43 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Premium Reiswieg

  Met de Easywalker Harvey² Premium Reiswieg kun je je kindje op een comfortabele en veilige manier vervoeren met de Easywalker Harvey² Kinderwagen. De reiswieg is geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg en wordt geleverd inclusief regenscherm.
  174,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Oria Reiswieg

  De Maxi-Cosi Oria Reiswieg is praktisch in gebruik en biedt je kindje een comfortabele slaapplaats op een ergonomisch matras. De Maxi-Cosi Oria Reiswieg wordt geleverd inclusief regenscherm en muggennet.
  129,-
 • Quick view

  ABC Design Zoom Reiswieg Asphalt

  Deze ABC Design Zoom Reiswieg Asphalt is perfect te combineren met de Zoom duo kinderwagen en wordt geleverd inclusief matras en klamboe. In deze reiswieg kun je je kindje veilig vervoeren.
  169,60
 • Quick view

  Stokke® Xplory® Reiswieg Black - Athleisure Marina

  De Stokke® Xplory® Reiswieg Black is eenvoudig en veilig te bevestigen op de Stokke® Xplory® kinderwagen. De reiswieg is praktisch in gebruik en geschikt voor kinderen tot 9 kg.
  203,-
 • Quick view

  Stokke® Trailz™ Freedom Reiswieg Black

  De Stokke® Trailz™ Freedom Reiswieg Black is geschikt voor de Stokke® Trailz™ Freedom kinderwagen. De reiswieg bevestig je eenvoudig op het onderstel en beschikt over een dekje, zonnekap en matrasje.
  219,-
 • Quick view

  Nuna Demi™ Grow Reiswieg

  De Nuna Demi™ Grow Reiswieg is een mooie aanvulling op de veelzijdige Nuna Demi™ Grow Kinderwagen. De reiswieg heeft luxe eigenschappen zoals een Dream Drape en een extra ventilatiestrook in de zonnekap.
  250,-
 • Quick view

  Cybex S Reiswieg

  De Cybex S Reiswieg is compatibel met de Cybex Balios S Kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 6 maanden en wordt geleverd met een comfortabel matras van memory foam.
  108,39
 • Quick view

  UPPAbaby Reiswieg Zilveren Frame

  De UPPAbaby Reiswieg Zilveren Frame is erg comfortabel voor je kindje en wordt geleverd inclusief een ventilerend matras. De extreem grote zonnekap beschermt je kindje tegen zonnestralen, wind en kou.
  265,-
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Reiswieg

  Met de Easywalker Harvey² Reiswieg kun je je kindje op een comfortabele en veilige manier vervoeren met de Easywalker Harvey² Kinderwagen. De reiswieg is geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg en wordt geleverd inclusief regenscherm.
  149,99
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Tweede Reiswieg Night Black

  Gezinsuitbreiding? De Easywalker Harvey² kinderwagen groeit met jullie mee met de Easywalker Harvey² Tweede Reiswieg. Vergeet niet de Easywalker Harvey² Uitbreidingsset mee te bestellen om de reiswieg te bevestigen.
  149,99
 • Quick view

  Joie Soft Reiswieg Black

  De Joie Soft Reiswieg Black is compatibel met de Joie Evalite en Joie Aire Twin kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 6 maanden en wordt geleverd met een handig draaghengsel.
  70,-
 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Reiswieg

  De Stokke® Xplory® Reiswieg Black is eenvoudig en veilig te bevestigen op de Stokke® Xplory® kinderwagen. De reiswieg is praktisch in gebruik en geschikt voor kinderen tot 9 kg.
  150,-
 • Quick view

  Joolz Hub Reiswieg

  De Joolz Hub Reiswieg is een handige uitbreiding voor de compacte Joolz Hub kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras van 76 x 32 cm.
  239,-
 • Quick view

  Graco Evo Luxury Reiswieg Black / Grey

  De Graco Evo Luxury Reiswieg Black / Grey is compatibel met alle Graco Evo kinderwagens en kan eenvoudig bevestigd worden op het frame. De reiswieg wordt geleverd met een matrasje en een luxe newborn insert.
  119,-
 • Quick view

  Graco Evo Luxury Reiswieg Breton Stripe

  De Graco Evo Luxury Reiswieg Breton Stripe is compatibel met alle Graco Evo kinderwagens en kan eenvoudig bevestigd worden op het frame. De reiswieg wordt geleverd met een matrasje en een luxe newborn insert.
  119,-
 • Quick view

  Stokke® Reiswieg Black

  De Stokke® Reiswieg Black is geschikt voor de Stokke® Trailz™ en Stokke® Crusi kinderagen. De reiswieg bevestig je eenvoudig op het onderstel en beschikt over een dekje, zonnekap en matrasje.

  304,-

  199,-

 • Quick view

  Cybex Priam Lux Reiswieg

  De Cybex Priam Lux Reiswieg is een comfortabele oplossing om jouw Cybex Priam mee uit te breiden. In deze luxueuze reiswieg ligt je pasgeboren kindje heerlijk op een matras van zacht schuim.
  329,95
 • Quick view

  Titaniumbaby Beeyu Orion Reiswieg Melange

  De Titaniumbaby Beeyu Orion Reiswieg Melange is speciaal voor de gelijknamige duowagen ontwikkeld. Op deze kinderwagen kunnen twee reiswiegen tegelijkertijd bevestigd worden. De reiswieg is praktisch in gebruik.

  110,-

  99,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Laika Reiswieg

  De Maxi-Cosi Laika Reiswieg is ontwikkeld voor de Maxi-Cosi Laika Buggy. De reiswieg biedt je kindje een veilig en geborgen plekje tijdens de wandeling. Geschikt vanaf de geboorte.
  94,95
 • Quick view

  Stokke® Beat™ Reiswieg

  Met de Stokke® Beat™ reiswieg maak je jouw Stokke® Beat™ kinderwagen helemaal compleet. De lichtgewicht reiswieg biedt pasgeboren baby’s tot 6 maanden een comfortabele plaats in de kinderwagen.
  230,-
 • Quick view

  Joolz Hub Earth Reiswieg Hippo Grey

  De Joolz Hub Earth Reiswieg Hippo Grey is een handige uitbreiding voor de compacte Joolz Hub kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras.

  230,-

  199,-

 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Balance Reiswieg

  De Stokke® Xplory® V6 Balance Reiswieg biedt jouw pasgeboren kindje in de eerste maanden veiligheid en comfort. De reiswieg ventileert uitstekend en wordt geleverd met een extra lang en ademend matras.

  269,-

  169,-

 • Quick view

  Easywalker Charley Reiswieg

  De Easywalker Charley Reiswieg is een handige uitbreiding voor de compacte Easywalker Charley kinderwagen. Met behulp van deze reiswieg kun je de kinderwagen ook voor pasgeboren baby’s gebruiken.
  149,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg

  De Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg is een veilige reiswieg voor in de auto. De auto reiswieg is compatibel met de meeste Maxi-Cosi kinderwagens en is snel in de auto te bevestigen met de 3wayFix base.

  229,-

  189,-

43 Resultaten
 1. 1
 2. 2