Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

UPPAbaby Cruz Kinderwagen!

De UPPAbaby Cruz is heel compact, zonder dat de kinderwagen hierdoor inlevert op kwaliteit en mogelijkheden. Zowel de wieg als het zitje geven je kindje veel comfort. Onder de extra grote zonnekap zit je kindje heerlijk beschut tegen de zon. Dankzij het kijkvenster kan je kindje tóch goed zien wat er in de omgeving gebeurt.

Lees meer...

Alles wat je maar wenst

Wil je kindje voorwaarts of achterwaarts gericht zitten? In de UPPAbaby Cruz kan het allebei. De rugleuning is verstelbaar in meerdere posities. Deze kan zelfs helemaal plat gelegd worden voor een slaapje onderweg. Neem ook gerust een aantal spulletjes mee, want onderin de kinderwagen zit een grote boodschappenmand. De UPPAbaby Cruz biedt je zoveel mogelijkheden! Voor nóg meer gemak en comfort kun je de bijpassende accessoires bestellen.

Gemakkelijk op te bergen

De kinderwagen klap je heel gemakkelijk in elkaar. In ingeklapte staat kan de UPPAbaby Cruz gewoon rechtop blijven staan. Dat is heel handig als je de kinderwagen wilt opruimen of gewoon even weg wilt zetten omdat je de UPPAbaby Cruz tijdelijk niet gebruikt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Kleur frame
Geschikt vanaf geboorte
Kleur frame
Filteren

2 producten

Populariteit
 • UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen 2-in-1
  1048,50 Adviesprijs 0,-
 • UPPAbaby CRUZ V2 Kinderwagen
  749,- Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  2 producten

  Populariteit
  Oval loader