Nuby

In de Nuby webshop van Babypark vind je allerlei handige accessoires voor jou en leuke speeltjes voor je baby. Hiermee dekt Nuby zowel de verzorging als het spelen van je baby. Nuby streeft er met haar producten naar het dagelijkse leven van ouders te vergemakkelijken en leuker te maken. Dit zie je terug in de praktische en leuke producten die je van Nuby in onze online shop kunt vinden.

Lees meer...

Fijne accessoires

We hebben diverse, handige spulletjes van Nuby in de aanbieding die je helpen het voeden van je kindje te vergemakkelijken. Zo hebben we handige flesjes die afgewisseld kunnen worden met drinktuitjes en speentjes, zodat ze geschikt zijn voor zowel baby's als peuters en, indien nog nodig, kleuters. Ook voor borstvoeding kun je bij ons allerlei praktische hulpmiddelen van Nuby kopen. Hierbij kun je denken aan handige borstpompen en tepelbescherming. Zo heb je fijne hulpmiddelen voor zowel wanneer je direct aan de borst je kindje voedt of wanneer je het eerst in een flesje wilt hebben. Nuby maakt zo in ieder geval haar belofte waar om het allemaal net wat makkelijker te maken voor je.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Nuby SoftFlex Slow Flow Speen 2 Stuks

  De Nuby SoftFlex Medium Flow Speen 2 Stuks is ontwikkeld voor de Nuby SoftFlex flesjes met een brede hals en kan vanaf de geboorte gebruikt worden. De speen is voorzien van een antikoliek systeem.

  5,99

  4,76

 • Quick view

  Nuby Drie-Standenspeen Standaard

  Deze speen is van het merk Nuby. De drie standenspeen is de perfecte keuze, omdat ze voorzien zijn van een unieke afsluiter.

  3,99

  3,19

 • Quick view

  Nuby Warmtegevoelige Lepel Pink

  De Nuby Warmtegevoelige Lepel Pink is een handige lepel tijdens het voeden met warm eten. De lepel verkleurd namelijk als het eten nog te heet is. Vanaf 4 maanden kan deze handige lepel gebruikt worden.

  6,99

  5,99

3 Resultaten