Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Cam il Mondo del Bambino

De Cam il Mondo del Bambinobaby artikelen zijn een aanvulling op je babyuitzet. De goede reviews van Cam onderstrepen de kwaliteit van de artikelen. De babyspullen van Cam il Mondo del Bambinozijn allemaal eenvoudig online te bestellen via deze pagina. Alle items zijn gemaakt in Italië. En zoals Cam il Mondo del Bambino zelf zegt: ,,een kinderwagen is net als een pizza, hij is beter als hij in Italië wordt gemaakt!" Hoewel veiligheid voorop staat wordt er bij Cam il Mondo del Bambino ook veel aandacht aan het design van de artikelen besteed. En dat zie je!

Lees meer...

Het familiebedrijf Cam il Mondo del Bambino

Het bedrijf Cam il Mondo del Bambino heeft Italiaanse roots en is in 1969 ontstaan. Cam il Mondo del Bambino is een echt familiebedrijf en is ontstaan door samenwerking van de broers Franco, Aldo en Mario. Hun geheim? Kijken door de ogen van kinderen. Zo ontdek je waar kinderen behoefte aan hebben en wat een baby artikel echt comfortabel maakt.

Cam

De artikelen van Cam il Mondo del Bambino kun je eenvoudig online bestellen via deze pagina. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis thuisbezorgd. Wil je één of meerdere Cam il Mondo del Bambino artikelen liever eerst in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de actuele beschikbaarheid in één van onze megastores in Nederland.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

5 producten

 • Cam il Mondo del Bambino Dolcenanna Pop Bedhek
  Waardering:
  90%
  0,- 39,95
 • Cam il Mondo del Bambino Flow Buggy
  Waardering:
  40%
  0,- 199,-
 • Cam il Mondo del Bambino Compass Buggy
  Waardering:
  90%
  0,- 179,-
 • Filteren

  5 producten

  Oval loader