Mavies

Ben je op zoek naar fijne schoentjes voor je kindje? Dan ben je bij Mavies (voorheen Mockies) aan het juiste adres! Alle Mavies schoentjes zijn 100% handgemaakt in Portugal en zijn gemaakt van echt leer. Aan de kwaliteit van het leer worden strenge eisen gesteld zodat je veel plezier hebt van een paar Mavies babyschoentjes. 

Lees meer...

Over Mavies babyschoentjes

De babyschoentjes van Mavies zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XL. Vanaf maat M zijn de schoentjes voorzien van een flexzool. In eerste instantie zal je kindje de Mavies schoentjes alleen dragen ter bescherming, later zal je kindje de schoentjes ook gaan gebruiken om te lopen. Naast babyschoentjes vind je in het assortiment van Mavies ook bijpassende accessoires zoals speenkoorden. Ook erg leuk om cadeau te geven!

Mavies online bestellen

Via deze pagina kun je Mavies artikelen online bestellen. Bij bestellingen vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. De meeste Mavies producten zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. De Mavies producten zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Leopard / Gold

  De Mavies Classic Babyschoentjes Leopard / Gold maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de luipaardprint erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  49,95
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Speckle Sand

  De Mavies Classic Babyschoentjes Speckle Sand maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  49,95
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Paint Taupe

  De Mavies Classic Babyschoentjes Paint Taupe maken de outfit van je kindje helemaal af! De stijlvolle schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  39,96
 • Quick view

  Mavies First Steps Babyschoentjes Speckle Sand

  De Mavies First Steps Babyschoentjes Speckle Sand zijn ideaal voor de eerste stapjes van je kindje. De schoentjes zijn comfortabel en sluiten goed aan. Daarnaast zijn de schoentjes door de print erg trendy!
  36,95
 • Quick view

  Mavies High Boots Leopard Brown

  De leuke Mavies High Boots Leopard Brown maken de outfit van je kindje helemaal af! De laarsjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast bieden de babylaarsjes optimaal draagcomfort.
  49,95
 • Quick view

  Mavies Schapenvacht Zooltjes

  Dankzij de Mavies Schapenvacht Zooltjes blijven de voetjes van jouw kindje lekker warm in de babyschoentjes van Mavies. Je kunt de zooltjes van 100% schapenvacht gebruiken als aanvulling of vervanging.
  8,95
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Sant Paint

  De stijlvolle Mavies Classic Babyschoentjes Sant Paint maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  49,95
 • Quick view

  Mavies First Steps Babyschoentjes Sant Paint

  De Mavies First Steps Babyschoentjes Sant Paint zijn ideaal voor de eerste stapjes van je kindje. De schoentjes zijn comfortabel en sluiten goed aan. Daarnaast zijn de schoentjes door de print erg trendy!
  36,95
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Grey Suede

  De prachtige Mavies Classic Babyschoentjes Grey Suede maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  49,95
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Camel Suede

  De prachtige Mavies Classic Babyschoentjes Camel Suede maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.

  49,95

  44,95

 • Quick view

  Mavies High Boots Speckle Black

  De leuke Mavies High Boots Speckle Black maken de outfit van je kindje helemaal af! De stijlvolle laarsjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast bieden de babylaarsjes optimaal draagcomfort.
  44,95
 • Quick view

  Mavies First Steps Babyschoentjes Leopard Grey

  De Mavies First Steps Babyschoentjes Leopard Grey zijn ideaal voor de eerste stapjes van je kindje. De schoentjes zijn comfortabel en sluiten goed aan. Daarnaast zijn de schoentjes door de print erg trendy!
  29,56
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Leather Black

  De Mavies Classic Babyschoentjes Leather Black maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes hebben door het zwarte leer een luxe uitstraling. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  49,95
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Leopard Grey

  De Mavies Classic Babyschoentjes Leopard Grey maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de luipaardprint erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  49,95
14 Resultaten
Trustpilot