2 Resultaten
  • Quick view Mepal Campus Fruitbox Pink

    Mepal Nordic Cirqula Multikom

    Uit voorraad leverbaar

    Normale prijs: 4,39

    Special Price 3,95

2 Resultaten

Voedselbakjes en drinkbekers van Mepal

 

Lekker eten en drinken

Mepal richt zich op het zo gemakkelijk mogelijk maken van eten en drinken voor zowel de allerkleinste als de wat grotere kindjes. Met hippe en opvallende kleurtjes en dessins kan je kindje trots zijn of haar etensbakje en drinkbeker op school showen. Voor de kleintjes zijn er handige antilekbekers en leuke schaaltjes en bordjes van onder andere Nijntje.

 

Makkelijk in gebruik

De producten die je van Mepal in onze online shop kunt vinden, zijn gemaakt van praktische materialen die makkelijk schoon te maken zijn. Omdat je nooit weet wat kinderen allemaal uitvoeren met hun spulletjes, zijn de gebruikte materialen tevens erg stevig en kunnen ze tegen een stootje.

 

Diverse uitvoeringen

Aangezien elk kind een andere smaak heeft, hebben we diverse uitvoeringen van de spullen van Mepal in onze webshop opgenomen. Zo kun je drinkbekers van Mepal kopen met mooie dieren erop of leuke Disney-figuren. Ook is er een onderscheid gemaakt voor zowel jongens als meisjes, zodat je altijd iets vindt dat uitstekend bij jouw kindje past. Neem gerust zelf een kijkje in het uitgebreide assortiment dat we van Mepal in de aanbieding hebben!