Spelen in bad met OK Baby

 

Speelgoed voor in bad

Lees meer...

We hebben diverse producten van OK Baby in de aanbieding waarmee je kindje heerlijk in bad kan spelen. Baden wordt zo een waar feest en zo zal je nooit meer een probleem hebben om je kindje in bad te krijgen.

 

Spelen en leren

Om het badavontuur tevens leerzaam te maken, kan je bij ons ook foam letters en cijfers van OK Baby kopen. Spelenderwijs kan je op deze manier je kindje het alfabet leren of samen gaan tellen. Zo heb je twee vliegen in één klap: je kindje wordt lekker schoon en leert nog wat bij ook. Vergeet niet dat ze daarnaast ontzettend veel plezier in bad zullen beleven, wat nog een extra leuke bijkomstigheid is.

 

Andere speeltjes

Er zijn ook andere speeltjes vanOK Baby in onze webshop te verkrijgen. Wanneer je peuter of kleuter het leren niet echt (meer) ziet zitten, kan je hem of haar heerlijk laten spelen met de diverse diertjes die je van OK Baby in onze online shop kunt vinden. Deze diertjes blijven drijven en badderen zo vrolijk om je kindje heen. Het wordt een waar feest!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    OKbaby Opla Douchezitje

    Het OKbaby Opla Douchezitje is een comfortabel badje waar je kindje heerlijk in kan badderen. Je kan het badje binnen of buiten gebruiken en is voorzien van een stop die snel het water afvoert.
    39,90
1 Resultaten
Trustpilot