Silver Cross

Silver Cross

36 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Limited edition
  Quick view

  Silver Cross Surf Kinderwagen 2-in-1 Aston Martin Edition

  In de Silver Cross Surf Aston Martin Edition kun jij je kindje in stijl vervoeren. De handgemaakte kinderwagen beschikt over exclusieve details en is perfect afgewerkt. Met deze kinderwagen heb je beslist iets unieks!
  3.999,-
 • Quick view

  Silver Cross Vintage Balmoral Kinderwagen

  De Silver Cross Vintage Balmoral Kinderwagen is een bijzondere klassieke kinderwagen. De kinderwagen is handgemaakt in Yorkshire en biedt zowel de passagier als de bestuurder comfort door het unieke c-veer chassis.
  2.599,-
 • Quick view

  Silver Cross Balmoral Kinderwagen

  De Silver Cross Balmoral is het neusje van de zalm op het gebied van klassieke kinderwagens. De kinderwagen is comfortabel dankzij het c-veer chassis en een lust voor het oog door de hand gestikte details.
  2.399,-
 • Quick view

  Silver Cross Kensington Kinderwagen

  Als er één kinderwagen is waarmee je je kindje in stijl kunt vervoeren dan is dat de Silver Cross Kensington Kinderwagen. Deze klassieker in een Brits design zit vol met unieke, met de hand afgewerkte details.
  1.999,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Tweede Autostoel Adapters

  De Silver Cross Coast Tweede Adapter is compatibel met groep 0 autostoeltjes van bekende merken. Met deze adapter plaats je een tweede autostoeltje onderop het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Reiswieg Hoogte Adapters

  De Silver Cross Coast Reiswieg Hoogte Adapters zorgen ervoor dat de reiswieg wat hoger op het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen komt te staan. De adapters zijn eenvoudig in gebruik.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Simplicity Tweede Adapter

  Met de Silver Cross Coast Simplicity Tweede Adapter kun je een tweede Silver Cross Simplicity autostoeltje op het frame van de Silver Cross Coast kinderwagen bevestigen. Een heel handige uitbreiding!
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Kensington Regenscherm

  Het Silver Cross Kensington Regenscherm is geschikt voor de stijlvolle Silver Cross Kensington Kinderwagen en beschermt je kindje tegen weer en wind. Een musthave voor deze klassieke kinderwagen!
  49,-
 • Quick view

  Silver Cross Kensington Textiel Set

  De Silver Cross Kensington Textiel Set past perfect bij de klassieke uitstraling van jouw Silver Cross Kensington kinderwagen. De Textiel Set bestaat uit een luxe uitgevoerde sprei met een bijpassende kussen.
  89,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Reiswieg Standaard

  Op de Silver Cross Coast Reiswieg Standaard kun je dankzij de geïntegreerde adapters in één klik de reiswieg van de Silver Cross Coast kinderwagen bevestigen. Hierdoor ontstaat een volwaardige wieg.
  119,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Autostoel Adapters

  Met de Silver Cross Coast Autostoel Adapters wordt jouw Silver Cross Coast kinderwagen nog veelzijdiger. In plaats van een reiswieg of zitje kun je met deze adapter namelijk een groep 0 autostoel op het frame bevestigen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Balmoral Textiel Set

  De Silver Cross Balmoral Textiel Set past perfect bij de klassieke uitstraling van jouw Silver Cross Balmoral kinderwagen. De Textiel Set bestaat uit een luxe uitgevoerde sprei met een bijpassende kussen.
  89,-
 • Quick view

  Silver Cross Kensington Beschermhoes

  De Silver Cross Kensington Beschermhoes is geschikt voor de stijlvolle Silver Cross Kensington Kinderwagen. De beschermhoes beschermt de Silver Cross Kensington tegen vocht, stof en krassen op de kinderwagen.
  59,-
 • Quick view

  Silver Cross Balmoral Beschermhoes

  De Silver Cross Balmoral Beschermhoes is geschikt voor de stijlvolle Silver Cross Balmoral Kinderwagen. De beschermhoes beschermt de Silver Cross Balmoral tegen vocht, stof en krassen op de kinderwagen.
  98,-
 • Quick view

  Silver Cross Surf Kinderwagen 2-in-1 Expedition

  De Silver Cross Surf Kinderwagen 2-in-1 Expedition wordt compleet geleverd met alle bijbehorende accessoires. De zitting en reiswieg zijn eenvoudig te verstellen zodat je kindje comfortabel kan zitten of liggen.
  1.199,-
 • Quick view

  Silver Cross Balmoral Regenscherm

  Het Silver Cross Balmoral Regenscherm is geschikt voor de Silver Cross Balmoral Kinderwagen. ✓Laagste Prijsgarantie!
  79,95
 • Quick view

  Silver Cross Surf 2 Derde Wiel Adapter

  Met de Silver Cross Surf 2 Derde Wiel Adapter maak je van jouw Silver Cross Surf 2 kinderwagen een praktische driewiel kinderwagen die geschikt is voor ruiger terrein. Het wiel is makkelijk te bevestigen.
  99,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Autostoel Adapters

  Met de Silver Cross Wave Adapter wordt jouw Silver Cross Wave kinderwagen nog veelzijdiger. In plaats van een reiswieg of zitje kun je met deze adapter namelijk een groep 0 autostoel op het frame bevestigen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Tweede Autostoel Adapters

  De Silver Cross Wave Tweede Adapter is compatibel met groep 0 autostoeltjes van bekende merken. Met deze adapter plaats je een tweede autostoeltje onderop het frame van de Silver Cross Wave kinderwagen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Cup Holder

  De Silver Cross Coast Cup Holder kan bevestigd worden aan de duwstang van de Coast kinderwagen. Met deze cup holder heb je altijd wat drinken voor je kindje (of voor jezelf) bij de hand. Ideaal voor onderweg!
  19,99
 • Quick view

  Silver Cross Coast Voetenzak

  De Silver Cross Coast Voetenzak is een praktische en mooie uitbreiding voor jouw Silver Cross Coast kinderwagen. Voor de premium voetenzak zijn de beste materialen geselecteerd voor een stijlvolle look.

  109,-

  85,-

 • Quick view

  Silver Cross Coast Kinderwagen 2-in-1

  In de Silver Cross Coast Kinderwagen 2-in-1 kun je je kindje stijlvol vervoeren. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg, regenhoes en muskietennet en kan eenvoudig worden uitgebreid tot praktische duowagen.
  1.049,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Premium Voetenzak

  De Silver Cross Wave Premium Voetenzak is een praktische en mooie uitbreiding voor jouw Silver Cross Wave kinderwagen. Voor de premium voetenzak zijn de beste materialen geselecteerd voor een stijlvolle look.
  99,-
 • Quick view

  Silver Cross Kensington Zonnekap

  De Silver Cross Kensington Zonnekap is geschikt voor de stijlvolle Silver Cross Kensington Kinderwagen en beschermt je kindje tegen warmte en zonnestralen. Een zomerse musthave voor deze kinderwagen!
  159,-
36 Resultaten
 1. 1
 2. 2