Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Pacor

Pacor is een label van allerlei soorten tassen. De tassen zijn van goede kwaliteit. Inmiddels heeft het bedrijf Pacor ervaring in het maken van uiteenlopende tassen, waaronder medische tassen en tassen die gebruikt worden in het leger. Deze laatste tassen kunnen zomaar het verschil maken tussen leven en dood. Pacor kent hierin zijn verantwoordelijkheid. Alle Pacor tassen worden met grote zorg en toewijding gemaakt, óók Pacor luiertassen.

Lees meer...

Een Pacor luiertas als rugzak

Een Pacor luiertas of verzorgingstas is bedoeld voor het vervoeren van verzorgingsspullen voor je baby, bijvoorbeeld luiers, billendoekjes, hydrofiele doeken en een flesje. Een luiertas geeft je als ouder of verzorger veel gemak als je met je kindje op pad gaat. Als de tas heel handig is en groot genoeg is om de juiste spulletjes te vervoeren, tenminste. Een Pacor luiertas voldoet aan al deze eisen. De tas is ingedeeld in meerdere, gescheiden vakjes zodat je spulletjes apart kunt opbergen. Meestal zit bij een Pacor luiertas een verschoningsmatje inbegrepen. Een verschoningsmatje geeft je de mogelijkheid om je kindje overal waar je bent te verschonen. Sommige Pacor luiertassen zijn extra bijzonder doordat je deze op je rug kunt dragen. Dat is niet bij elke luiertas of verzorgingstas mogelijk. In veel gevallen kun je een Pacor luiertas als rugzak én als schoudertas gebruiken.

Het duurzame design van een Pacor tas

Pacor maakt vaak gebruik van duurzame materialen. Daarbij verrast Pacor elke keer weer door de slimme, betaalbare oplossingen. Pacor kijkt naar de veranderende wereld om zich heen. De medewerkers volgen zoveel mogelijk hun hart en gevoel bij het maken van unieke tassen. Ben je overtuigd geraakt en heb je je oog laten vallen op een mooie, handige en kwalitatief goede Pacor tas? Doe dan je online bestelling en betaling nog vóór 20.00 uur, zodat wij de Pacor tas meteen op de post kunnen doen en jij de tas morgen al krijgt thuisbezorgd. Dit is alleen mogelijk als wij de Pacor tas meteen uit onze voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
Filteren

1 product

Filteren

1 product

Oval loader