Kinderwagen reiswieg

Wanneer je een kinderwagen koopt kun je bij veel kinderwagens optioneel een reiswieg bij bestellen. Bij sommige modellen zit een reiswieg inbegrepen. Heb je niet direct voor een reiswieg gekozen maar heb je later besloten dat je toch graag een reiswieg voor je kinderwagen wilt hebben? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Hier vind je alle reiswiegen uit ons assortiment die bevestigd kunnen worden op een kinderwagen.

Lees meer...

Reiswieg voor je newborn baby

In de eerste maanden heb je twee opties om je baby te vervoeren met de kinderwagen. Je kunt met behulp van kinderwagen adapters een baby autostoeltje op het frame van je kinderwagen bevestigen, of je kiest voor een reiswieg. Het algemene advies is om je baby nooit langer dan twee uur per dag in een Maxi-Cosi te laten liggen. Het is voor de groei van je kindje gezond om plat op de rug te liggen. Bovendien ligt je kindje in een reiswieg veilig afgeschermd van prikkels zoals fel licht en geluid.

Reiswieg online kopen

Voordat je een reiswieg bestelt is het belangrijk om te weten met welk type kinderwagen je de reiswieg wilt gaan gebruiken. In de uitgebreide productbeschrijvingen staat vermeld voor welk type kinderwagen de desbetreffende reiswieg geschikt is. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan gerust hulp via 0488 488 888 of kom langs in onze megstores. Onze medewerkers helpen je graag!

Lees minder...
78 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Nuna Cari™ Next Auto Reiswieg

  De Nuna Cari™ Next Auto Reiswieg is geschikt voor kinderen van 40 - 70 cm en biedt de unieke mogelijkheid om je kindje liggend te vervoeren in de auto. Deze reiswieg bevestig je met de Nuna Next base.

  279,-

  251,10

 • Quick view

  Römer Smile III Reiswieg

  De Römer Smile III Reiswieg is een mooie aanvulling op de veelzijdige Smile III Kinderwagen. De UPF 50+ zonnekap is voorzien van een ventilatievenster en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen.

  Normale prijs: 169,90

  Special Price 169,-

  Slechts 137,62
 • Quick view

  Joolz Hub Plus Reiswieg

  De Joolz Hub Plus Reiswieg is een handige uitbreiding voor de compacte Joolz Hub Plus kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras.

  269,-

  174,23

 • Quick view

  Thule Urban Glide Bassinet

  De Thule Urban Glide Bassinet is geschikt voor kinderen van 0-6 maanden en is een handige aanvulling op de Thule Urban Glide of de Glide kinderwagen. De reiswieg is comfortabel en eenvoudig te bevestigen.

  249,95

  161,19

 • Quick view

  Qtus DuetPro Reiswieg Alu

  De Qtus DuetPro Reiswieg Alu is een handige uitbreiding voor de compacte Qtus DuetPro kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras.

  150,-

  121,50

 • Quick view

  Qtus DuetPro Reiswieg Full Black - Black

  De Qtus DuetPro Reiswieg Full Black - Black is een handige uitbreiding voor de compacte Qtus DuetPro kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras.

  165,-

  133,65

 • Quick view

  Titaniumbaby Beeyu Orion Reiswieg

  De Titaniumbaby Beeyu Orion Reiswieg is speciaal voor de gelijknamige duowagen ontwikkeld. Op deze kinderwagen kunnen twee reiswiegen tegelijkertijd bevestigd worden. De reiswieg is praktisch in gebruik.
  99,-
 • Quick view

  ABC Design Zoom Reiswieg Diamond Asphalt

  De ABC Design Zoom Reiswieg Diamond Asphalt is perfect te combineren met de Zoom Style duo kinderwagen en wordt geleverd inclusief matras en klamboe. In deze reiswieg kun je je kindje veilig vervoeren.

  179,90

  137,62

 • Quick view

  Nuna Mixx+ Next Reiswieg

  De Nuna Mixx+ Next Reiswieg is een mooie aanvulling op de veelzijdige Nuna Mixx Kinderwagen. De Nuna reiswieg heeft luxe eigenschappen zoals een Dream Drape en een extra ventilatiestrook in de zonnekap.
 • Quick view

  Joie Ramble XL Reiswieg

  De Joie Ramble XL Reiswieg is een handige uitbreiding voor de stijlvolle Joie Versatrax kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras en regenscherm.

