Mavies

Ben je op zoek naar fijne schoentjes voor je kindje? Dan ben je bij Mavies (voorheen Mockies) aan het juiste adres! Alle Mavies schoentjes zijn 100% handgemaakt in Portugal en zijn gemaakt van echt leer. Aan de kwaliteit van het leer worden strenge eisen gesteld zodat je veel plezier hebt van een paar Mavies babyschoentjes. 

Lees meer...

Over Mavies babyschoentjes

De babyschoentjes van Mavies zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XL. Vanaf maat M zijn de schoentjes voorzien van een flexzool. In eerste instantie zal je kindje de Mavies schoentjes alleen dragen ter bescherming, later zal je kindje de schoentjes ook gaan gebruiken om te lopen. Naast babyschoentjes vind je in het assortiment van Mavies ook bijpassende accessoires zoals speenkoorden. Ook erg leuk om cadeau te geven!

Mavies online bestellen

Via deze pagina kun je Mavies artikelen online bestellen. Bij bestellingen vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. De meeste Mavies producten zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. De Mavies producten zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Mavies Leather Speenkoord Black

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Leather Speenkoord Black. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mavies High Boots Leopard Brown

  De leuke Mavies High Boots Leopard Brown maken de outfit van je kindje helemaal af! De laarsjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast bieden de babylaarsjes optimaal draagcomfort.
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Speckle Sand

  De Mavies Classic Babyschoentjes Speckle Sand maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Paint Taupe

  De Mavies Classic Babyschoentjes Paint Taupe maken de outfit van je kindje helemaal af! De stijlvolle schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  49,95
 • Quick view

  Mavies First Steps Babyschoentjes Speckle Sand

  De Mavies First Steps Babyschoentjes Speckle Sand zijn ideaal voor de eerste stapjes van je kindje. De schoentjes zijn comfortabel en sluiten goed aan. Daarnaast zijn de schoentjes door de print erg trendy!
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Leopard / Gold

  De Mavies Classic Babyschoentjes Leopard / Gold maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de luipaardprint erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
 • Quick view

  Mavies Zebra Speenkoord

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Zebra Speenkoord. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mavies Fringe Speenkoord Camel

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Fringe Speenkoord Camel. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mavies Schapenvacht Zooltjes

  Dankzij de Mavies Schapenvacht Zooltjes blijven de voetjes van jouw kindje lekker warm in de babyschoentjes van Mavies. Je kunt de zooltjes van 100% schapenvacht gebruiken als aanvulling of vervanging.
  8,95
 • Quick view

  Mavies Speckle Speenkoord Sand

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Speckle Speenkoord Sand. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mavies High Boots Speckle Black

  De leuke Mavies High Boots Speckle Black maken de outfit van je kindje helemaal af! De stijlvolle laarsjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast bieden de babylaarsjes optimaal draagcomfort.
  44,95
 • Quick view

  Mavies First Steps Babyschoentjes Leopard Grey

  De Mavies First Steps Babyschoentjes Leopard Grey zijn ideaal voor de eerste stapjes van je kindje. De schoentjes zijn comfortabel en sluiten goed aan. Daarnaast zijn de schoentjes door de print erg trendy!
  34,95
 • Quick view

  Mavies Paint Speenkoord Taupe

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Paint Speenkoord Taupe. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mavies Speckle Speenkoord White

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Speckle Speenkoord White. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mavies Leopard Speenkoord Grey

  Maak de speen van jouw kindje eenvoudig vast aan het Mavies Leopard Speenkoord Grey. Dankzij de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet meer kwijt!
  14,95
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Leopard Grey

  De Mavies Classic Babyschoentjes Leopard Grey maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de luipaardprint erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
 • Quick view

  Mavies Classic Babyschoentjes Paint Taupe Mt. S

  De Mavies Classic Babyschoentjes Paint Taupe Mt. S maken de outfit van je kindje helemaal af! De schoentjes zijn door de print erg trendy en stijlvol. Daarnaast zijn de babyschoentjes erg comfortabel.
  49,95
17 Resultaten
Trustpilot