1 Resultaten
  • Quick view Beaba Wenen II Verzorgingstas Smart Colors

    Beaba Wenen II Luiertas Smart Colors

    Uit voorraad leverbaar
    69,95
1 Resultaten

Beaba verzorgingstassen online op Babypark.nl

 

Beaba
Het in 1989 opgerichte Franse merk Beaba, heeft in al die jaren een grote groei ondergaan. Het merk heeft een ruim aanbod van producten die niet alleen functioneel zijn, maar er daarnaast erg modieus uitzien. Alle producten van Beaba zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, welke ervoor zorgen dat de spulletjes te allen tijde geschikt en veilig zijn voor je kindje. Allerlei soorten kleuren komen in de collectie van Beaba voor, zodat je altijd iets kunt vinden dat past bij jouw smaak en stijl.

 

Nu voordelig jouw Beaba verzorgingstas kopen op Babypark.nl
De verzorgingstassen van Beaba vormen een onderdeel van de brede collectie van dit merk. De Beaba verzorgingstassen die wij in de aanbieding hebben, zijn erg praktisch in gebruik. Beaba zou Beaba niet zijn als de tassen daarnaast niet op een ontzettend mooie wijze zijn vormgegeven. Om ervoor te zorgen dat iedere ouder een verzorgingstas van Beaba kan vinden die geheel aansluit bij zijn of haar wensen, hebben we diverse kleuren en dessins in ons assortiment opgenomen.

 

Kijk zelf rond in onze webshop om te zien welke verzorgingstas van Beaba jou het meest aanspreekt. Lees de omschrijving om te zien wat iedere tas je allemaal te bieden heeft!