanner Taupe

  De BEZISA Sunset Wagenspanner Taupe kan je kindje heerlijk spelen wanneer het in de kinderwagen ligt. De wagenspanner is voorzien van kralen, ringen en blaadjes die voorzien zijn van rustige kleuren.
  37,50
 • Quick view

  BEZISA Birds Rammelaar Pistache Green

  De BEZISA Birds Rammelaar Pistache Green is ideaal als speeltje en bijtring voor je kindje. De rammelaar geeft geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,-
 • Quick view

  BEZISA Leaves Wagenspanner Pistache / Pine

  De BEZISA Leaves Wagenspanner Pistache / Pine kan je kindje heerlijk spelen wanneer het in de kinderwagen ligt. De wagenspanner is voorzien van kralen, ringen en blaadjes die voorzien zijn van rustige kleuren.
  34,50
24 Resultaten
Trustpilot