Baby Brezza

De Baby Brezza is een handig apparaat waarmee je in een handomdraai een flesje voor je baby klaar maakt. Het apparaat doseert de poeder en zorgt ervoor dat de temperatuur van het water ideaal is. Eén druk op de knop en het water wordt zonder luchtbelletjes gemengd. Zo heb je in no time een flesje voor je kindje bereid. Zo kun jij je baby ondertussen blijven troosten terwijl je even wacht tot het flesje klaar is. Wil je meer informatie over de Baby Brezza? Lees dan de uitgebreide productbeschrijving en bekijk de handige uitlegvideo.

Lees meer...

Musthave voor de babyuitzet

De Baby Brezza is typisch een artikel waarvan iedereen achteraf zegt: had ik maar eerder geweten dat dit bestond! Een Senseo apparaat voor babyflesjes, hoe handig is dat! De Baby Brezza is geschikt voor alle merken babyflessen. Ook kunnen vrijwel alle merken en soorten melkpoeders gebruikt worden in combinatie met de Baby Brezza. Online kun je een handig overzicht vinden van welke instellingen je moet gebruiken voor een bepaald soort melkpoeder. Kom je er niet helemaal uit? Stuur ons een berichtje via WhatsApp (0488 488 888) of e-mail (vragen@babypark.nl) en we kijken graag met je mee.

Baby Brezza online bestellen

Ben jij ervan overtuigd geraakt dat de Baby Brezza het leven met een baby een stuk gemakkelijker gaat maken? Bestel dan vandaag nog een Baby Brezza online op Babypark.nl! Bestel je voor 20 uur dan versturen wij hem in de meeste gevallen dezelfde dag. Een Baby Brezza wordt door ons altijd gratis naar jou verzonden. Bij het plaatsen van je bestelling kan jij zelf een aflevermoment naar jouw voorkeur kiezen. Bovendien profiteer je van onze laagste prijsgarantie. 

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Baby Brezza Formula Pro Advanced

  Met de Baby Brezza Formula Pro Advanced heb jij in mum van tijd en met één druk op de knop een perfecte fles voor je kindje klaar. Het flesvoeding apparaat is geschikt voor alle soorten flessen en hoeveelheden.
  289,95
 • Quick view

  Baby Brezza One Step Baby Food Maker Deluxe

  Met de Baby Brezza One Step Baby Food Maker Deluxe is het mogelijk om gezonde en gevarieerde babymaaltijden in één keer te bereiden. De Baby Brezza Food Maker beschikt over een LCD bedieningspaneel en is eenvoudig in gebruik.
  149,90
2 Resultaten
Trustpilot