Kleine Giraf

Wanneer jij en je baby van dieren houden, is Kleine Giraf echt wat voor jullie. We hebben diverse spulletjes van Kleine Giraf in onze webshop opgenomen, zodat je zelf een keuze kunt maken uit één (of meer!) van de mogelijkheden. Zo kan je je baby langzaamaan en spelenderwijs kennis laten maken met de wondere dierenwereld.

Lees meer...

100% natuurlijk

Het speelgoed van Kleine Giraf wordt met de hand gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Het materiaal is heerlijk zacht om op te sabbelen en ook de gebruikte kleuren komen van natuurlijke, eetbare verf. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je baby iets van haar of zijn speelgoed binnen krijgt dat schadelijk is en kan zij of hij lekker door blijven sabbelen.

Kleine Giraf in onze online shop

Onder andere omdat Kleine Giraf zo fijn is in de omgang hebben we bij Babypark ook het merk Kleine Giraf in de aanbieding. Je kunt bij ons gemakkelijk en voordelig speelgoed van Kleine Giraf kopen en zo je baby lekker blij maken. Test het uit en je zult zien dat het je baby's beste vriendje wordt.

Lees minder...
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Set Award

  Wil je iemand blij maken met een knuffelset? Dan is Sophie de Giraf set bestaande uit een knuffel en bijtring precies wat voor jou.
  22,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Bijtspeeltje

  De Sophie de Giraf bijtspeeltje verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. De bijtring dat gemaakt is van rubber beschikt over een handgreep en afmetingen van 15x7cm.
  14,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So´Pure Geschenkdoos

  Verras een klein kindje met een Sophie de Giraf So'Pure geschenkdoos. Leuk om mee te spelen!
  13,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Badboekje

  Het Sophie de Giraf badboekje zorgt je kindje veel plezier tijdens het badderen. Het badboekje dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal beschikt over 8 pagina's en een zoemer.
  9,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Knuffel

  Op zoek naar een leuke knuffel voor je kind? Sophie de Giraf is gemaakt van 100% rubber en bevordert de zintuigen.
  22,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Knuffeldoekje

  Met het Sophie de Giraf knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en beschikt over afmetingen van 28x28cm.
  19,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Original Tuimelaar

  De Sophie de Giraf Original tuimelaar is leuk voor de allerkleinsten. Leuk en gemakkelijk om mee te spelen.
  19,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Rammelaar Geschenkdoos

  De Sophie de Giraf rammelaar geschenkdoos geeft erg leuk weg. Bevat een Sophie de Giraf speeltje, rammelaar en wenskaart.
  34,99
 • Quick view

  Kleine Giraf Bijtspeeltje Josephine de Muis

  Het Kleine Giraf bijtspeeltje Josephine de muis verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. Het bijtspeeltje dat gemaakt is van plastic beschikt over afmetingen van 13x10cm.
  17,99
 • Quick view

  Kleine Giraf Bijtspeeltje Kiwi de Vogel

  Het Kleine Giraf bijtspeeltje Kiwi de vogel verzacht het tandvlees van je kindje bij het doorkomen van tandjes. Het bijtspeeltje dat gemaakt is van plastic beschikt over een fluitje en heeft afmetingen van 13x10cm.
  17,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Knuffel Chérie

  Met Sophie de Giraf Knuffel Chérie kan je heerlijk knuffelen. De knuffel van 25 cm hoog is gemaakt van zacht velours materiaal. De knuffel zit in een mooie geschenkdoos met een handvat.
  25,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  Deze Sophie De Giraf Fopspeen is ideaal wanneer je je kindje wilt kalmeren. De speen is gemaakt van silicone en stimuleert op een natuurlijke manier de ontwikkeling van de mond- en kaakspieren.
  8,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  Deze Sophie De Giraf Fopspeen is ideaal wanneer je je kindje wilt kalmeren. De speen is gemaakt van silicone en stimuleert op een natuurlijke manier de ontwikkeling van de mond- en kaakspieren.
  8,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soft Witte Doos zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit

  Deze Sophie De Giraf Geschenkdoos Wit is erg leuk om te geven als kraamcadeau! De giftset bestaat uit een Sophie de giraf bijspeeltje die de pijn verlicht bij doorkomende tandjes en een speciale wenskaart.
  19,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Original Speelbal

  De Sophie de Giraf Original speelbal is leuk voor de allerkleinsten. Het prikkelt de zintuigen van kindjes en is leuk om mee te spelen.
  13,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel

  Het Sophie De Giraf So Pure Bijtring Soepel zal het tandvlees verzachten wanneer je kindje er op bijt en kauwt. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  12,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf So´Pure Colo'rings Geschenkdoos

  Verras een klein kindje met een Sophie de Giraf So'Pure Colo'rings geschenkdoos. Leuk om mee te spelen!
  17,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek - Pop-Up Kiekeboe Sophie

  Het Sophie de Giraf Boek - Pop-Up Kiekeboe Sophie is leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Het vrolijke kinderboekje bevat verschillende betoverende kiekeboe verrassingen. Kortom, goed voor uren vermaak!
  13,50
 • Quick view

  Sophie de Giraf Boek Kiekeboe Sophie

  Het Sophie de Giraf boek kiekeboe Sophie is leuk en leerzaam voor de allerkleinsten. Bevat betoverende kiekeboe verrassingen voor ieder kindje.
  10,-
 • Quick view

  Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar

  Deze Sophie De Giraf Zachte Maracas Rammelaar zit vol verrassingen voor je kindje! De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,99
 • Quick view

  Sophie de Giraf Voelboekje Welterusten Sophie

  Het Sophie de Giraf Voelboekje Welterusten Sophie draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende structuren die je kindje erg interessant zal vinden.
  7,99
 • Quick view

  Sophie De Giraf Heart Rammelaar

  De Sophie de Giraf Heart rammelaar is dankzij haar verschillende structuren en kleuren prikkelend voor je kindje en erg leuk om mee te spelen!
  11,99
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2