Cam il Mondo del Bambino

De Cam il Mondo del Bambinobaby artikelen zijn een aanvulling op je babyuitzet. De goede reviews van Cam onderstrepen de kwaliteit van de artikelen. De babyspullen van Cam il Mondo del Bambinozijn allemaal eenvoudig online te bestellen via deze pagina. Alle items zijn gemaakt in Italië. En zoals Cam il Mondo del Bambino zelf zegt: ,,een kinderwagen is net als een pizza, hij is beter als hij in Italië wordt gemaakt!" Hoewel veiligheid voorop staat wordt er bij Cam il Mondo del Bambino ook veel aandacht aan het design van de artikelen besteed. En dat zie je!

Lees meer...

Het familiebedrijf Cam il Mondo del Bambino

Het bedrijf Cam il Mondo del Bambino heeft Italiaanse roots en is in 1969 ontstaan. Cam il Mondo del Bambino is een echt familiebedrijf en is ontstaan door samenwerking van de broers Franco, Aldo en Mario. Hun geheim? Kijken door de ogen van kinderen. Zo ontdek je waar kinderen behoefte aan hebben en wat een baby artikel echt comfortabel maakt.

Cam

De artikelen van Cam il Mondo del Bambino kun je eenvoudig online bestellen via deze pagina. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis thuisbezorgd. Wil je één of meerdere Cam il Mondo del Bambino artikelen liever eerst in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de actuele beschikbaarheid in één van onze megastores in Nederland.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Cam il Mondo del Bambino Pappananna Kinderstoel Wood / Dark Grey

  De Cam il Mondo del Bambino Pappananna Kinderstoel Wood / Dark Grey is geschikt voor kinderen van 0-3 jaar. De kinderstoel is verstelbaar zodat je de in kinderstoel in allerlei situaties kunt gebruiken.
  139,-
 • Quick view

  Cam il Mondo del Bambino Dolcenanna Pop Bedhek

  Het Cam il Mondo del Bambino Dolcenanna Pop Bedhek is universeel en praktisch in gebruik. Het bedhekje is geschikt voor alle bedden van minimaal 150 cm en is te bevestigen met behulp van 2 veiligheidsriempjes.
  39,95
 • Quick view

  Cam il Mondo del Bambino Sempreconte Co-sleeper Wood / Dark Grey

  Met de Cam il Mondo del Bambino Sempreconte Co-sleeper Wood / Dark Grey slaapt je kindje heel dicht bij jou. De co-sleeper is in hoogte verstelbaar en geschikt voor elk ledikant. Ook als losstaande wieg te gebruiken
  219,-
 • Quick view

  Cam il Mondo del Bambino Flow Buggy

  De handige Cam il Mondo del Bambino Flow Buggy is geschikt vanaf 6 maanden. De buggy beschikt over een uittrekbare zonnekap en verstelbare voetensteun en rugleuning die in meerdere posities verstelbaar zijn.

  259,-

  199,-

 • Quick view

  Cam il Mondo del Bambino Compass Buggy

  De Cam il Mondo del Bambino Compass Buggy is een lichtgewicht buggy (6,9 kg) die compact ingeklapt kan worden. De buggy wordt geleverd met handige accessoires zoals een windscherm, muskietennet en regenhoes.
  169,-
5 Resultaten
Trustpilot