Kleine Giraf

Wanneer jij en je baby van dieren houden, is Kleine Giraf echt wat voor jullie. We hebben diverse spulletjes van Kleine Giraf in onze webshop opgenomen, zodat je zelf een keuze kunt maken uit één (of meer!) van de mogelijkheden. Zo kan je je baby langzaamaan en spelenderwijs kennis laten maken met de wondere dierenwereld.

Lees meer...

100% natuurlijk

Het speelgoed van Kleine Giraf wordt met de hand gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Het materiaal is heerlijk zacht om op te sabbelen en ook de gebruikte kleuren komen van natuurlijke, eetbare verf. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je baby iets van haar of zijn speelgoed binnen krijgt dat schadelijk is en kan zij of hij lekker door blijven sabbelen.

Kleine Giraf in onze online shop

Onder andere omdat Kleine Giraf zo fijn is in de omgang hebben we bij Babypark ook het merk Kleine Giraf in de aanbieding. Je kunt bij ons gemakkelijk en voordelig speelgoed van Kleine Giraf kopen en zo je baby lekker blij maken. Test het uit en je zult zien dat het je baby's beste vriendje wordt.

Lees minder...
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  13,99

  11,19

 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  13,99

  11,19

 • Quick view

  Sophie De Giraf Set Award

  Wil je iemand blij maken met een knuffelset? Dan is Sophie de Giraf set bestaande uit een knuffel en bijtring precies wat voor jou.

  23,99

  19,19

 • Quick view

  Sophie De Giraf So´Pure Geschenkdoos

  Verras een klein kindje met een Sophie de Giraf So'Pure geschenkdoos. Leuk om mee te spelen!

  14,99

  11,50

 • Quick view

  Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit

  Deze Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit is erg leuk om te geven als kraamcadeau! De set bestaat uit een Sophie de giraf bijspeeltje die de pijn verlicht bij doorkomende tandjes en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  20,99

  16,79

 • Quick view

  Sophie De Giraf So´Pure Colo'rings Geschenkdoos

  Verras een klein kindje met een Sophie de Giraf So'Pure Colo'rings geschenkdoos. Leuk om mee te spelen!

  18,99

  15,09

 • Quick view

  Sophie De Giraf Knuffel

  Op zoek naar een leuke knuffel voor je kind? Sophie de Giraf is gemaakt van 100% rubber en bevordert de zintuigen.

  23,99

  19,19

 • Quick view

  Sophie de Giraf Badboekje

  Het Sophie de Giraf badboekje zorgt je kindje veel plezier tijdens het badderen. Het badboekje dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal beschikt over 8 pagina's en een zoemer.

  11,99

  7,95

 • Quick view

  Sophie de Giraf Bijtspeeltje

  De Sophie de Giraf bijtspeeltje verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van rubber beschikt over een handgreep en afmetingen van 15x7cm.

  15,99

  11,99

 • Quick view

  Sophie de Giraf Dubbele Koelbijtring

  De Sophie de Giraf Koelbijtring verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van plastic beschikt over twee handgrepen.

  14,99

  11,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Sophiesticated Geschenkdoos

  Deze Sophie De Giraf Sophiesticated Geschenkdoos is erg leuk om te geven als kraamcadeau! De giftset bestaat uit een Sophie de giraf, Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar, wenskaart en een cadeautasje.

  34,99

  27,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar

  Deze Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar zit vol verrassingen voor je kindje! De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  13,99

  12,49

 • Quick view

  Kleine Giraf Lanco Regenboog Bijtspeeltje

  Het Kleine Giraf Lanco Regenboog Bijtspeeltje stimuleert de ontwikkeling van je kindje door de contrasterende kleuren en structuren. Het speeltje biedt verlichting wanneer de tandjes van je kindje doorkomen.
  12,99
 • Quick view

  Kleine Giraf Lanco Night & Day Bijtspeeltje

  Het Kleine Giraf Lanco Night & Day Bijtspeeltje stimuleert de ontwikkeling van je kindje door de contrasterende kleuren en structuren. Het speeltje biedt verlichting wanneer de tandjes van je kindje doorkomen.
  12,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Speelbal

  Deze Sophie De Giraf Speelbal is leuk voor de allerkleinsten. Door de felle kleurtjes en geluidjes worden de zintuigen van je kindje geprikkeld. De speelbal is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.

  31,99

  24,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Fanfan Het Hertje

  Sophie De Giraf Fanfan Het Hertje is een vrolijk speeltje wat het beste vriendje van je kindje zal worden. Het hertje stimuleert de ontwikkeling en biedt verlichting wanneer de tandjes van je kindje doorkomen.

  19,99

  16,79

 • Quick view

  Sophie De Giraf Opvouwbaar Speelboek

  Het Sophie De Giraf Opvouwbaar Speelboek prikkelt met verschillende activiteiten en contrasterende structuren de ontwikkeling van je kindje. Het boekje kan eenvoudig bevestigd worden aan een bed of box.

  26,99

  21,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Badpuzzel

  Met de Sophie De Giraf Badpuzzel zal je kindje zich niet snel meer vervelen in bad. De vrolijke puzzel stimuleert de ontwikkeling van je kindje en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 10 maanden.

  27,99

  25,49

 • Quick view

  Sophie De Giraf Rammelaar Beige

  De Sophie De Giraf Rammelaar Beige kan gemakkelijk vastgepakt worden door babyhandjes. Het rammelt al wanneer het iets heen en weer gaat. Een leuk speeltje voor baby`s vanaf 3 maanden oud.

  13,99

  10,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit

  Deze Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit is erg leuk om te geven als kraamcadeau! De giftset bestaat uit een Sophie de giraf bijtspeeltje en een knuffeltje van deze lieve giraffe.

  25,99

  20,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  13,99

  11,19

 • Quick view

  Sophie De Giraf Original Speelbal

  De Sophie de Giraf Original speelbal is leuk voor de allerkleinsten. Het prikkelt de zintuigen van kindjes en is leuk om mee te spelen.
  13,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes

  Het Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes is een leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Prikkel je kindje en laat hem/haar kennismaken met de eerste woordjes. Gegarandeerd veel plezier!
  8,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek - Pop-Up Kiekeboe Sophie

  Het Sophie de Giraf Boek - Pop-Up Kiekeboe Sophie is leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Het vrolijke kinderboekje bevat verschillende betoverende kiekeboe verrassingen. Kortom, goed voor uren vermaak!
  13,99
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Black Friday
Trustpilot