Voksi

Van het merk Voksi verkopen wij lekkere warme voetenzakken voor je kindje. Voksi voetenzakken zijn bijzonder: ze bestaan uit wol en dons en zijn verlengbaar. Met behulp van een simpel verlengstuk, maak je een Voksi voetenzak heel gemakkelijk langer. Met één aankoop kun je dus jaren vooruit.

 

Lees meer...

Voksi voetenzak met wollen onderzijde

De combinatie van wol en dons is ideaal voor een voetenzak. De onderkant van een Voksi voetenzak bestaat uit wol. Dit materiaal is heel ademend. Hierdoor is het in de winter warm en in de zomer koel. In Scandinavië wordt wol daarom ook het hele jaar door gebruikt. De ademende eigenschappen van wol zorgen ook voor een goede doorstroming van de lucht. Het voorkomt bijvoorbeeld dat je kindje heel veel transpireert.

Voksi voetenzak met donzen bovenzijde

De bovenzijde van een Voksi voetenzak is niet van wol, maar van dons. Dit materiaal heeft goede isolerende eigenschappen. In een voetenzak met een wollen onderkant en een donzen bovenkant, blijft je kindje lekker warm, terwijl de overdadige warmte en vocht wordt afgevoerd. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Voksi voetenzak voor je kindje! Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Voksi Flying Premium Babynestje

    Het stijlvolle Voksi Flying Premium Babynestje is een comfortabel en zacht babynestje voor baby’s vanaf de geboorte dat met je kindje meegroeit. Het babynestje is gemakkelijk overal mee te nemen.

    Normale prijs: 119,-

    Special Price 118,15

1 Resultaten
Trustpilot