Urban Iki, voorzitje, achterzitje

12 Resultaten
 • Quick view Urban Iki Voorzitje

  Urban Iki Voorzitje

  Uit voorraad leverbaar
  49,-
 • Quick view Urban Iki Achterzitje

  Urban Iki Achterzitje

  Uit voorraad leverbaar
  65,-
 • Quick view Urban Iki Stylingset Voorzitje

  Urban Iki Stylingset Voorzitje

  Uit voorraad leverbaar
  10,-
 • Quick view Urban Iki Stylingset Achterzitje

  Urban Iki Stylingset Achterzitje

  Uit voorraad leverbaar
  12,-
 • Quick view Urban Iki Stuur

  Urban Iki Stuur

  Uit voorraad leverbaar
  10,-
12 Resultaten

Urban Iki

 

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Urban Iki fietsstoeltjes en de bijbehorende accessoires. Van het merk Urban Iki zijn er zowel voorzitjes als achterzitjes verkrijgbaar. De zitjes voldoen aan de veiligheidseisen en zijn erg praktisch in gebruik.

 

Stel jouw favoriete kleurencombinatie samen

De fietsstoeltjes van Urban Iki zijn verkrijgbaar in verschillende, moderne kleurencombinaties. Extra leuk aan de Urban Ikki voorzitjes en achterzitjes zijn de apart verkrijgbare styling sets. Hiermee kun je de accent kleur van het fietsstoeltje heel makkelijk wijzigen. Leuk wanneer je het stoeltje voor zowel een jongen als een meisje wilt gaan gebruiken of wanneer je een nieuwe fiets hebt en je de fietsstoeltjes met je fiets wilt laten matchen.

 

Urban Iki fietsstoeltjes online bestellen

Heb je een keuze kunnen maken uit één van vele kleurencombinaties van Urban Iki? Dan kun je het voorzitje of achterzitje van jouw keuze heel eenvoudig met enkele klikken in je online winkelmandje leggen. Indien het artikel uit voorraad leverbaar is en je je bestelling op een werkdag voor 20:00 uur plaatst, wordt het fietsstoeltje de volgende dag al bij jou thuisbezorgd. Zo kun je al snel met je kindje gaan genieten van de buitenlucht. Fijne fietstochten toegewenst!