Kleine Giraf

Wanneer jij en je baby van dieren houden, is Kleine Giraf echt wat voor jullie. We hebben diverse spulletjes van Kleine Giraf in onze webshop opgenomen, zodat je zelf een keuze kunt maken uit één (of meer!) van de mogelijkheden. Zo kan je je baby langzaamaan en spelenderwijs kennis laten maken met de wondere dierenwereld.

Lees meer...

100% natuurlijk

Het speelgoed van Kleine Giraf wordt met de hand gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Het materiaal is heerlijk zacht om op te sabbelen en ook de gebruikte kleuren komen van natuurlijke, eetbare verf. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je baby iets van haar of zijn speelgoed binnen krijgt dat schadelijk is en kan zij of hij lekker door blijven sabbelen.

Kleine Giraf in onze online shop

Onder andere omdat Kleine Giraf zo fijn is in de omgang hebben we bij Babypark ook het merk Kleine Giraf in de aanbieding. Je kunt bij ons gemakkelijk en voordelig speelgoed van Kleine Giraf kopen en zo je baby lekker blij maken. Test het uit en je zult zien dat het je baby's beste vriendje wordt.

Lees minder...
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Stevig zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  13,99

  11,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Set Award

  Wil je iemand blij maken met een knuffelset? Dan is Sophie de Giraf set bestaande uit een knuffel en bijtring precies wat voor jou.

  23,99

  20,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf So´Pure Geschenkdoos

  Verras een klein kindje met een Sophie de Giraf So'Pure geschenkdoos. Leuk om mee te spelen!

  14,99

  12,49

 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  13,99

  12,43

 • Quick view

  Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit

  Deze Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit is erg leuk om te geven als kraamcadeau! De set bestaat uit een Sophie de giraf bijspeeltje die de pijn verlicht bij doorkomende tandjes en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  20,99

  17,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf So´Pure Colo'rings Geschenkdoos

  Verras een klein kindje met een Sophie de Giraf So'Pure Colo'rings geschenkdoos. Leuk om mee te spelen!

  18,99

  15,99

 • Quick view

  Sophie de Giraf Badboekje

  Het Sophie de Giraf badboekje zorgt je kindje veel plezier tijdens het badderen. Het badboekje dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal beschikt over 8 pagina's en een zoemer.

  11,99

  9,99

 • Quick view

  Sophie de Giraf Knuffeldoekje

  Met het Sophie de Giraf knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over afmetingen van 28x28cm.
  19,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Bijtspeeltje

  De Sophie de Giraf bijtspeeltje verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van rubber beschikt over een handgreep en afmetingen van 15x7cm.

  15,99

  13,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Knuffel

  Op zoek naar een leuke knuffel voor je kind? Sophie de Giraf is gemaakt van 100% rubber en bevordert de zintuigen.

  23,99

  20,49

 • Quick view

  Sophie de Giraf Numero'golo Boekje

  Het Sophie de Giraf Numero'golo Boekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over drie zachte kaarten waar je kindje op kan bijten en sabbelen als de tandjes doorkomen.
  17,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Badboekje Met Verpakking

  Het Sophie de Giraf badboekje zorgt je kindje veel plezier tijdens het badderen. Het badboekje dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal beschikt over 8 pagina's en een zoemer.

  12,99

  9,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Rammelaar Beige

  De Sophie De Giraf Rammelaar Beige kan gemakkelijk vastgepakt worden door babyhandjes. Het rammelt al wanneer het iets heen en weer gaat. Een leuk speeltje voor baby`s vanaf 3 maanden oud.

  13,99

  9,99

 • Quick view

  Kleine Giraf Cactus Bijtspeeltje Roze

  Het Kleine Giraf Cactus Bijtspeeltje Roze is een leuk speeltje wat veel uitdaging. Het biedt stimulans voor verschillende zintuigen die een baby krijgt. Het is gemaakt van natuurlijk rubber.
  11,99
 • Quick view

  Klein Giraffe Panda Bijtspeeltje

  Het Klein Giraffe Panda Bijtspeeltje is een natuurlijk rubberen speeltje wat in de koelkast gelegd kan worden. Wanneer het koel is dan wordt het tandvlees wat verdoofd als de baby erop bijt.
  10,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit

  Deze Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit is erg leuk om te geven als kraamcadeau! De giftset bestaat uit een Sophie de giraf bijtspeeltje en een knuffeltje van deze lieve giraffe.

  25,99

  22,21

 • Quick view

  Sophie De Giraf Zwangerschapsdagboek

  Het Sophie De Giraf Zwangerschapsboek biedt de ruimte om de zwangerschap bij te houden. Door middel van foto`s en wat op te schrijven is het leuk voor nu maar zeker voor later!
  14,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Geluidenboek

  Dit Sophie De Giraf Geluidenboek biedt ieder kind veel speelplezier! Het heeft verschillende activiteiten die het kind uitdagen. Er bevind ook een verhaaltje die voorgelezen kan worden.
  19,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Eerste Ontdekboekje

  Het Sophie De Giraf Eerste Ontdekboekje stimuleert verschillende zintuigen van iedere baby. Het beschikt over verschillende materialen die nieuwsgierigheid wekken bij iedere baby.
  19,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Stars Muziekdoos

  De Sophie De Giraf Stars Muziekdoos is een leuk item om waardevolle spullen in te bewaren. Daarnaast beschikt het over een lade, slotje en een muziekje wanneer het wordt opengedaan.
  22,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  13,99

  11,99

 • Quick view

  Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar

  Deze Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar zit vol verrassingen voor je kindje! De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  13,99

  12,49

 • Quick view

  Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes

  Het Sophie de Giraf Kinderboek - Eerste Woordjes is een leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Prikkel je kindje en laat hem/haar kennismaken met de eerste woordjes. Gegarandeerd veel plezier!

  8,99

  8,33

 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek - Pop-Up Kiekeboe Sophie

  Het Sophie de Giraf Boek - Pop-Up Kiekeboe Sophie is leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Het vrolijke kinderboekje bevat verschillende betoverende kiekeboe verrassingen. Kortom, goed voor uren vermaak!
  13,99
37 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot