Voksi

Van het merk Voksi verkopen wij lekkere warme voetenzakken voor je kindje. Voksi voetenzakken zijn bijzonder: ze bestaan uit wol en dons en zijn verlengbaar. Met behulp van een simpel verlengstuk, maak je een Voksi voetenzak heel gemakkelijk langer. Met één aankoop kun je dus jaren vooruit.

 

Lees meer...

Voksi voetenzak met wollen onderzijde

De combinatie van wol en dons is ideaal voor een voetenzak. De onderkant van een Voksi voetenzak bestaat uit wol. Dit materiaal is heel ademend. Hierdoor is het in de winter warm en in de zomer koel. In Scandinavië wordt wol daarom ook het hele jaar door gebruikt. De ademende eigenschappen van wol zorgen ook voor een goede doorstroming van de lucht. Het voorkomt bijvoorbeeld dat je kindje heel veel transpireert.

Voksi voetenzak met donzen bovenzijde

De bovenzijde van een Voksi voetenzak is niet van wol, maar van dons. Dit materiaal heeft goede isolerende eigenschappen. In een voetenzak met een wollen onderkant en een donzen bovenkant, blijft je kindje lekker warm, terwijl de overdadige warmte en vocht wordt afgevoerd. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Voksi voetenzak voor je kindje! Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Voksi Urban Voetenzak

  De Voksi Urban Voetenzak is gemaakt van wol en dons. Hierdoor is de voetenzak lekker warm en goed ventilerend. De voetenzak wordt geleverd met een verlengstuk en is daardoor jarenlang te gebruiken.
  249,-
 • Quick view

  Voksi Premium Babynestje Dark Grey / Sand

  Het Voksi Premium Babynestje Dark Grey / Sand is een comfortabel babynestje voor baby’s vanaf de geboorte dat met je kindje meegroeit. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen.
  119,-
 • Quick view

  Voksi Care Babynestje Dark Grey

  In het Voksi Care Babynestje Dark Grey geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het stijlvolle babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant worden gebruikt.
  69,-
 • Quick view

  Voksi Move 0+ Voetenzak

  De Voski Move 0+ Voetenzak heeft een isolerende bovenkant van dons en een ventilerende onderkant van temperatuur regulerende wol. Geschikt voor baby autostoeltjes met zowel een 3- als een 5-punts gordel.
  99,90
 • Quick view

  Voksi Babynestje

  Het Voksi Babynestje is een comfortabel babynestje voor baby’s vanaf de geboorte dat met je kindje meegroeit. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  99,-
 • Quick view

  Voski Wikkeldeken

  De Voski Wikkeldeken is een multifunctionele deken dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van ademend materiaal. Te gebruiken in autostoeltjes (groep 0) en kinderwagens.
  59,-
6 Resultaten