Urban Iki, voorzitje, achterzitje

Urban Iki

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Urban Iki fietsstoeltjes en de bijbehorende accessoires. Van het merk Urban Iki zijn er zowel voorzitjes als achterzitjes verkrijgbaar. De zitjes voldoen aan de veiligheidseisen en zijn erg praktisch in gebruik.

Lees meer...

Stel jouw favoriete kleurencombinatie samen

De fietsstoeltjes van Urban Iki zijn verkrijgbaar in verschillende, moderne kleurencombinaties. Extra leuk aan de Urban Ikki voorzitjes en achterzitjes zijn de apart verkrijgbare styling sets. Hiermee kun je de accent kleur van het fietsstoeltje heel makkelijk wijzigen. Leuk wanneer je het stoeltje voor zowel een jongen als een meisje wilt gaan gebruiken of wanneer je een nieuwe fiets hebt en je de fietsstoeltjes met je fiets wilt laten matchen.

Urban Iki fietsstoeltjes online bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit één van vele kleurencombinaties van Urban Iki? Dan kun je het voorzitje of achterzitje van jouw keuze heel eenvoudig met enkele klikken in je online winkelmandje leggen. Indien het artikel uit voorraad leverbaar is en je je bestelling op een werkdag voor 20:00 uur plaatst, wordt het fietsstoeltje de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Zo kun je al snel met je kindje gaan genieten van de buitenlucht. Fijne fietstochten toegewenst!

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Urban Iki Voorzitje

  Het Urban Iki Voorzitje wordt geleverd inclusief montagematerialen en is binnen 5 minuten te bevestigen op iedere standaard fiets. Het fietsstoeltje is geschikt voor kinderen van 9 mnd - 3 jaar (9-15 kg).

  Normale prijs: 59,95

  Special Price 52,90

 • Quick view

  Urban Iki Stuur

  Het Urban Iki Stuur geeft je kindje houvast in het Urban Iki voorzitje. Het stuur is met één klik te bevestigen en kan ook gebruikt worden met het windscherm. Een mooie aanvulling op het fietsstoeltje!
  10,-
 • Quick view

  Urban Iki Extra Bevestigingsset Achterzitje

  De Urban Iki Extra Bevestigingsset voor het achterzitje is ideaal wanneer je het achterzitje op meerdere fietsen wilt gaan gebruiken. Bij het Urban Iki fietsstoeltje wordt slechts één bevestigingsset meegeleverd.
  21,95
 • Quick view

  Urban Iki Stylingset Achterzitje

  De Urban Iki Stylingset Achterzitje bestaat uit een complete set met een comfortabel kussen, voetbandjes en schouder paddings voor een nieuwe en frisse look van het Urban Iki Achterzitje. Leuk voor de afwisseling!
  12,-
 • Quick view

  Urban Iki Stylingset Voorzitje

  De Urban Iki Stylingset Voorzitje bestaat uit een complete set met een comfortabel kussen, voetbandjes en schouder paddings voor een nieuwe en frisse look van het Urban Iki Voorzitje. Leuk voor de afwisseling!
  10,-
 • Quick view

  Urban Iki Compact Adapter Voorzitje

  De Urban Iki Compact Adapter voor het voorzitje is geschikt voor Ahead stuurconstructies. Deze adapter is geschikt wanneer je beperkte montageruimte hebt en past op stuurpennen met een diameter van 21 tot 28 mm.
  19,95
 • Quick view

  Urban Iki Bio Achterzitje

  Het Urban Iki Bio Achterzitje is geschikt voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietsstoeltje is geschikt voor kinderen van 9-22 kg en is binnen 5 minuten te bevestigen op de fiets.

  94,95

  74,95

 • Quick view

  Urban Iki Frame Montagebeugel

  De Urban Iki Frame Montagebeugel is een handige en veilige oplossing wanneer jouw fiets geen bagagedrager heeft. Zo kun je toch je kindje meenemen achterop de fiets. De montagebeugel is eenvoudig te bevestigen.
  27,50
 • Quick view

  Urban Iki Junior Fietszitje Zonder Montagekader

  Het Urban Iki Junior Fietszitje Zonder Montagekader is geschikt voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietszitje is geschikt voor kinderen tot 35 kg en is binnen 5 minuten te bevestigen achterop de fiets.
  59,95
 • Quick view

  Urban Iki Junior Fietszitje

  Het stijlvolle Urban Iki Junior Fietszitje is geschikt voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietszitje is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar (max. 35 kg) en is eenvoudig te bevestigen op de fiets.
  74,95
 • Quick view

  Urban Iki MIK-HD Achterzitje

  Het praktische Urban Iki MIK-HD Achterzitje is geschikt voor fietsen die voorzien zijn van een MIK-HD drager. Het fietsstoeltje is geschikt voor kinderen van 9-22 kg en is eenvoudig vast te klikken op de fiets.
  79,95
 • Quick view

  Urban Iki Achterzitje

  Het Urban Iki Achterzitje is geschikt voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietsstoeltje is geschikt voor kinderen van 9 mnd - 6 jaar (9-22 kg) en is binnen 5 minuten te bevestigen achterop de fiets.
  74,95
 • Quick view

  Urban Iki Windscherm Universeel

  Het Urban Iki Windscherm Universeel is een perfecte accessoire voor het Urban Iki Voorzitje. Het stevige windscherm is eenvoudig te bevestigen en beschermt je kindje tegen wind, insecten en stof tijdens de fietsrit.
  34,95
 • Quick view

  Urban Iki Helm

  De Urban Iki Helm is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar en beschikt over een geïntegreerd lampje aan de achterkant. De helm is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen.

  32,50

  29,95

14 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot