Ewers

Sinds 1866 werkt Ewers met passie om producten te creëren die de kleine dingen van het dagelijks leven nog mooier maken. Vanuit die passie ontwikkelt Ewers al jarenlang duurzame, creatieve producten zoals sokken en maillots voor baby's en kinderen. De Ewers sokken en maillots worden met veel aandacht ontwikkelt in Duitsland. Vooraf worden alleen de beste materialen geselecteerd voor de sokken van Ewers. Daar wordt iedereen gelukkig van! De duurzame producten van Ewers blinken niet alleen uit in materiaalkeuze maar hebben bovendien een uitstekende pasvorm waarbij sokken niet snel af zullen zakken. De binnenzijde van de baby sokken is in de meeste gevallen gemaakt van badstof. Dit materiaal voelt heel zacht en comfortabel aan en zorgt er tegelijkertijd voor dat de sokken snel opdrogen.

Lees meer...

Ewers sokken als kraamcadeau

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment van het merk Ewers. Sommige producten zijn alleen verkrijgbaar in uni kleuren, maar de baby sokken van Ewers zijn in veel gevallen ook verkrijgbaar met schattige printjes. Er zijn printjes voor zowel jongens al meisjes maar sommige opdrukken kunnen ook voor beiden gebruikt worden. Ewers baby sokken zijn altijd een goed idee als je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau. Want sokjes heb je tenslotte nooit genoeg voor je baby! Door de schattige uitstraling en de uitstekende kwaliteit van de Ewers sokken kun je deze artikelen ook goed gebruiken als onderdeel van een luiertaart of cadeaumand. Met dit cadeau doe je iedere kersverse ouder gegarandeerd een plezier.

Ewers sokken online bestellen

Indien jouw favoriete Ewers sokken op voorraad zijn dan kunnen wij ze dezelfde dag nog naar je opsturen. Voorwaarde hiervoor is wel dat je je bestelling op een werkdag voor 20 uur plaatst. Zo kun je al heel snel van de bestelde baby sokken of de baby maillot gebruik gaan maken! Handig om te weten: Ewers sokken voor jouw baby zijn niet alleen online te bestellen maar zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. Je vindt onze megastores op 10 verschillende plekken verspreid door heel Nederland. Hier kun je de zachte sokjes voelen en de kleuren in het echt zien.

Lees minder...
22 Resultaten
 • Nieuw
  Quick view

  Ewers Sokjes Multi 3 Stuks

  Met de Ewers Sokjes Multi 3 Stuks blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  6,95
 • Quick view

  Ewers Rib Sokken Beige

  Met de Ewers Rib Sokken Beige blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle Ewers sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  5,95
 • Nieuw
  Quick view

  Ewers Rib Sokjes 3 Stuks

  Met de Ewers Rib Sokjes 3 Stuks blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  6,95
 • Nieuw
  Quick view

  Ewers Rib Sokjes

  Met deze Ewers Rib Sokjes blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  5,95
 • Nieuw
  Quick view

  Ewers Sokjes Traforato Wit

  Met de Ewers Sokjes Traforato Wit blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor ze zacht aanvoelen.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Maillot Uni Kupfer Mt. 74

  De Ewers Maillot Uni Kupfer Mt. 74 is voorzien van een stijlvol design en gemaakt van hoogwaardig materiaal. De Ewers maillot zit heerlijk comfortabel en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

  8,50

  6,80

 • Quick view

  Ewers Rib Sokken Roze

  Met de Ewers Rib Sokken Roze blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle Ewers sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Sokken Latte

  Met de Ewers Sokken Latte blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Sokken Wildrose

  Met de Ewers Sokken Wildrose blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle Ewers sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Auto's / Uni Sokken

  Met de Ewers Auto's / Uni Sokken blijven de voetjes van je kindje heerlijk warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt.
  7,95
 • Quick view

  Ewers Uni Sokjes

  Met de Ewers Uni Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  3,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes Grau Melange 3 Stuks

  Met de Ewers Sokjes Grau Melange 3 Stuks blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Nieuw
  Quick view

  Ewers Uni / Ringel Sokjes 3 Stuks

  Met de Ewers Uni / Ringel Sokjes 3 Stuks blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  6,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes Uni

  Met de Ewers Sokjes Uni blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  3,95
 • Quick view

  Ewers Maillot Uni

  Deze Ewers Maillot Uni is een handig item voor je kleine meid. De maillot is gemaakt van zachte materialen en heeft een comfortabele pasvorm.
  8,50
 • Quick view

  Ewers Maillot Glitter

  Deze Ewers Maillot Glitter is een handig item voor je kleine meid. De maillot is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een comfortabele pasvorm.
  13,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes Stern 3 Stuks

  Met de Ewers Sokjes Stern 3 Stuks blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Glitter Sokjes

  Met de Ewers Glitter Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Uni / Ringel Babysokjes

  Met de Ewers Uni / Ringel Babysokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Gots Struktur Sokjes

  Met de Ewers Gots Struktur Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  8,95
 • Quick view

  Ewers Uni / Ringel Sokjes

  Met de Ewers Uni / Ringel Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
 • Quick view

  Ewers Sokjes

  Met de Ewers Sokjes blijven de voetjes van je kindje lekker warm. De stijlvolle sokjes hebben een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen dat zacht aanvoelt.
  5,95
22 Resultaten
Trustpilot