meerijdplankje, meerijdplankjes, meerijdplankje kinderwagen

Meerijdplankjes

Een meerijdplankje is ideaal wanneer je er met twee jonge kinderen op uit wilt gaan. Het ene kindje kan dan gebruik maken van de kinderwagen terwijl het andere kindje het meerijdplankje gebruikt. Een meerijdplankje is achter de meeste kinderwagens heel gemakkelijk te bevestigen. Meerijdplankjes zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 2 jaar en hebben een maximaal draaggewicht van ongeveer 20 kilo.

Lees meer...

Een ruim assortiment meerijdplankjes

Bij Babypark vind je allerlei soorten meerijdplankjes. Er zijn meerijdplankjes voor specifieke merken en/of type kinderwagens maar er zijn ook een aantal universele meerijdplankjes die achter heel veel kinderwagens bevestigd kunnen worden. Wist je dat een meerijdplankje alleen geschikt is voor een kinderwagen en niet voor een buggy? Het frame van een buggy is niet sterk genoeg om het gewicht van twee kindjes (één in de buggy en één op een meerijdplankje) te dragen.

Welk meerijdplankje is geschikt voor jouw kinderwagen?

Voor vrijwel alle kinderwagens is een passend meerijdplankje verkrijgbaar. Op de Babypark Blog vind je een praktisch overzicht waarin je op kunt zoeken welk meerijdplankje geschikt is voor jouw kinderwagen. In de uitgebreide productbeschrijvingen van de meerijdplankjes vind je alle benodigde informatie.

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Ride-On-Board Meerijdplankje Black is eenvoudig te monteren achter elke kinderwagen. Speciaal ontwikkeld voor kleine kinderen die nog niet ver kunnen lopen. Een onmisbare uitbreiding bij de kinderwagen.

  109,95

  99,95

 • Quick view

  Stokke® Xplory® V6 Meerijdplankje

  Met het Stokke® Xplory® V6 Meerijdplankje kan je kindje op een prettige manier met de Stokke® Xplory® V6 kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.
  95,-
 • Quick view

  Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje

  Het Kleine Dreumes Kid-Sit Meerijdplankje kan gebruikt worden met en zonder zitje en is gemaakt voor kinderwagens met een horizontale achteras. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 18 kg (4 jaar).

  119,95

  89,95

 • Quick view

  Stokke® Trailz™ Meerijdplankje

  Met het Stokke® Trailz™ Meerijdplankje kan je kindje op een prettige manier met de Stokke® Trailz™ kinderwagen meerijden. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de kinderwagen.
  89,-
23 Resultaten