Kinderwagen reiswieg

Wanneer je een kinderwagen koopt kun je bij veel kinderwagens optioneel een reiswieg bij bestellen. Bij sommige modellen zit een reiswieg inbegrepen. Heb je niet direct voor een reiswieg gekozen maar heb je later besloten dat je toch graag een reiswieg voor je kinderwagen wilt hebben? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres. Hier vind je alle reiswiegen uit ons assortiment die bevestigd kunnen worden op een kinderwagen.

Lees meer...

Reiswieg voor je newborn baby

In de eerste maanden heb je twee opties om je baby te vervoeren met de kinderwagen. Je kunt met behulp van kinderwagen adapters een baby autostoeltje op het frame van je kinderwagen bevestigen, of je kiest voor een reiswieg. Het algemene advies is om je baby nooit langer dan twee uur per dag in een Maxi-Cosi te laten liggen. Het is voor de groei van je kindje gezond om plat op de rug te liggen. Bovendien ligt je kindje in een reiswieg veilig afgeschermd van prikkels zoals fel licht en geluid.

Reiswieg online kopen

Voordat je een reiswieg bestelt is het belangrijk om te weten met welk type kinderwagen je de reiswieg wilt gaan gebruiken. In de uitgebreide productbeschrijvingen staat vermeld voor welk type kinderwagen de desbetreffende reiswieg geschikt is. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan gerust hulp via 0488 488 888 of kom langs in onze megstores. Onze medewerkers helpen je graag!

Lees minder...
77 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Silver Cross Reef First Bed Folding Reiswieg

  De Silver Cross Reef First Bed Folding Reiswieg is een handige uitbreiding voor de Silver Cross Reef kinderwagen. De reiswieg met uittrekbare zonnekap is geschikt vanaf de geboorte en om 's nachts in te slapen.

  319,-

  227,55

 • Quick view

  Joie Ramble XL Reiswieg

  De Joie Ramble XL Reiswieg is een handige uitbreiding voor de stijlvolle Joie Versatrax kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras en regenscherm.
  139,95
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Regenscherm Reiswieg Transparant

  Het Cybex Gazelle S Regenscherm Reiswieg Transparant is geschikt voor de Cybex Gazelle S reiswieg. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.

  49,95

  39,95

 • Quick view

  Cybex Melio Regenscherm Reiswieg Transparant

  Het Cybex Melio Regenscherm Reiswieg Transparant is geschikt voor de Cybex Melio reiswieg. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  49,95
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Muskietennet Reiswieg

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Easywalker Harvey 3 Muskietennet Reiswieg onmisbaar. Het muskietennet beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.
  39,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Premium Reiswieg

  Met de Easywalker Harvey 3 Premium Reiswieg kun je je kindje op een comfortabele en veilige manier vervoeren met de Easywalker Harvey 3 Kinderwagen. De reiswieg wordt geleverd inclusief regenscherm en matras.
  199,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Reiswieg

  Met de Easywalker Harvey 3 Reiswieg kun je je kindje op een comfortabele en veilige manier vervoeren met de Easywalker Harvey 3 Kinderwagen. De reiswieg wordt geleverd inclusief regenscherm en matras.

  Normale prijs: 159,99

  Special Price 127,99

 • Quick view

  Cybex Priam Pretticoat Lux Reiswieg Dark Red

  De Cybex Priam Pretticoat Lux Reiswieg Dark Red is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  549,-
 • Quick view

  Joolz Hub Plus Reiswieg

  De Joolz Hub Plus Reiswieg is een handige uitbreiding voor de compacte Joolz Hub Plus kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras.
  279,-
 • Quick view

  Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 0 Mnd Black

  De Babyzen Yoyo2 Connect Uitbreidingsset 0 Mnd Black is de perfecte accessoire voor jouw Babyzen Yoyo2 buggy. Met deze perfecte uitbreiding maak je jouw buggy namelijk een duo of twin buggy voor twee kindjes.
  620,-
 • Quick view

  Cybex Gazelle S Reiswieg

  De Cybex Gazelle S Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Gazelle S mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  209,-
 • Quick view

  Easywalker Harvey Muskietennet Twin Reiswieg

  Dit Easywalker Harvey Muskietennet Twin Reiswieg is onmisbaar wanneer je op reis gaat naar een zonnige of warme bestemming! Het muskietennet beschermt je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.
  39,99
 • Quick view

  Cybex Karolina Kurkova Mios Lux Reiswieg

  De Cybex Karolina Kurkova Mios Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Mios mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  529,95
 • Quick view

  Cybex S Regenscherm Reiswieg Transparant

  Het Cybex S Regenscherm Reiswieg Transparant is geschikt voor de Cybex S reiswieg. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  49,95
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Reiswieg Oxford

  De Nuna Demi™ Grow Reiswieg Oxford is een mooie aanvulling op de veelzijdige Nuna Demi Kinderwagen. De reiswieg heeft luxe eigenschappen zoals een Dream Drape en een extra ventilatiestrook in de zonnekap.
  250,-
 • Quick view

  Easywalker MINI Reiswieg Soho Grey

  De Easywalker MINI Reiswieg Soho Grey is geschikt vanaf de geboorte en kan heel makkelijk worden bevestigd op de Easywalker MINI Kinderwagen. De reiswieg is zowel praktisch als stijlvol vormgegeven.
  169,99
 • Quick view

  Cybex Mios Lux Reiswieg

  Deze stijlvolle Cybex Mios Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Mios mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.

  299,95

  286,90

 • Quick view

  Cybex Priam / Mios Lite Reiswieg

  De Cybex Priam / Mios Lite Reiswieg is te gebruiken vanaf de geboorte tot 4 jaar. Eerst als reiswieg en later als comfortabele windstopper / voetenzak. De kinderwagen kan met de Lite reiswieg ingeklapt worden.

  149,95

  142,90

 • Quick view

  Nuna Mixx+ Next Reiswieg

  De Nuna Mixx+ Next Reiswieg is een mooie aanvulling op de veelzijdige Nuna Mixx Kinderwagen. De Nuna reiswieg heeft luxe eigenschappen zoals een Dream Drape en een extra ventilatiestrook in de zonnekap.
  250,-
 • Quick view

  Joie Calmi Auto Reiswieg

  De Joie Calmi Auto Reiswieg geeft je kindje de beste slaapplek voor onderweg. De reiswieg kan met de los verkrijgbare Isofix base worden geïnstalleerd en past ook op de Aeria, Versatrax en Finiti kinderwagens.
  309,-
 • Quick view

  Easywalker Jimmey Reiswieg

  De Easywalker Jimmey Reiswieg is een handige uitbreiding voor de compacte Easywalker Jimmey kinderwagen. Met behulp van deze reiswieg kun je de Jimmey kinderwagen ook voor pasgeboren baby’s gebruiken.
  249,99
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 Reiswieg

  De UPPAbaby VISTA V2 Reiswieg is erg comfortabel voor je kindje en wordt geleverd inclusief een ventilerend matras. De zonnekap is extra groot en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen, wind en kou.
  269,-
 • Quick view

  Nuna Cari™ Next Auto Reiswieg

  De Nuna Cari™ Next Auto Reiswieg is geschikt voor kinderen van 40 - 70 cm en biedt de unieke mogelijkheid om je kindje liggend te vervoeren in de auto. Deze reiswieg bevestig je met de Nuna Next base.
  329,-
 • Quick view

  Cybex Priam 4 Lux Reiswieg

  De Cybex Priam 4 Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam 4 kinderwagen mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  399,95
77 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot