Pacco

Pacco richt zich met haar gehele collectie op het inbakeren van je baby, om zo te zorgen voor een goede nachtrust. Je vindt diverse producten van Pacco in onze webshop, die je baby helpen heerlijk tot rust te komen en daardoor heerlijk te slapen.

Lees meer...

Hoe werkt een inbakerdoek?

Met een inbakerdoek zorg je ervoor dat je baby van voetjes tot schouders in een doek gewikkeld is. Je kindje kan zo niet meer vermoeid en wild heen en weer slaan met de handjes en voetjes, waardoor het eerder zijn of haar rust vindt. Alhoewel wij er niet aan moeten denken zélf zo ingewikkeld te zijn zonder dat we bewegingsvrijheid hebben, is het voor baby's optimaal. Je baby is heerlijk veilig in een doek gewikkeld, waarin het zich ontzettend comfortabel zal voelen. Dit zal je direct merken, doordat je baby sneller in slaap zal vallen en rustiger door zal slapen. Het gevolg is een blije, uitgeruste baby wanneer hij of zij wakker wordt en minder gehuil.

Pacco in de online shop van Babypark

Wij hebben diverse doeken van Pacco in de aanbieding. Je kunt de inbakerdoeken van Pacco kopen in verschillende kleuren, aangepast op jouw wensen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pacco Inbakerdoek Wit Mt. L 7-9 kg

    Op een veilige en vertrouwde wijze je kindje inbakeren? In deze Pacco inbakerdoek komt je kindje volledig tot rust en slaapt het beter. Gemaakt van 100% katoen en geschikt voor baby's van 7-9kg (vanaf 60cm).
    59,95
1 Resultaten
Trustpilot