  115,-

  89,10

 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Reiswieg

  De UPPAbaby VISTA V2 Reiswieg is erg comfortabel voor je kindje en wordt geleverd inclusief een ventilerend matras. De zonnekap is extra groot en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen, wind en kou.
  299,-
 • Quick view

  Nuna Triv™ Reiswieg

  De Nuna Triv™ Reiswieg is een mooie aanvulling op de veelzijdige Nuna Triv™ Kinderwagen. De Nuna reiswieg heeft luxe eigenschappen zoals een Dream Drape en een extra ventilatiestrook in de zonnekap.

  Normale prijs: 180,-

  Special Price 139,-

 • Quick view

  Easywalker Harvey Muskietennet Twin Reiswieg

  Dit Easywalker Harvey Muskietennet Twin Reiswieg is onmisbaar wanneer je op reis gaat naar een zonnige of warme bestemming! Het muskietennet beschermt je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.

  32,99

  26,72

 • Quick view

  Qtus DuetPro Regenscherm Reiswieg Transparant

  Het Qtus DuetPro Regenscherm Reiswieg Transparant is geschikt voor de reiswieg van de Qtus DuetPro Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  20,-

  16,20

 • Quick view

  Qtus DuetPro Muskietennet Reiswieg Grey

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Qtus DuetPro Muskietennet Reiswieg Grey onmisbaar over de Qtus DuetPro reiswieg. Het beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.

  15,-

  12,15

 • Quick view

  Graco Evo Luxury Reiswieg Black / Grey

  De Graco Evo Luxury Reiswieg Black / Grey is compatibel met alle Graco Evo kinderwagens en kan eenvoudig bevestigd worden op het frame. De reiswieg wordt geleverd met een matrasje en een luxe newborn insert.

  119,-

  54,55

 • Quick view

  Stokke® Beat™ Reiswieg

  Met de Stokke® Beat™ reiswieg maak je jouw Stokke® Beat™ kinderwagen helemaal compleet. De lichtgewicht reiswieg biedt pasgeboren baby’s tot 6 maanden een comfortabele plaats in de kinderwagen.

  230,-

  167,67

 • Quick view

  Cybex Karolina Kurkova Priam Lux Reiswieg

  De Cybex Karolina Kurkova Priam Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  549,95
 • Quick view

  Cybex Karolina Kurkova Mios Lux Reiswieg

  De Cybex Karolina Kurkova Mios Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Mios mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  499,95
 • Quick view

  Easywalker Harvey 2 Premium Reiswieg

  Met de Easywalker Harvey 2 Premium Reiswieg kun je je kindje op een comfortabele en veilige manier vervoeren met de Easywalker Harvey 2 Kinderwagen. De reiswieg is geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg en wordt geleverd inclusief regenscherm.

  174,99

  121,49

 • Quick view

  Maxi-Cosi Oria Reiswieg

  De Maxi-Cosi Oria Reiswieg is praktisch in gebruik en biedt je kindje een comfortabele slaapplaats op een ergonomisch matras. De Maxi-Cosi Oria Reiswieg wordt geleverd inclusief regenscherm en muggennet.

  Normale prijs: 169,-

  Special Price 125,-

 • Quick view

  Cybex Gazelle S Reiswieg

  De Cybex Gazelle S Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Gazelle S mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.

  199,95

  189,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi ShapeOfYou Wiegbekleding Black

  De Maxi-Cosi ShapeOfYou Wiegbekleding Black kan alleen in combinatie met de Maxi-Cosi Lila CP of de Maxi-Cosi Lila SP kinderwagen worden gebruikt. Hiermee kan je de kinderwagen al vanaf de geboorte gebruiken.

  99,-

  72,09

 • Quick view

  Stokke® Xplory® Reiswieg Black - Grey Melange

  De Stokke® Xplory® Reiswieg Black is eenvoudig en veilig te bevestigen op de Stokke® Xplory® kinderwagen. De reiswieg is praktisch in gebruik en geschikt voor kinderen tot 9 kg.

  203,-

  145,80

78 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot