meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

25 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end
 • Quick view Lascal Maxi+ Met Zadel Buggyboard Meerijdplankje

  Lascal Maxi+ Met Zadel Buggyboard Meerijdplankje

  Uit voorraad leverbaar
  124,50
 • Quick view Babyzen Yoyo Meerijdplankje

  Babyzen Yoyo Meerijdplankje

  Uit voorraad leverbaar

  109,-

  99,-

 • Quick view Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje

  Uit voorraad leverbaar
  119,95
25 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end

Meerijdplankjes

 

Een meerijdplankje is ideaal wanneer je er met twee jonge kinderen op uit wilt gaan. Het ene kindje kan dan gebruik maken van de kinderwagen terwijl het andere kindje het meerijdplankje gebruikt. Een meerijdplankje is achter de meeste kinderwagens heel gemakkelijk te bevestigen. Meerijdplankjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar en hebben een maximaal draaggewicht van ongeveer 20 kilo.

 

Een ruim assortiment meerijdplankjes

Bij Babypark vind je allerlei soorten meerijdplankjes. Er zijn meerijdplankjes voor specifieke merken en/of type kinderwagens maar er zijn ook een aantal universele meerijdplankjes die achter heel veel kinderwagens bevestigd kunnen worden. Wist je dat een meerijdplankje alleen geschikt is voor een kinderwagen en niet voor een buggy? Het frame van een buggy is niet sterk genoeg om het gewicht van twee kindjes (één in de buggy en één op een meerijdplankje) te dragen.

 

Welk meerijdplankje is geschikt voor jouw kinderwagen?

Voor vrijwel alle kinderwagens is een passend meerijdplankje verkrijgbaar. Op de Babypark Blog vind je een praktisch overzicht waarin je op kunt zoeken welk meerijdplankje geschikt is voor jouw kinderwagen. In de uitgebreide productbeschrijvingen van de meerijdplankjes vind je alle benodigde informatie.