BeSafe

BeSafe

Niets is je zo dierbaar als je kindje. Je wilt er niet aan denken dat er iets gebeurt met je kleine hummel. Daarom heb je thuis een veilig ledikant, een degelijke box en laat je je baby geen moment alleen op de commode. Maar wie zorgt er onderweg voor een veilige omgeving?

Lees meer...

Veilig onderweg met BeSafe

BeSafe ontwikkelt autostoeltjes, fietsstoeltjes en helmpjes, maar ook zwangerschapsgordels die je ongeboren kindje beschermen. Veiligheid heeft uiteraard de hoogste prioriteit. Door het gebruik van innovatieve en gepatenteerde technieken maakt BeSafe het vervoeren van je kindje zo veilig mogelijk. Je bestelt de autostoeltjes van BeSafe via de webshop van Babypark.nl

BeSafe kopen

De producten van BeSafe zijn niet alleen veilig, maar worden geproduceerd van materiaal van hoge kwaliteit. Daardoor gaan de stoeltjes lang mee, zijn ze comfortabel en zien ze er mooi uit.

Je vindt de stoeltjes en accessoires van BeSafe in onze online shop. Daarnaast mis je via Babypark.nl geen enkele BeSafe aanbieding. Plaats je je bestelling voor 20.00u, dan leveren wij deze de volgende dag al! Je kunt de stoeltjes ook aanschaffen in één van onze negen vestigingen.

Lees minder...
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  BeSafe iZi Go Modular Baby Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Modular Go Baby Autostoeltje biedt veiligheid en comfort aan je kindje, bovendien is de autostoel zeer praktisch in gebruik. Ontdek de voordelen van dit autostoeltje voor kinderen van 0-12 mnd (0-13 kg)!
  279,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Modular Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Modular Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar en kan zowel voorwaarts als achterwaarts gericht gebruikt worden. De autostoel voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.
  329,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Modular Base

  De BeSafe iZi Modular Base maakt het installeren van je autostoel erg eenvoudig. De base is geschikt voor het BeSafe iZi Go Modular en het BeSafe iZi Modular autostoeltje en voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.

  249,-

  220,15

 • Quick view

  BeSafe Baby Autospiegel Met Licht XL

  De BeSafe Baby Autospiegel Met Licht XL is een onmisbare accessoire voor in de auto. Met de spiegel kan je je kindje gemakkelijk in de gaten houden. De spiegel wordt geleverd inclusief afstandsbediening.
  30,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Comfort Autostoelhoes Glacier Grey

  Deze BeSafe iZi Comfort Autostoelhoes Glacier Grey is de ideale oplossing als je de iZi Comfort en iZi Plus autostoel schoon wilt houden. Gemaakt van zacht badstof en met eenvoudig aan de autostoel vast te maken.
  49,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Modular / X1 Autostoelhoes

  Deze BeSafe iZi Modular / X1 autostoelhoes is de ideale oplossing als je de iZi Modular / X1 autostoel schoon wilt houden. Gemaakt van zacht badstof en met eenvoudig aan de autostoel vast te maken.
  59,95
 • Quick view

  BeSafe iZi Flex Fix i-Size Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Flex Fix i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 100-150 cm (4-12 jaar) en wordt veilig geïnstalleerd met Isofix. Er kunnen drie autostoelen naast elkaar op de achterbank bevestigd worden.
  329,-
 • Quick view

  BeSafe Isofix Basis iZi Go

  Deze Besafe Isofix Werkt snel, efficiënt en vooral veilig. Het autostoeltje kan je er elke keer opklikken en er weer afhalen als dat nodig is.
  169,-
 • Quick view

  BeSafe Pregnant

  De BeSafe Pregnant is een gordelgeleider die de heupriem naar beneden brengt, tot net onder de zwangere buik. De Besafe Pregnant kan enkel op voorin de auto gebruikt worden met een gordel.
  39,90
 • Quick view

  BeSafe iZi Go Baby Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Go Baby autostoeltje is een gebruiksvriendelijk autostoeltje waarin jij je kindje van 0-13 kg (0-12 maanden) veilig kunt vervoeren. Het autostoeltje biedt alles wat jouw kindje nodig heeft: veiligheid en comfort.
  169,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Up X3 Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Up X3 autostoeltje heeft naast een strak design ook comfortabele en veilige functies. De autostoel is geschikt voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar) en voldoet aan de Europese veiligheidsnormering.
  169,-
 • Quick view

  BeSafe Beschermhoes iZi Comfort X3 / iZi Combi X3

  Beschermhoes voor de iZi Comfort X3 en iZi Combi X3.
  14,99
 • Quick view

  BeSafe Beschermhoes iZi Up X3

  Beschermhoes voor de BeSafe iZi Up X3.
  31,95
 • Quick view

  BeSafe iZi Kid X1 i-Size Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Kid X1 i-Size autostoeltje voldoet aan de strenge i-Size wetgeving en is geschikt voor kinderen tot maximaal 18 kg (6 mnd-4 jaar). Met dit autostoeltje vervoer je je kindje veilig achterwaarts.
  519,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Kid X2 i-Size Autostoeltje

  Het BeSafe iZi Kid X2 i-Size Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 4 jaar en is geschikt voor het veilig achterwaarts vervoeren van je kindje. De autostoel scoort goed in diverse testen.
  499,-
 • Quick view

  BeSafe Gordelklem

  Je kent het vast wel, je kleine deugniet die uit de autostoel probeert te ontsnappen. De gordelklem van BeSafe steekt daar een stokje voor.
  13,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Comfort X3 Autostoeltje

  Een fijn, hoog autostoeltje zodat je kindje onderweg van het uitzicht kan genieten. Het BeSafe iZi Comfort X3 autostoeltje bevestig je met de 3-punts autogordel en is van alle gemakken, zoals een verstelbare hoofdsteun voorzien.
  259,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Up X3 Fix Autostoeltje

  De BeSafe iZi Up X3 Fix is een gebruiksvriendelijk autostoeltje voor kinderen van 15-36 kg (4-12 jaar). Het autostoeltje wordt bevestigd met Isofix en geeft met een indicator aan of de autostoel juist bevestigd is.
  209,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Combi X4 Isofix Autostoeltje

  In de BeSafe iZi Combi X4 Isofix autostoeltje kun jij je kindje (0-18 kg) veilig achterwaarts vervoeren. Uit betrouwbaar onderzoek is gebleken dat dit veiliger is. Met dit autostoeltje ga je dus veilig op reis!
  529,-
 • Quick view

  BeSafe iZi Go / iZi Sleep Regenscherm

  Regenscherm voor de iZi Go of iZi Sleep autostoel van BeSafe.
  25,-
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2